Αγγλία Top Αξιοθέατα Χάρτης και Οδηγός

Ο παραπάνω χάρτης σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στην Αγγλία. Δείχνει πολλές από τις πιο δημοφιλείς πόλεις, περιοχές και περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς που επισκέπτονται. Τα αξιοθέατα που εμφανίζονται στο χάρτη εξηγούνται περαιτέρω παρακάτω.

Οι περισσότεροι επισκέπτες στο εξωτερικό στην Αγγλία πρόκειται να ξεκινήσουν στο Λονδίνο , γι 'αυτό το σημείο αναφοράς για τις αποστάσεις. Μπορείτε εύκολα να περάσετε μια εβδομάδα στο Λονδίνο χωρίς ανησυχίες για το να εξαντληθούν τα πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Ακολουθούν ορισμένοι ταξιδιωτικοί πόροι του Λονδίνου:

Το Canterbury είναι το πνευματικό κέντρο της Αγγλίας, που βρίσκεται 53 μίλια από το Λονδίνο. Ο διάσημος καθεδρικός ναός του Καντέρμπουρυ είναι από μόνη της ένας σημαντικός τόπος προσκυνήματος, αλλά και η αρχή της Via Francigena, μιας διαδρομής προσκυνήματος από το Καντέρμπουρι στη Ρώμη, η οποία τεκμηριώθηκε για πρώτη φορά από τον Επίσκοπο Σιγκέριτς του Canturbury το 990.

Το Μπράιτον είναι διάσημο όχι μόνο για την "ισχιακή παραλία" του, αλλά για το Βασιλικό Περίπτερο του, το οποίο ο οδηγός μας για το Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλεί "το πιο εξωτικό και έκτακτο παλάτι της Βρετανίας".

" Το κάστρο Windsor , μία από τις κύριες επίσημες κατοικίες του Monarch, είναι επίσης ένα από τα πιο εικονικά αξιοθέατα της Βρετανίας. Δεν απέχει πολύ από το αεροδρόμιο Heathrow και οι επιβάτες - ακόμη και αν δεν έχουν βρεθεί ποτέ στη Βρετανία - μπορούν να το αναγνωρίσουν από τον αέρα".

Windsor Castle Travel Planner και Εικονική περιήγηση

Όταν σκέφτεστε την παλιά Αγγλία, εννοώ πολύ παλιά Αγγλία, σκεφτείτε το Stonehenge . Έκανε το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO το 1980, τώρα είναι απολιθωμένο εκτός αν κάνετε ειδικές ρυθμίσεις, οι οποίες εξηγούνται στο άρθρο που συνδέεται παρακάτω.

Stonehenge - Μια μυστηριώδη παρουσία στην πεδιάδα του Salisbury

Πώς να φτάσετε στο Στόουνχενγκ: Είναι μια ώρα και μισή με το αυτοκίνητο για να φτάσετε στο Στόουνχεντζ από το Λονδίνο. Εδώ υπάρχει ένας χάρτης δρομολογίων με τιμές και ώρες για την οδήγηση, το λεωφορείο ή την πρόσβαση στο τρένο: Λονδίνο προς Στόουνχεντζ.

Το Bath είναι ένας άλλος ενδιαφέροντος προορισμός και η παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO σε κάθε λίστα με τις καλύτερες της Αγγλίας. Το Bath είναι η μόνη φυσική θερμή πηγή της Βρετανίας και οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα νερά εδώ και πάνω από 2000 χρόνια.

