Η Βίλα στο Henrietta Park B'nB - Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά του Bath

5-αστέρων Guest House με νόστιμη διακόσμηση και φρέσκο ​​φωτεινό στυλ

Η Βίλα στο πάρκο Henrietta (μέχρι πρόσφατα η Villa Magdala) είναι ένα από τα καλύτερα μυστικά της μπανιέρας του Bath. Και οι άνθρωποι που γνωρίζουν ότι τα δωμάτια του είναι απλά ευχάριστα να ξυπνήσουν.

Οι ευτυχισμένες οικογένειες μπορεί να είναι όμοιες, αλλά, για να αναστρέψουμε λίγο την ανακοίνωση του Τολστόι, κάθε ευτυχισμένη αίθουσα του ξενοδοχείου είναι ευτυχισμένη με τον δικό της τρόπο. * Μερικοί είναι χαρά να κοιμηθείτε, μερικοί να κρεμάσουν μέσα, μερικοί να σαγηνεύσουν ή ρομαντισμό in.You θα λατρεύουν ακριβώς να ξυπνήσει στο μικρό του βρασμού καφέ μετά από έναν καλό ύπνο σε αυτό το γοητευτικό μικρό μέρος.

Καλή πρωινή μπανιέρα

Το φως της ημέρας (και, αν είστε τυχεροί, ακόμη και το φως του ήλιου) ρέει μεταξύ των πηνίων κρεμών λευκών παντζουριών. Το Bird τραγούδι βόλτα το αεράκι από τους κήπους Henrietta, ένα μικρό πάρκο απέναντι από το δρόμο. Και, χάρη στην ισχυρή βικτοριανή κατασκευή, αν οι άλλοι φιλοξενούνται, δεν θα ξέρεις ποτέ.

Υπάρχει ό, τι χρειάζεστε για να φτιάξετε τον εαυτό σας μια πρωινή κούπα - συμπεριλαμβανομένου του φρέσκου γάλακτος - και μια άνετη καρέκλα ή δύο για να καθίσετε εάν θέλετε να ποτιστείτε στο δωμάτιό σας, διαβάζοντας τη δωρεάν εφημερίδα ή να πιάσετε το δωρεάν WiFi πριν πάτε στο πρωινό .

Και το πρωινό, μόλις είσαστε έτοιμος, είναι αρκετά ένα γεγονός. Φυσικά, υπάρχει το συνηθισμένο πλήρες αγγλικό αν αυτό είναι το πράγμα σας, καθώς και ένας μπουφές με δημητριακά, γιαούρτι, χυμούς και ψωμιά. Αλλά ο "αφοσιωμένος σεφ πρωινό" στο πάρκο Villa at Henrietta κάνει κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο τηγάνισμα. Το εποχιακά μεταβαλλόμενο μενού μπορεί να περιλαμβάνει βάφλες με σιρόπι σφενδάμου και μπανάνες, τηγανίτες βουτύρου με φρέσκα φρούτα, μέλι και μασκαρπόνη ή μπουκέτο πρωινό με λεμόνι και βατόμουρο με σπιτική γκογγόλα, γιαούρτι, λεμόνι και βατόμουρα.

Ένα Bucks Fizz (χυμός πορτοκαλιού και σαμπάνια) συμπεριλαμβάνεται και, την ημέρα που επισκέφθηκα, προσφέρθηκε ένας μικρός γευστικός γιαούρτις με μούρα ως ένα επιπλέον πρώτο μάθημα (με τον ίδιο τρόπο που οι σεφ αυτές τις μέρες προσφέρουν μικροσκοπικά φλυτζάνια μανιταριού ή σπαράγγια αφρός ως ένα bouche διασκεδαστικό). Είναι σερβίρεται σε ένα ζευγάρι δωμάτια που είναι τυλιγμένα με μεγάλα παράθυρα από τις δύο πλευρές και είναι διακοσμημένα με μια σύγχρονη αφηρημένη floral ταπετσαρία που καταφέρνει να είναι ασταθής και να ηρεμεί την ίδια στιγμή - αρκετά κόλπο.

