Το Λονδίνο με το τρένο, το λεωφορείο και το αυτοκίνητο

Εύκολη τήρηση των οδηγιών ταξιδιού

Το Bath απέχει 115 μίλια δυτικά του Λονδίνου. Είναι αρκετά κοντά για μια μεγάλη απόδραση το Σαββατοκύριακο, αλλά αρκετά μακριά από το Λονδίνο για μια πραγματική αλλαγή της σκηνής .

Να φτάσετε εκεί αξίζει κάθε προσπάθεια που χρειάζεται, αλλά τα καλά νέα είναι ότι είναι πραγματικά εύκολο. Είτε ενδιαφέρεστε για την Jane Austen, ρωμαϊκές αρχαιότητες, κολύμπι σε πολυτελείς ιαματικές πηγές ή ψώνια μέχρι να πέσετε, αυτή η υπέροχη πόλη θα πρέπει να βρίσκεται στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να συγκρίνετε τις εναλλακτικές λύσεις ταξιδιού και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Πώς να φτάσετε στο Bath

Με το τρένο

Το Μεγάλο Δυτικό τρένο τρέχει από το Λονδίνο Σταθμό Paddington στο ιστορικό Bath Spa Station στη γραμμή που τερματίζει στο σταθμό Bristol Temple Meads. Τα τρένα τρέχουν κάθε μισή ώρα και το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 1/2 ώρες. Το 2017 ο φτηνότερος ναύλος μετ 'επιστροφής ήταν περίπου 57,50 λίρες στερλίνες για την εκτός αιχμής. Ωστόσο, αν μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ένα πλήρες μήνα εκ των προτέρων, μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά. Στις αρχές Απριλίου του 2017, ένα ταξίδι μετ 'επιστροφής αγόρασε ένα μήνα εκ των προτέρων, καθώς δύο εισιτήρια 1 εισιτηρίου, εκτός πίστας, ήταν μόνο £ 29.

Με λεωφορείο

Οι προπονητές της National Express από το Λονδίνο μέχρι το Bath χρειάζονται περίπου 2 ώρες 20 λεπτά και κοστίζουν από £ 7 έως περίπου £ 21 ανά τρόπο ανάλογα με το πόσο πολύ νωρίτερα αγοράζετε τα εισιτήριά σας και την ώρα που ταξιδεύετε. . Γενικά, υπάρχει ένας περιορισμένος αριθμός φθηνότερων εισιτηρίων για κάθε ταξίδι που, φυσικά, πωλούνται πρώτα.

Τα λεωφορεία ταξιδεύουν μεταξύ του σταθμού Victoria Coach στο Λονδίνο και του σταθμού λεωφορείων και πούλμαν Bath Spa κάθε μισή ώρα.

Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online. Συνήθως υπάρχει ένα τέλος κράτησης 50 πένων. Η National Express εκμεταλλεύεται επίσης τις υπηρεσίες λεωφορείων Heathrow για μπάνιο.

Συμβουλές ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου - Ελέγξτε τις τιμές στην ιστοσελίδα της National Express. Περιέχουν περιστασιακά ειδικές πωλήσεις εισιτηρίων. Και προσέξτε τα χρονοδιαγράμματα των λεωφορείων. Υπάρχουν μερικές αργά τη νύχτα υπηρεσίες μεταξύ Λονδίνου και Bath που παίρνουν περισσότερο από 7 ώρες αντί των συνηθισμένων 2 1/2.

Με το αυτοκίνητο

Το Bath απέχει 115 μίλια ακριβώς δυτικά του Λονδίνου. Ανάλογα με την κίνηση, μπορεί να πάρει οπουδήποτε από δυόμισι έως τρεισήμισι ώρες για να οδηγήσετε, κυρίως στον αυτοκινητόδρομο Μ4.

Όταν ζυγίζετε το κόστος, μην ξεχνάτε ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι συνήθως πολύ πιο ακριβή στη Βρετανία απ ​​'ό, τι στις ΗΠΑ. Πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο) και η τιμή μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 2,50 δολάρια ανά τετραγωνικό. Στις αρχές Απριλίου του 2017, η μέση τιμή της βενζίνης στο Λονδίνο ήταν μεταξύ 6,78 και 8,41 δολ. Το γαλόνι, αλλά η μεταβλητότητα της συναλλαγματικής ισοτιμίας σημαίνει ότι η τιμή αυτή μπορεί να αυξηθεί και να μειωθεί.

Ο χώρος στάθμευσης στο Bath μπορεί επίσης να είναι ακριβός. Το 2016 τα δημοτικά γκαράζ χρεώνουν £ 1,60 για μια ώρα και £ 5,40 για μέχρι 4 ώρες στα γκαράζ μικρής διάρκειας. Ο χώρος στάθμευσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, για μέχρι 12 ώρες, κοστίζει £ 12.50. Οι χρεώσεις στάθμευσης στο δρόμο είναι παρόμοιες, αλλά οι περισσότεροι δρόμοι έχουν όρια δύο ή τριών ωρών. Το Bath είναι μια μικρή πόλη που είναι πολύ δημοφιλής στους επισκέπτες, οπότε είναι πάντα δύσκολο να βρεθείς χώρος στάθμευσης, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

UK Travel Tip: Η διαδρομή μεταξύ Λονδίνου και Bath είναι ένα από τα σημαντικότερα δρομολόγια του Λονδίνου και ο κεντρικός δρόμος από το αεροδρόμιο Heathrow προς το Λονδίνο. Οι κυκλοφοριακές εμπλοκές που είναι εικονικές ακινητοποιήσεις μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Παρόλο που το Bath μπορεί να είναι ένα υπέροχο ημερήσιο ταξίδι, εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε με το τρένο ή το λεωφορείο, μπορεί να είναι ένας εφιάλτης αν οδηγείτε. Και, για να είμαι ειλικρινής, το Bath αξίζει πραγματικά περισσότερο από ένα ημερήσιο ταξίδι. Υπάρχουν τόσα πολλά που βλέπεις εκεί και τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αν σας αρέσει ή προτιμάτε να οδηγείτε, γιατί να μην κάνετε το Bath μέρος μιας διαδρομής δυτικά του Λονδίνου, η οποία παίρνει μερικά από τα Cotswolds, ιστορικά σπίτια, κάστρα και διάσημα ορόσημα επίσης.

Εάν αποφασίζετε να μείνετε

Μπορούμε να προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Villa at Henrietta Garden (πρώην το Villa Magdala), ένα υπέροχο B & B / boutique ξενοδοχείο με την επίσκεψη Visit England 5 αστέρων, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του Bath.

Διαβάστε την κριτική μου για το Villa at Henrietta Park.

Διαβάστε τις κριτικές του TripAdvisor και κάντε κράτηση στην Βίλα στο πάρκο Henrietta στο Bath