Οδηγός για τα γεγονότα του Albuquerque τον Νοέμβριο

Albuquerque είναι μια όμορφη πόλη για να επισκεφθείτε ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Εάν πρόκειται να βρίσκεστε στην πόλη κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ή μια τοπική αναζήτηση γεγονότων γύρω από την πόλη, διαβάστε για αυτόν τον τοπικό οδηγό γεγονότων.

Φεστιβάλ Τανγκό Αλμπικέρκε

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μαθήματα στυλ εργαστηρίου, πάνω από 30 ώρες milongas (χορευτικές συναντήσεις) με DJs, και πολλά χορό ταγκό. Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στο Las Puertas, που βρίσκεται στο 1512 1st Street NW.

Υπάρχουν πλήρεις μέρες milongas που λαμβάνουν χώρα σε ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο, και για μια υπογραφή, ειδικά προσαρμοσμένα κέικ αφής σερβίρονται σε κάθε milonga για να το κάνει πιο γλυκό. Όλα τα επίπεδα είναι ευπρόσδεκτα.

Doggie Dash & Dawdle

Το Animal Humane του Νέου Μεξικού αυξάνει τα κεφάλαια με αυτό το ετήσιο γεγονός, που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Balloon Fiesta Park. Εκτός από το τρέξιμο ή το περπάτημα με το σκυλί σας, υπάρχει ένα κατοικίδιο ζώο καρναβάλι, ψώνια, και την ευκαιρία να υιοθετήσουν ένα κατοικίδιο ζώο, αν δεν έχετε ένα. Εγγραφείτε ξεχωριστά ή ως ομάδα, για να βοηθήσετε τα άστεγα κατοικίδια ζώα. Εκτελέστε ένα 5χλμ. Ή κάντε μια βόλτα δύο μιλίων με τους τετράποδους φίλους σας. Θα υπάρχουν τρόφιμα, ψυχαγωγία και πωλητές καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Dia de los Muertos

Πραγματοποιώντας αρκετές εβδομάδες τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, (αν και γιορτάζεται επίσημα την ημέρα μετά το Halloween), το South Broadway γιορτάζει την παράδοση της Ημέρας των Νεκρών με βωμούς, αγορά τέχνης και ζωντανή ψυχαγωγία. Η κοινοτική γιορτή χαρακτηρίζει τις οικογενειακές δραστηριότητες, τη ζωγραφική προσώπων για φαγητό και τις πανηγυρισμούς Dia.

Πρώτη Παρασκευή Fractals

Η τέχνη και η επιστήμη συναντώνται κάτω από τον θόλο του πλανητάριου για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις στο πλανητάριο στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού.

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl

Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχουν, χωρίς κόστος, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθουν τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές.

Σκανδιναβικό Φεστιβάλ

Το ετήσιο σκανδιναβικό Φεστιβάλ διαθέτει σκανδιναβική λαϊκή τέχνη, κοσμήματα, μπισκότα, παιδικά χειροποίητα σκανδιναβικά χορεύματα και πολλά άλλα. Είστε σίγουροι ότι το τέλειο δώρο για τις επερχόμενες διακοπές.

Νοτιοδυτικό Bacon Fest

Το ετήσιο Southwest Bacon Fest λαμβάνει χώρα στο Πάρκο Fiesta Balloon. Θα υπάρξουν πάνω από 50 από τους σεφ της Albuquerque που θα μαγειρεύουν τις μπέικον, τη ζωντανή μουσική, τους διαγωνισμούς μπέϊκονγκ, τον διαγωνισμό ποίησης μπέικον και τη διασκέδαση για τα παιδιά. Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν την είσοδο στο Φεστιβάλ και το Μουσείο Μπαλόνι. Παγωτό μπέικον, καθένας;

Ημέρα Βετεράνων

Υπάρχουν πολλά γεγονότα στην περιοχή του Albuquerque για να τιμήσουν τους βετεράνους. Μάθετε για τους διάφορους τρόπους να τιμάτε τους βετεράνους σε αυτόν τον οδηγό για εκδηλώσεις και τελετές.

Φεστιβάλ των γερανών στο Bosque del Apache

Μάθετε για τους χιονοσανίδες και τα άλλα πουλιά και άγρια ​​ζώα στο Bosque del Apache. Θα υπάρξει έκθεση τέχνης για άγρια ​​ζώα, εκθεσιακή σκηνή και πολλές δραστηριότητες για παιδιά. Τα εργαστήρια καλύπτουν τη φωτογραφία και τους αρπακτικούς. Δείτε γιατί οι άνθρωποι ταξιδεύουν στον κόσμο για να παρακολουθήσουν αυτό το γεγονός.

Νέο Μεξικό

Οι διαγωνιζόμενοι αγωνίζονται για τους τίτλους της κυρίας Miss και του κ. New Mexico Pride. Οι κάτοχοι τίτλων έχουν την ευκαιρία να γίνουν πρεσβευτές για εκδηλώσεις σε άλλες τοποθεσίες και οι διασκεδαστές θα είναι επίσης σε ετοιμότητα.

Δείτε το στο Κέντρο αφρικανικής αμερικανικής τέχνης.

Το δείπνο των ευχαριστιών

Με την ρίζα της παράδοσης, ο εορτασμός των Ευχαριστιών φέρνει μαζί την οικογένεια και τους φίλους σας για τα πιο υπέροχα συναισθήματα: χάρη. Απολαύστε τις διακοπές σας με την οικογένειά σας - και αν δεν μαγειρεύετε, εδώ μπορείτε να βρείτε brunch, μπουφέ, takeout ή δείπνο.

Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας του Ρίο Γκράντε

Η ετήσια έκθεση παρουσιάζει πάνω από 200 καλλιτέχνες, ψυχαγωγία, φαγητό και μουσική διακοπών. Θα υπάρχει ένας σταθμός δημιουργίας διακοπών για παιδιά, όπου θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους δώρα. Βρείτε το στο συγκρότημα Manuel Lujan στο New Mexico Expo.

Μεσσία Sing

Ενώστε τους χορωδικούς καλλιτέχνες της Quintessence καθώς τραγουδούν τον Μεσσία του Handel στην Εκκλησία Immanuel Presbyterian για μια ελεύθερη εκδήλωση διακοπών. Φέρτε το δικό σας μουσικό σκορ ή χρησιμοποιήστε το ένα που παρέχεται.

Hocus Pocus Magic Show

Το ετήσιο Magic Show του Albuquerque πραγματοποιείται στο θέατρο KiMo.

Πέντε διαφορετικοί μάγοι εκτελούν διαφορετικές μαγικές ακροβατικές σκηνές σε μια μοναδική παράσταση. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για τις τιμές των εισιτηρίων και τις ώρες προβολής.

Χειμερινές Συναυλίες του DeProfundis

Η χορωδιακή ομάδα ανδρών deProfundis θα εκτελέσει χορωδιακά έργα που περιλαμβάνουν γνωστά κάλαντα και πνευματικά. Ακούστε τους να εκτελέσουν το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών στην εκκλησία St. Michael / All Angels και την Εκκλησία του Presbyterian Immanuel. Τα εισιτήρια διατίθενται στην πόρτα με μετρητά ή με επιταγή.

Ποταμός Φώτων

Ο Ποταμός των Φώτων διαθέτει φωτεινά επιδείγματα ζώων και άλλων πλασμάτων για να περπατήσουν, με νέες προστίθενται κάθε χρόνο. Το φως δείχνει στο Botanic Gardens από τις 6 έως τις 9:30 μ.μ. Κλειστά 24 και 25 Δεκεμβρίου.