Κράτηση περιηγήσεων σε Ha Long Bay, Βιετνάμ

Συμβουλές για κράτηση περιηγήσεων Ripoff-Free στο Ha Long Bay

Η μεγάλη πλειοψηφία των τουριστών του Βιετνάμ στο Ha Long Bay φτάνουν εκεί με την κράτηση μιας περιήγησης από ένα από τα πολλά ταξιδιωτικά γραφεία που βρίσκονται στο Ανόι. Αυτές οι επιχειρήσεις συγκεντρώνονται κυρίως γύρω από τη λίμνη Hoan Kiem και την Παλιά Συνοικία και προσφέρουν υπηρεσίες που κυμαίνονται από τον προϋπολογισμό μέχρι την απολύτως δυνατή.

Είναι δύσκολο να πούμε οριστικά ποιες υπηρεσίες θεωρούνται "αξιόπιστες", δεδομένης της άγριας δύσης του Βιετνάμ από μια τουριστική βιομηχανία. Πηγαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτό το άρθρο: Dos και Don'ts από την πρόσληψη ενός Hanoi Travel Agency .

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να κόψετε τον μεσάζοντα και να πάτε σε μια περιήγηση στο Ha Long Bay .

Επιλέγοντας ένα Ha Long Bay Package πακέτο

Οι τουρίστες στο Ha Long Bay είναι χαλασμένοι για επιλογή. μπορούν να κάνουν οτιδήποτε από μια κρουαζιέρα λίγων ωρών στον κόλπο σε μια διαμονή πολλαπλών νυχτών, που περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο σε μια καμπίνα σε ένα τουριστικό σκάφος, υπαίθριες δραστηριότητες κοντά στον κόλπο και καταλύματα σε ένα θέρετρο στο νησί Cat Ba. Οι επιλογές σας περιορίζονται μόνο από τον προϋπολογισμό σας.

Low End: Περίπου το εύρος $ 30- $ 50 (ανά άτομο), μπορείτε να πετύχετε μια ημερήσια εκδρομή στο Ha Long Bay που μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής:

High End: Διανυκτερεύσεις ή πολλαπλές κρουαζιέρες νύχτας μπορεί να είναι δικές σας ξεκινώντας από $ 100 ανά άτομο.

Αυτό θα σας πάρει:

Όπως με όλα τα άλλα στη ζωή, παίρνετε αυτό που πληρώνετε . Όσο περισσότερα μετρητά πληρώνετε, τόσο πιο μετρητά κάνετε την περιήγηση. Οι τιμές θα ποικίλουν επίσης ανάλογα με τη σεζόν: η υψηλή εποχή του Ha Long Bay συμβαίνει μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου, οπότε αναμένεται ότι οι τιμές θα είναι στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι εκδρομές στο Ha Long Bay είναι φθηνότερες κατά τη χαμηλή περίοδο από τον Νοέμβριο έως τον Μάρτιο.

Κρατήσεις Μια περιήγηση στο ξενοδοχείο σας: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Σχεδόν κάθε ξενοδοχείο στο Ανόι, από το ξενώνα fleabag μέχρι το κομψό ξενοδοχείο French Quarter , προσφέρει εκδρομές στο Ha Long Bay. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν παραπάνω, αλλά με λιγότερη βεβαιότητα: καθώς τα ξενοδοχεία τείνουν να αναθέτουν τις υπηρεσίες αυτές σε πρακτορεία ξένων πρακτορείων ταξιδιών, έχετε λιγότερο έλεγχο σε αυτό που λαμβάνετε, ενώ πληρώνετε περισσότερα για τις υπηρεσίες τους.

Έτσι επιλέξτε με σύνεση : το τελικό προϊόν τείνει να είναι τόσο επαγγελματικό όσο το ξενοδοχείο από το οποίο προσλαμβάνετε την περιήγηση, έτσι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα (αν και δεν είναι εγγυημένα) από ξενοδοχεία τριών αστέρων. Είναι επίσης πιο πιθανό να πάρετε pick-up και drop-off ακριβώς στο λόμπι, αν κάνετε κράτηση μέσω του ξενοδοχείου.

Εάν παρακολουθείτε τον προϋπολογισμό σας, θα εξυπηρετηθείτε καλύτερα πηγαίνοντας κατευθείαν στην εταιρεία περιοδείας και κρατάτε την περιήγησή σας μόνοι σας.

Κράτηση του Ha Long Bay Trip - Συμβουλές

Αυτός είναι ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάστε: Ρωτήστε για τις εγκλείσεις πριν να πληρώσετε, όχι μετά . Μην υποθέτετε μόνο ότι κάτι είναι μέρος του πακέτου επειδή πληρώσατε το κορυφαίο εισιτήριο για την περιοδεία. Μια απρογραμμάτιστη καγιάκ περιοδεία, αν δεν είναι μέρος της διαδρομής, μπορεί να κοστίσει πάνω από $ 50 ανά άτομο.