Το καλύτερο του Dine Out Vancouver 2016

Το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ τροφίμων και εστιατορίων του Βανκούβερ

Το Βανκούβερ είναι μια πόλη που αγαπάει το υπέροχο φαγητό. Δεν είναι λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι το Dine Out Vancouver Festival - το μεγαλύτερο ετήσιο φεστιβάλ τροφίμων στην πόλη - έχει γίνει μια αγαπημένη παράδοση από την πρεμιέρα του το 2002.

Το Dine Out Vancouver Festival 2015 διαρκεί από τις 15 έως τις 31 Ιανουαρίου 2016.

Τι είναι το Dine Out Vancouver Festival;

Το 2002, ο Tourism Vancouver διοργάνωσε το πρώτο Dine Out Vancouver ως εκδήλωση προώθησης για τα εστιατόρια της περιοχής του Βανκούβερ.

Στις πρώτες επαναλήψεις του, το Dine Out ήταν ένα φεστιβάλ εστιατορίων στο οποίο τα συμμετέχοντα εστιατόρια προσέφεραν τρία μενού "set menus" $ 18, $ 28 ή $ 38 ανά άτομο, για να ενθαρρύνουν τους φίλους να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο ή να επισκεφτούν ένα παλιό φαβορί για λιγότερο από το συνηθισμένο κόστος.

Τα εστιατόρια του Βανκούβερ - και τα ειδικά μενού Dine Out - εξακολουθούν να αποτελούν ένα τεράστιο μέρος του φεστιβάλ Dine Out Vancouver, αλλά το γεγονός έχει αυξηθεί για να συμπεριλάβει τα φορτία των ειδικών εκδηλώσεων φαγητού, από ένα καλό δείπνο μέχρι το μαγείρεμα του Βανκούβερ για την εορταστική εκδήλωση στο Street Food City των φορτηγών διατροφής του Βανκούβερ. (Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ποια είδη εστιατορίων συμμετέχουν στο Dine Out;

Το Βανκούβερ διαθέτει μια εκπληκτική ποικιλία από εστιατόρια, που αντιπροσωπεύονται ευρέως στο Dine Out, από νέα καυτά σημεία σε φιλικά προς την οικογένεια μέρη, με επιλογές για κάθε είδος φαγητού που μπορείτε να φανταστείτε.

Δεδομένου ότι το Dine Out είναι σε όλη την πόλη, είναι μια μεγάλη δικαιολογία για να βγείτε από τη γειτονιά σας και να επισκεφθείτε άλλη.

Κάντε μια μαγειρική περιήγηση στο Yaletown , το Kitsilano , το Commercial Drive, το Fairview / South Granville , το South Main ή τους προορισμούς πιο μακρινές νότια.

Βρείτε ένα εστιατόριο που συμμετέχει, δείτε το μενού και κάντε κράτηση.

Στην τοποθεσία Dine Out, μπορείτε να αναζητήσετε το μενού για κάθε συμμετέχοντα εστιατόριο και να κάνετε online κρατήσεις.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν εκ των προτέρων, από τις 6 Ιανουαρίου.

Dine Out Vancouver 2016 - Ειδικές εκδηλώσεις

Τώρα στο 14ο έτος της, το Dine Out Vancouver έχει επεκταθεί σε ένα πλήρες φεστιβάλ τροφίμων, με μια μεγάλη ποικιλία από ειδικές εκδηλώσεις - συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων σε φαγητό και ειδικών δεξιώσεων - που συμβαίνουν σε όλη την πόλη. Αυτά τα γεγονότα συχνά πωλούν γρήγορα, γι 'αυτό κινούνται γρήγορα, αν θέλετε εισιτήρια!

Τα κορυφαία γεγονότα Dine Out 2016 περιλαμβάνουν:

Δείτε τη σελίδα Εκδηλώσεις του Dine Out Vancouver για περισσότερες εκδηλώσεις.