Ταξιδεύοντας στο Βανκούβερ τον Ιούλιο

Τέλειος καιρός, τα γεγονότα είναι (πραγματικά) ειδικά

Το καλοκαίρι είναι η κορυφαία σεζόν για να επισκεφθείτε το Βανκούβερ, τη Βρετανική Κολούμπια και τον υπόλοιπο Καναδά. Όχι μόνο οι άνθρωποι συρρέουν με αεροπλάνο, τρένο και αυτοκίνητο σε αυτή την πόλη της Δυτικής Ακτής, αλλά οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιων εγκαταλείπουν επίσης για μια νύχτα ή δύο. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τον Ιούλιο, τα καλά νέα είναι ότι σχεδόν σίγουρα θα απολαύσετε τον ηλιόλουστο και ζεστό καιρό του. Το μειονέκτημα είναι ότι επειδή είναι πρωταρχική τουριστική σεζόν στο Βανκούβερ, θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια στην κορυφή και τα ξενοδοχεία, επίσης, ακριβά και γεμάτα.

Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο Βανκούβερ τον Ιούλιο, τα έξυπνα χρήματα είναι σε κράτηση νωρίς.

Οι κάτοικοι του Βανκούβερ είναι μια δραστήρια δέσμη και το καλοκαίρι, συρρέουν στα γύρω βουνά και σε υδάτινα σώματα για αναψυχή και άσκηση. Έτσι όχι μόνο θα είναι γεμάτο με ταξιδιώτες, αλλά και οι ντόπιοι κάνουν την παρουσία τους αισθητή σε πολλά αξιοθέατα του Βανκούβερ.

Καιρός τον Ιούλιο

Ο Ιούλιος στο Βανκούβερ έχει τις λιγότερες βροχερές μέρες και τις περισσότερες ώρες ηλιακού φωτός του έτους. Αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός σε μια πόλη που είναι διάσημη για τις βροχερές μέρες της. Υπάρχει μόνο μέτρια υγρασία, και είναι ζεστό και άνετο. Το μέσο απογευματινό υψηλό στο Βανκούβερ τον Ιούλιο είναι ένα πολύ ευχάριστο 74 βαθμούς Φαρενάιτ, με τη νύχτα χαμηλή μια άνετη 54 μοίρες.

Τι να Pack

Είναι εξαιρετικά εύκολο να συσκευαστεί για τέτοιου είδους εξαιρετικά ήπιους και ξηρούς καιρούς. Πάρτε μακρύ παντελόνι, capris, και τζιν? κοντομάνικα πουκάμισα ή μπλουζάκια? ένα ελαφρύ σακάκι, πουλόβερ ή σάλι για βραδιές που γευματίζουν αλβέρσια ή περιπλάνηση στην πόλη. και τα δύο σανδάλια και τα παπούτσια με κλειστά δάκτυλα.

Φέρτε επίσης σορτς και ένα μαγιό. ίσως να μην είναι αρκετά ζεστό για να τα φορέσει, αλλά θα μπορούσε να είναι, και θα λυπάσαι αν τα άφησες στο σπίτι. Παίρνουν πολύ λίγο χώρο στην τσάντα σας. Ακόμη και αν δεν βρέχει πολύ, σχετικά μιλώντας για το Βανκούβερ, μπορεί ακόμα να βρέξει, οπότε πακετάρετε μια ομπρέλα για κάθε περίπτωση.

Μην ξεχνάτε γυαλιά ηλίου για όλες αυτές τις ηλιόλουστες ημέρες, μαζί με αντηλιακό.

Ιουλίου Perks

Εκτός από τον τέλειο καιρό, ο Ιούλιος είναι ο κορυφαίος χρόνος για να επισκεφθείτε το Βανκούβερ, επειδή υπάρχουν φανταστικές γιορτές και πολλές δραστηριότητες στη θάλασσα για να απολαύσετε. Το Βανκούβερ περιβάλλεται από νερό και υπάρχουν πολλές επιλογές για παραλία. Είναι επίσης αίθριο αίθριο στο Βανκούβερ, και αρπάζοντας μια τσίμπημα για να φάτε ή να πιείτε ένα ποτό σε ένα ελκυστικό αίθριο ή χώρο στο κατάστρωμα είναι ένας καλός τρόπος για να το απόγευμα ή το βράδυ, ειδικά αν το σημείο είναι γραφικό. Δοκιμάστε το Boat House στο Αγγλικό Κόλπο κατά το ηλιοβασίλεμα για μια αξέχαστη εμπειρία Βανκούβερ.

Ημέρα του Καναδά

Η 1η Ιουλίου είναι η Ημέρα του Καναδά, και αυτό είναι εθνική αργία. Οι τράπεζες και τα περισσότερα καταστήματα θα κλείσουν, και οι παραλίες και τα άλλα αξιοθέατα πιθανότατα θα είναι τόσο απασχολημένα όσο είναι τα Σαββατοκύριακα.

Πραγματα να κανεις

Εκτός από τις παραλίες, τα βουνά και τα μουσεία, υπάρχουν ειδικά ετήσια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κάθε Ιούλιο στο Βανκούβερ, τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν φαντασία. Ακολουθούν τα κορυφαία συμβάντα: