Κόστος των ταξιδιωτικών καταλυμάτων - Οδηγός τιμών ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου

Ένα κλειδί για τις ζώνες τιμών ξενοδοχείων του Ηνωμένου Βασιλείου που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα

Τι παίρνετε για τα χρήματά σας στα ξενοδοχεία του Ηνωμένου Βασιλείου; Διαβάστε αυτή την εξήγηση για τα σύμβολα τιμών που χρησιμοποιούνται στο travelplanet.com. Ταξίδι για να μάθετε.

Οι τιμές των ξενοδοχείων ανεβαίνουν και κατεβαίνουν. Πώς κάνετε κράτηση, όταν κάνετε κράτηση και τι είδος πακέτου που κάνετε το βιβλίο σας έχουν επιπτώσεις στην τιμή. Το ίδιο ισχύει και για τις διακυμάνσεις της λίρας στερλίνας έναντι του εθνικού σας νομίσματος.

Για αυτόν τον λόγο, οι τιμές των ξενοδοχείων συνήθως δεν δίνονται στις αναθεωρήσεις ξενοδοχείων σε όλο αυτό το site.

Intead, θα βρείτε εύρος τιμών ξενοδοχείων που υποδεικνύεται με σύμβολα - $ για μέτρια έως $$$$ για πολυτελή, χωρίς κανένα δολάριο για φτηνά δωμάτια.

Μέσες δαπάνες το 2015

Οι τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το κόστος του ξενοδοχείου στο Ηνωμένο Βασίλειο προέρχονται από τον Δείκτη Τιμών Ξενοδοχείου 2015. που δημοσιεύτηκε από την Hotels.com. Βασίζεται στις πραγματικές τιμές που καταβάλλουν οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα τους.

Η τιμή ενός δωματίου στο Ηνωμένο Βασίλειο ποικίλλει δραματικά από περιοχή σε περιοχή. Αντίθετα με ό, τι νομίζετε, το δωμάτιο του Λονδίνου δεν είναι, κατά μέσο όρο, το πιο ακριβό. Τους πρώτους έξι μήνες του 2015, αυτή η αμφιλεγόμενη τιμή πήγε στο St.Andrews, στη Σκωτία, όπου οι λάτρεις του γκολφ έβγαζαν κατά μέσο όρο £ 153 λίρες μια νύχτα. Αυτό μειώθηκε περίπου κατά 5% το πρώτο εξάμηνο του 2014.

Το Λονδίνο ήρθε στη δεύτερη θέση, με το μέσο κόστος δωματίου £ 135, μειωμένο κατά 1%.

Σε ολόκληρη τη χώρα, η μέση τιμή ενός δωματίου του ξενοδοχείου μειώθηκε επίσης κατά 1% στις £ 104 τη νύχτα. Αν ψάχνετε για έναν φθηνό νυχτερινό ύπνο σε ένα ξενοδοχείο, αυτό θα ήταν το Μπράντφορντ, όπου ακόμα και με αύξηση των τιμών κατά 10%, η μέση διαμονή ήταν £ 54 - η φθηνότερη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μεταξύ των πόλεων που βαθμολογούν καλά στις 20 πρώτες θέσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για τους διεθνείς επισκέπτες, το Nottingham ήταν το φθηνότερο, σε 71 λίρες τη νύχτα, αύξηση 14%. Το Μπέρμιγχαμ , επίσης στον κορυφαίο κατάλογο των 20, ήταν επίσης το φθηνότερο σε 74 λίρες Αγγλίας, αύξηση 7%

Τι καλύπτουν οι ζώνες τιμών

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό

Οι διεθνείς επισκέπτες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν το κόστος των δωματίων σε σχέση με το νόμισμα που χρησιμοποιούνται για τις δαπάνες.

Οι παρακάτω αξιολογήσεις, που χρησιμοποιούνται σε όλες τις λίστες ξενοδοχείων και τις κριτικές στο About.com Ηνωμένο Βασίλειο, εννοούνται ως γενικές κατευθυντήριες γραμμές μόνο και αντανακλούν τις σχετικές ζώνες τιμών το 2015. Είναι μόνο δείκτες της τιμής και όχι της ποιότητας. Συχνά ένα φθηνότερο ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει καλύτερη αξία και στυλ από το ένα που κοστίζει διπλάσια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτό το είδος πληροφοριών είναι να διαβάσετε μεμονωμένα σχόλια των ξενοδοχείων σε αυτή την ιστοσελίδα.

Υπάρχουν πολλοί κατάλογοι των "φτηνών" συνιστώμενων δωματίων σε αυτό το δικτυακό τόπο. Γενικά, θα κοστίζουν κάτω από £ 100, αλλά θα είναι πιο ακριβό από εκείνο που χαρακτηρίζεται ως φθηνό σε αυτό το κλειδί τιμής. Αυτό συμβαίνει επειδή θα συστήσω μόνο ξενοδοχεία που πληρούν τα βασικά ελάχιστα πρότυπα που οι πιο σύγχρονοι περιηγητές περιμένουν. Τα φθηνότερα δωμάτια που πληρούν αυτά τα πρότυπα είναι συνήθως σε αγροτικά b & bss και ξενώνες και όχι ξενοδοχεία.

Ανάλογα με τη θέση τους σε όλη τη χώρα, αυτά μπορεί να κοστίζουν περισσότερο ή λιγότερο από £ 55 ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Τιμές ξενοδοχείων - Όταν η εξαίρεση είναι ο κανόνας

Φυσικά, θα υπάρξουν εξαιρέσεις και, όταν ένα ξενοδοχείο προσφέρει περισσότερα (ή λιγότερα) από ό, τι το συγκρότημα τιμών του θα έλεγε, θα σημειωθεί στην αναθεώρηση ή κατάλογο. Έτσι θα είναι εξαιρετικά καλή αξία.

Κλειδί Τιμή Ξενοδοχείου
Κάτω από £ 55 Φτηνός
£ 56- £ 104 Μέτριος $
£ 105- £ 135 Μέση τιμή $$
£ 136- £ 350 Πολυτέλεια $$$
£ 350 + Λουξ $$$$