Τα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του χειμώνα στον Καναδά

Ο χειμώνας είναι μια σπουδαία στιγμή για να επισκεφτείτε τον Καναδά, ειδικά για τους περιπετειώδεις. Από τις μοναδικές δραστηριότητες όπως το σκύλο-έλκηθρο μέχρι τις πιο παραδοσιακές χειμερινές δραστηριότητες, όπως το σκι και το πατινάζ, υπάρχει κάτι για όλους. Επίσης, ο Καναδάς διαθέτει μερικά από τα καλύτερα και μεγαλύτερα χειμερινά φεστιβάλ στον κόσμο.

Το ύψος του χειμώνα είναι παγωμένο στα περισσότερα μέρη του Καναδά, εκτός από την ακτή του Β.Κ., όπου οι χειμώνες είναι μέτρια. Το Whistler, δύο ώρες εσωτερικά από το Βανκούβερ, από την άλλη πλευρά, παίρνει φορτία χιονιού και είναι ένας σημαντικός προορισμός σκι μέχρι τον Μάιο.

Ο χειμώνας στα καναδικά βραχώδη βουνά είναι μακρύς. Το Κάλγκαρι , ωστόσο, δεν έχει πολύ χιόνι, αλλά παραμένει στα υψηλότερα υψόμετρα. Ο Banff και ο Canmore - και οι δύο στην Αλμπέρτα - μπορούν να πάρουν δύο πόδια τον Απρίλιο. Η Νότια Αλμπέρτα λαμβάνει χειμωνιάτικη ανακούφιση από ζεστούς ανέμους Chinook.

Ο Ανατολικός Καναδάς, μεταξύ των οποίων το Τορόντο και το Μόντρεαλ , έχει ένα σύντομο, άγριο χειμώνα: κυρίως υπο-μηδέν και -20 ° C (-4 ° F) δεν είναι ασυνήθιστο από Δεκέμβριο έως Φεβρουάριο. Τουλάχιστον ένας ή δύο χιονοστιβάδες οκτώ ίντσες ή και περισσότερο πιθανότατα να χτυπήσουν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Δοκιμάστε έναν από αυτούς τους διασκεδαστικούς τρόπους για να απολαύσετε τον καναδικό χειμώνα - δεν θα πιστέψετε πόσο καλός είναι μια κούπα ζεστής σοκολάτας ή ένα ποτήρι ζεστό κόκκινο κρασί μετά την γεύση.