Πώς να πάρει γύρω από τη Νέα Υόρκη χωρίς τη χρήση του μετρό

Ενώ το σύστημα μετρό του NYC προτείνει ένα τεράστιο δίκτυο αμαξοστοιχιών χωρίς κυκλοφορία για να φτάσετε από το σημείο Α στο Β σε ένα (θεωρητικό) χτύπημα, υπάρχουν κάποιες δικαιολογημένες επιφυλάξεις σχετικά με το γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να παραλείψει σε μια διαδρομή μετρό εντελώς. Υπάρχουν βέβαια τα σταθερά ρεύματα καθυστερήσεων και διακοπών των υπηρεσιών (μην ξεκινήσετε την υπηρεσία του Σαββατοκύριακου!) Που φαίνεται να αυξάνονται συνεχώς με αυτό το αποσπασματικό αιώνα παλαιό σύστημα μεταφορών, για να μην αναφέρουμε τις πρόσφατες αναφορές για τρομακτικό εξαντλητικά εκτροχιασμό.

Στην πραγματικότητα, ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, Cuomo, έφτασε μέχρι τον Ιούνιο του 2017 να εκδώσει "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" στο μετρό της Νέας Υόρκης για να διευκολύνει την Μητροπολιτική Αρχή Μεταφορών, ή το MTA - το οποίο τρέχει το κατεστραμμένο σύστημα μετρό - απαιτούνται βελτιώσεις στις υποδομές της. Και αυτό είναι όλα πάνω από τις καθημερινές δυσάρεστες μετακινήσεις του μετρό, όπως οι αχαλίνωτοι κάτοικοι των αποικιών αρουραίων, οι απροετοίμαστοι "manspreaders", ή η τρομερή μυρωδιά soupy ότι μόνο ένας ατμός-σταθμός του μετρό του Αυγούστου-σε-NYC- .

Ευτυχώς, σε μια μεγαλόπρεπη πόλη όπως η Νέα Υόρκη, υπάρχουν πάντα επιλογές, και αυτό ισχύει και για τη διέλευση. Εδώ, περιγράφουμε τις πέντε καλύτερες επιλογές σας για να περάσετε γύρω από τη Νέα Υόρκη, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να πατήσετε το πόδι στο μετρό.