Απολαύστε το ετήσιο Albuquerque Hopfest

Craft Beer, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα

Το Albuquerque διαθέτει πολλά ζυθοποιεία ζυθοποιίας, όπου είναι εύκολο να καθίσετε και να τραβήξετε μέχρι μια πίντα. Η ετήσια ABQ Hopfest εορτάζει κάθε χρόνο αυτές τις ζυθοποιίες και τις καλές μπύρες τους. Για το 2016, ο ετήσιος εορτασμός πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Isleta Resort and Casino.

Οι λάτρεις της μπύρας θα δοκιμάσουν μπύρες και θα δοκιμάσουν διαφορετικά στυλ μπύρας. Μάθετε πώς να κάνετε μπύρα με τους ειδικούς. Θα υπάρξει επίσης φαγητό, παιχνίδια και η ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν μπύρα για ένα χρόνο.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει περισσότερα από 50 ζυθοποιεία και πάνω από 150 μπύρες ειδικότητας και μικρής κοκκοποίησης. Οι επισκέπτες δοκιμάζουν μπύρες ενώ η μουσική παίζει σε τρία διαφορετικά ηχητικά στάδια. Οκτώ συγκροτήματα θα εκτελούν μια ποικιλία μουσικής σε όλη την εκδήλωση σε τρία διαφορετικά στάδια. Οι πωλητές τροφίμων θα είναι σε ετοιμότητα για όσους πεινούν και διψούν.

Η ετήσια εκδήλωση ωφελεί το Ίδρυμα Make-A-Wish του Νέου Μεξικού, το οποίο βοηθά στην απονομή ευχών στα τοπικά παιδιά με απειλητικές για τη ζωή ιατρικές καταστάσεις.

Κόστος:
Το κόστος έρχεται σε διάφορα επίπεδα τιμών:
Η γενική είσοδος είναι $ 27 εκ των προτέρων / πρόωρο πουλί (πριν από τις 29 Ιουλίου).
$ 30 γενική εισαγωγή πριν από τις 29 Ιουλίου, ή $ 35 στην πόρτα.
Έξω Χόππι ώρα εισιτήριο 35 δολάρια εκ των προτέρων, 40 δολάρια στην πόρτα.
VIP εμπειρία, $ 50, $ 55 στην πόρτα.
Δελτίο μη δειγματοληψίας, $ 10.

Ένα εισιτήριο σας δίνει 30 δείγματα μπύρας δύο ουγκιών, ένα γυαλί γευσιγνωσίας σουβενίρ, πρόγραμμα εκδηλώσεων και είσοδο στο μεγάλο βραβείο.

Η είσοδος είναι για αυτούς 21+.

Τα εισιτήρια μπορούν να πωληθούν μόνο σε άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή στο Sandia Chile Grill. Από τις 10 Ιουλίου μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας στο Sandia Grill. Πληρώστε μετρητά για εισιτήρια στο Sandia Grill για να αποφύγετε τα online τέλη - μόνο μετρητά. Πληρώνουν τον φόρο επί των πωλήσεων και σας αγοράζουν 10 ουγκιά. μπύρα. Ωστόσο, αυτά τα εισιτήρια γίνονται γρήγορα.

Ώρες εκδηλώσεων:
Η γενική είσοδος ξεκινάει από τις 15:00 έως τις 18:00
Η έξτρα ώρα Hoppy αρχίζει στις 2 μ.μ. για μία ακόμη ώρα δειγματοληψίας, 2 με 3 μ.μ.
Το VIP Experience διαθέτει αποκλειστικές εκδηλώσεις με παρουσιάσεις ζυθοποιών, σουβενίρ φεστιβάλ και το άνοιγμα VIP δωματίου στις 2 μ.μ.

Οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίσουν για το αγαπημένο εγχώριο εδέσμά τους καθώς και να μάθουν πώς να ετοιμάζουν μπύρες με το SW Grape & Grain.

Τα ζυθοποιεία του Regionall και του Νέου Μεξικού που θα είναι διαθέσιμα περιλαμβάνουν:

Η ζωντανή μουσική λαμβάνει χώρα σε τέσσερις σκηνές, με ομάδες που περιλαμβάνουν τις Μεγάλες Πολιτείες, τον Λένιν & Μακάρθι, τον πραγματικό Matt Jones και τον Shane Wallin.

Επισκεφθείτε το Albuquerque Hopfest για να αγοράσετε εισιτήρια online. Όπως το Hopfest στο Facebook για να κερδίσετε το 5% της τιμής του εισιτηρίου σας.