Παιδιά πολύ παλιά για τα μπαλώματα κολοκύθας; Δοκιμάστε την τσουγκράνα κολοκύθας.

Τα παιδιά σας έχουν ξεπεράσει τα μπαλώματα κολοκύθας ; Είστε έτοιμοι για κάτι μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό;

Αν ψάχνετε για μια δραστηριότητα πτώσης που πακετάρει μια ισχυρή γροθιά, σκεφτείτε να πάρετε το τσουγκράνα κολοκύθας-γνωστό και ως punk chunkin και κολοκύθα chunkin'-όπου οι ομάδες ανταγωνίζονται για να δουν ποιος μπορεί να εκσφενδονίσει μια κολοκύθα μακρύτερα χρησιμοποιώντας ένα σφεντόνα, καταπέλτης , trebuchet ή κανόνια αέρα.

Θέλετε να συμμετάσχετε; Το τσούλισμα κολοκύθας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να κατασκευάσουν STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική & Μαθηματικά) εκπαιδευτικές δεξιότητες επειδή η δραστηριότητα είναι στην ίδρυσή της μια πρακτική άσκηση επίλυσης προβλημάτων.

Ακόμη και αν δεν εισέλθετε στον διαγωνισμό μόνοι σας, μπορείτε εσείς και τα παιδιά σας να μάθετε ακόμα τι λειτουργεί και τι όχι μόνο μέσω της παρατήρησης.

Διασκεδαστικά γεγονότα για τον Πούνκιν Τσονκ

Το παγκόσμιο ρεκόρ WCPCA είναι 4.694,68 πόδια, το οποίο έγινε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2013 από την ομάδα Team American Chunker από το New Hampshire.

Το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο punk chunkin είναι 5.545,43 πόδια. Το πλάνο έγινε από ένα πνευματικό κανόνι που ονομάστηκε "Big 10 Inch" το 2010 στο Moab της Γιούτα.

Ο Πούνκιν Τσονκ στην Ανατολή

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Punkin Chunkin: Bridgeville, DE
Ξεκίνησε το 1986, ο μεγάλος μπαμπάς όλων των πασχινών chuckin fests συμβαίνει στο Delaware κάθε Νοέμβριο και αντλεί ανταγωνιστές και θεατές από όλο τον κόσμο. Όχι μόνο για την καταστροφή της κολοκύθας, το γεγονός είναι μια γιγαντιαία επιστημονική έκθεση που τροφοδοτεί καινοτόμες τεχνικές και επιστημονικές ιδέες. Οι διοργανωτές χορηγούν ακόμη και υποτροφίες.

Κολοκύθες κολοκύθας: Νέα Αγγλία
Όπως μπορείτε να περιμένετε από μια περιοχή που θα υπερηφανεύεται για το φθινοπωρινό φεστιβάλ, η Νέα Αγγλία προσφέρει πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις κολοκύθας κολοκύθας, το παλαιότερο από το οποίο συμβαίνει στο Νιου Χάμσαϊρ στο Φεστιβάλ Κολοκύθας Milford.

Φεστιβάλ Punkin Chunkin: Clayton, Νέα Υόρκη
Στην Περιφέρεια Χιλιάδων Νησιών της Νέας Υόρκης, αυτή η φθινοπωρινή γιορτή πραγματοποιείται στα μέσα Οκτωβρίου και περιλαμβάνει ξεχωριστούς διαγωνισμούς τσιπούρας για νέους και ενήλικες.

Τελευταία σφεντόνα κολοκύθας: Long Pond, PA

Πραγματοποιώντας κάθε φθινόπωρο από το 2010 στην Pocono Raceway της Πενσυλβανίας, αυτό το γεγονός μετά την συγκομιδή καλεί τις ομάδες να ανταγωνίζονται για να δουν ποιος μπορεί να σφεντόνας μια κολοκύθα το πιο μακρινό.

Ο Τσούνκιν Τσονκ για τα Midwest

Μεγάλο Φεστιβάλ Κολοκύθας: Racine, WI
Αυτή η εκδήλωση αποκριών είναι ένα προσάρτημα στην περιοχή για πάνω από 20 χρόνια, αλλά punk chuckin είναι ένας σχετικός νεοφερμένος. Η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Racine County για να δώσει στους διαγωνιζόμενους περισσότερα περιθώρια για να τσακίσουν τις κολοκύθες τους.

Διαγωνισμός Morton Punkin Chunkin: Morton, IL
Αυτό το αναπτυσσόμενο γεγονός έχει μια εμβέλεια 4,000 ποδιών και αντλεί κάποια σοβαρά chunkers από το Midwest.

Διαδρομή 66 Πάκιν Τσούνκιν: Βινίτα, εντάξει
Το γεγονός αυτό θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου και θα αντλήσει μερικά μεγάλα ονόματα στο punkin chunkin.

Ο Πούνκιν Τσούνκιν στη Δύση

Ανακάλυψη κολοκύθας Cube Discovery: Fullerton, CA
Αυτό το ελεύθερο οικογενειακό γεγονός λαμβάνει χώρα στις αρχές Νοεμβρίου στο πανεπιστημιούπολη του Cal-State Fullerton. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για να δουν ποιος μπορεί να ξεκινήσει μια κολοκύθα χρησιμοποιώντας γιγάντιους trebuchets και άλλες συσκευές και να έρθει πιο κοντά στον στόχο. Επιπλέον, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες hands-on καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Φεστιβάλ Punkin Chuckin: Estancia, NM
Ξεκίνησε το 1995 από τοπικούς αγρότες, ο διαγωνισμός Estancia Pumpkin Chunkin λαμβάνει χώρα το Σάββατο του Οκτωβρίου και αντλεί υποψηφίους από όλη την Νοτιοδυτική σε αυτή την πόλη που βρίσκεται περίπου μια ώρα νοτιοανατολικά του Albuquerque.

Tosson Pumpkin Χτύπημα: Tucson, AZ
Πραγματοποιώντας το 2011 στο εμπορικό κέντρο του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, το γεγονός αυτό μετρά τόσο για την απόσταση όσο και για την ακρίβεια.

Punkin Chunkin Κολοράντο: Aurora, CO
Κάθε χρόνο που διεξάγεται από το 1998, αυτή η διήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει έναν διαγωνισμό τσιπούρας κολοκύθας και ένα φεστιβάλ πτώσης που ολοκληρώνεται με τις οικογενειακές δραστηριότητες, ένα μπάλωμα κολοκύθας, αγορά πτώσης, πωλητές τροφίμων και έναν κήπο μπύρας.

Snohomish Pumpkin Hurl: Snohomish, WA
Αυτή η εκδήλωση πραγματοποιείται στα μέσα Σεπτεμβρίου μέσα σε μια μεσαιωνική έκθεση. Αναμείνετε τα trebuchets και τους ιππότες με άλογο να εμφανίζονται εδώ.

Burlington Pumpkin Pitch: Burlington, WA
Το κορυφαίο γεγονός του punkin chunkin στο βορειοδυτικό μέρος, το γεγονός αυτό πραγματοποιείται κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και αντλεί όλα τα είδη των καταχωρήσεων καταπέλτης και trebuchet.