Χιόνι στο Βανκούβερ, BC; 7 πράγματα που οι ταξιδιώτες πρέπει να ξέρουν

Τι να κάνετε στο Βανκούβερ, π.Χ.

Ο Καναδάς είναι γνωστός για τους κρύους, χιονισμένους χειμώνες και την ανθεκτική στάση των Καναδών όταν αντιμετωπίζουν τις χαμηλές θερμοκρασίες και τις χιονοπτώσεις. Ζούσα στην Οττάβα, για δύο χρόνια - και επέζησε δύο χειμώνες εκεί - και μπορεί να πιστοποιήσει την ανθεκτικότητα στον εαυτό μου.

Αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει στο Βανκούβερ, π.Χ. Το Βανκούβερ και η Βικτώρια, π.Χ. (στο νησί του Βανκούβερ ) είναι οι δύο πόλεις στον Καναδά με τη μικρότερη ποσότητα χιονοπτώσεων. Η μέση ετήσια χιονόπτωση του Βανκούβερ συνήθως δεν υπερβαίνει το ένα εκατοστό χιόνι στο έδαφος. Έτσι, αν το Βανκούβερ πάρει ακόμη και δύο εκατοστά χιόνι στο έδαφος, είναι μεγάλη υπόθεση. Περισσότερο χιόνι από αυτό θα αντιμετωπιστεί ως μια μεγάλη είδηση ​​και μεγάλη εκδήλωση πόλης. Στο Βανκούβερ, πάνω από δύο εκατοστά χιόνι στο έδαφος αλλάζει τα πάντα .

Το χιόνι στο Βανκούβερ μπορεί να συμβεί - αν και, πάλι, είναι ΣΠΑΝΙΟ - κατά τη διάρκεια των ψυχρών στιγμάτων τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Εάν ταξιδεύετε στο Βανκούβερ κατά τους χειμερινούς μήνες και υπάρχει μια πρόβλεψη που απαιτεί χιόνι, αυτά είναι τα επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζει κάθε ταξιδιώτης .