Ντεκόρ

Η έξυπνη χρήση της ταπετσαρίας είναι ένα χαρακτηριστικό σε ολόκληρο το σπίτι - στην πραγματικότητα ένα ζευγάρι βικτοριανών αρχοντικών που έχουν ενώσει. Καθώς εισέρχεστε, είστε αντιμέτωποι με τις δραματικές καμπύλες μιας γυαλισμένης ξύλινης σκάλας που φαίνεται να συνεχίζεται για πάντα, διακόπτεται μόνο από ό, τι φαίνεται να είναι στρέμματα βιβλίων. Όλα γίνονται με καθρέφτες, κυριολεκτικά: όταν προσπάθησα να γυρίσω αριστερά στην κορυφή των σκαλοπατιών έξω από το δωμάτιό μου, σταμάτησα ακριβώς εγκαίρως για να αποφύγω ένα ενοχλητικό πρόσωπο γεμάτο καθρέφτη. Και τα βιβλία; Λοιπόν, αν δεν έχετε μαντέψει ήδη, αυτές οι βιβλιοθήκες, τοποθετημένες στα πιο περίεργα μέρη, είναι ταπετσαρία trompe l'oeil. Η συνολική επίδραση κάνει τον ξενώνα 20 δωματίων να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερος από ότι είναι - όπως ο Dr. Who's Tardis. (Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο άλλαξε τα χέρια και άλλαξε το όνομά του από την Villa Magdala, αυτό το φανταστικό ντεκόρ φαίνεται να έχει μειωθεί λίγο - αυτό είναι κρίμα).

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο, το οποίο είναι ένα κομψό boutique ξενώνας , βρίσκεται σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο, περίπου 10 λεπτά από τη γέφυρα Pulteney και τα κυριότερα αξιοθέατα του κέντρου του Bath. Ο περίπατος είναι εξ ολοκλήρου στο επίπεδο, οπότε αν περπατήσετε πάνω και κάτω οι λόφοι του Bath είναι μια ανησυχία, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. ** Είναι περιτριγυρισμένο από το δικό του μικρό ιδιωτικό κήπο με καρέκλες και τραπέζια για να καθίσετε σε καλό καιρό.

Περάστε το δρόμο προς τους κήπους Henrietta και κατευθυνθείτε διαγώνια αριστερά απέναντι από το πάρκο και θα φτάσετε περίπου 50 μέτρα από το μουσείο The Holburne, τους κήπους του Sydney και το σπίτι της Jane Austen στο Sydney Place (δεν είναι ανοιχτό στο κοινό αλλά υποδεικνύεται με ιστορικό δείκτη).

Και το Δωμάτιο;

Αχ ναι, το δωμάτιο - το κύριο γεγονός μετά από όλα. Υπάρχουν τρεις τάξεις, Καλές, Καλύτερες και Καλύτερες. Όλα είναι ελκυστικά επιπλωμένα με άνετα κρεβάτια, σεντόνια από αιγυπτιακό βαμβάκι, τραπεζαρία με καλής ποιότητας στεγνωτήρα μαλλιών, ντουλάπα ρούχων με πραγματικούς βραχίονες, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και αρκετές ηλεκτρικές πρίζες για όλο το κιτ σας. (Ορισμένοι επισκέπτες σχολίασαν ότι οι εγκαταστάσεις ντους στην κατηγορία "Καλή" είναι πολύ μικρές.) Καθένα είναι μοναδικά διακοσμημένο. Ορυχείο ήταν ως επί το πλείστον λευκό με μοντέρνα, μπλε και άσπρα floral ταπετσαρία σε έναν τοίχο χαρακτηριστικό, και λεπτή ριγέ μπλε και λευκό χαλί.

Το λευκό μπάνιο με πλακάκια, με μαύρο πάγκο και άκρες, ήταν από τη μικρή πλευρά, αλλά ήταν αφρώδες. Αν είχα ακόμη και ένα έφηβο παράπονο, θα μπορούσε να ήταν ότι ο χώρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα με ένα κομψό ντους σταματήματος και όχι ένα ντους πάνω από ένα μικρό μπάνιο. Τα τεράστια λουτρά και τα υπέροχα προϊόντα μπάνιου White Company συνθέτουν για οποιαδήποτε απογοήτευση. Διατίθενται επίσης μπουρνούζια και παντόφλες με μικρή χρέωση.

Είδη πρώτης ανάγκης

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους

Ελέγξτε τιμές και κριτικές για το Villa at Henrietta Park στο TripAdvisor

* Ο Leo Tolstoy ξεκίνησε την "Άννα Καρένινα" με αυτή την ανοιχτή γραμμή: «Οι ευτυχισμένες οικογένειες είναι όμοιες · κάθε δυστυχισμένη οικογένεια είναι δυσαρεστημένη με τον δικό της τρόπο».

** Ζητήστε μια αίθουσα στο ισόγειο εάν η προσβασιμότητα είναι ένα ζήτημα καθώς το ξενοδοχείο δεν διαθέτει ανελκυστήρα και μεγάλο αριθμό σκαλοπατιών. Η είσοδος στο κτίριο απαιτεί επίσης να διαπραγματευτεί μια σύντομη πτήση με βήματα.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.