Ο St Ives Cornwall βρίσκεται στον κατάλογο των Top Sites του Ηνωμένου Βασιλείου της Ferne Arfin ως αποικία του καλλιτέχνη: "Ο St. Ives είναι η πρωταρχική αποικία καλλιτεχνών της περιοχής με κατοικίες ψαράδων, απότομες λιθόστρωτες λωρίδες, καταστήματα χειροτεχνίας και το ήπιο κλίμα της Βρετανίας ... Τυπικά για μια κοινότητα καλλιτεχνών , υπάρχουν επίσης πολύ καλά εστιατόρια και γοητευτικά ξενοδοχεία - για να μην αναφέρουμε τις παραλίες με πανοραμική θέα. "

St Ives Cornwall - Παραλίες σκιασμένες με φοίνικες και στούντιο καλλιτεχνών

Το Cotswolds αποτελείται από μια σειρά από λόφους εξαιρετικής ομορφιάς. Τα χωριά των Cotswolds περιλαμβάνουν σπίτια που αποτελούνται κατά κύριο λόγο από τον τοπικό ασβεστόλιθο, συμβάλλοντας στην "γραφικότητα" της σκηνής. Οι περιπατητές μπορούν να περπατήσουν τον Cotswold Way κατά μήκος ενός μονοπατιού 102 μιλίων.

Το Stratford-upon-Avon είναι γνωστό ως η γενέτειρα του William Shakespeare. Ο John Shakespeare, ο πατέρας του και ένας κατασκευαστής γαντιών, είχε ένα ουσιαστικό σπίτι στο κέντρο του Stratford-upon-Avon. Κάντε ένα προσκύνημα στην πατρίδα του bard και πάρτε ένα παιχνίδι ή δύο.

Η σιδερένια γέφυρα που διασχίζει το φαράγγι Ironbridge είναι ένα εικονικό μνημείο που φαίνεται να έχει θέσει σε κίνηση τη βιομηχανική επανάσταση.

"Σήμερα υπάρχουν 10 μουσεία σε 80 στρέμματα στην Περιοχή της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO" Iron Bridge ". Τα βραβευμένα μουσεία κυμαίνονται από την Κίνα και τους κατασκευαστές κεραμιδιών σε μια ολόκληρη, αναδημιουργημένη βικτοριανή πόλη.

Ironbridge Gorge - Όταν ξεκίνησε η Βιομηχανική Επανάσταση

Η Αγγλική Λίμνη είναι ένα τεράστιο εθνικό πάρκο στη βόρεια Αγγλία. Υπάρχουν πάνω από 50 λίμνες χαραγμένες από παγετώνες στην περιοχή της λίμνης.

Το Hadrians Wall , το τείχος του Ρωμαίου στην βόρεια άκρη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, μπορεί να ακολουθηθεί για 73 μίλια. Αλλά δεν είναι απλώς ένας ατέλειωτος τοίχος, επισκέπτεστε χωριά και μουσεία που τεκμηριώνουν το ρωμαϊκό παρελθόν της Αγγλίας.

Το κάστρο και ο καθεδρικός ναός του Durham αποτελούν ένα χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς: ... "ο ρόλος του τόπου ως πολιτική δήλωση της νορμανδικής εξουσίας που επιβλήθηκε σε ένα υποκείμενο έθνος, ως ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα της χώρας της Νορμανδικής κατάκτησης της Βρετανίας ..." Το κάστρο είναι πλέον μέρος του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου στο Durham, και μπορείτε ακόμη και να μείνετε εκεί !

Η Υόρκη έχει μια πλούσια κληρονομιά ξεκινώντας από τους Ρωμαίους το 71 μ.Χ. που την αποκαλούσαν Eboracum. Η θέση μεταξύ των πρωτευουσών του Λονδίνου και του Εδιμβούργου το κατέστησε σημαντικό στο παρελθόν και ένα πιθανό σημείο διακοπής για τους τουρίστες που επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο. Το York είναι μόνο δύο ώρες με το τρένο από το Λονδίνο, η απόσταση οδήγησης είναι 210 μίλια.

Πού να μείνετε στην Αγγλία αν θέλετε να μείνετε κάπου μπορείτε να γράψετε σπίτι; Τι λέτε για να κάνετε μια μικρή Champing; Είναι ένας τρόπος για να σώσετε τις εκκλησίες της χώρας, στρατόπεδο σε μια εκκλησία για ένα μικρό ποσό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γύρω από αυτές τις εκκλησίες, τις οποίες ο σύλλογος θα σας καθοδηγήσει.

Διασκεδάστε να εξερευνήσετε την Αγγλία.