Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας του Ρίο Γκράντε

Το Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας του Rio Grande έρχεται στο Albuquerque τρεις φορές το χρόνο. Μία από τις πιο δημοφιλείς ενσαρκώσεις γίνεται κατά τη διάρκεια του ετήσιου Fiesta International Balloon Fiesta του Albuquerque . Το φεστιβάλ πραγματοποιείται επίσης στο Expo New Mexico κάθε άνοιξη και αργά το φθινόπωρο.

Κάθε άνοιξη, το κτήριο του Νέου Μεξικού Expo Manuel Lujan μετατρέπεται σε μια χώρα των θαυμάτων των τεχνών, των τεχνών και των διαδηλώσεων. Δείτε καλλιτέχνες στην εργασία.

Τα χειροποίητα αντικείμενα περιλαμβάνουν κοσμήματα, κεραμικά, πίνακες ζωγραφικής, ξυλουργικές εργασίες, είδη ένδυσης και άλλα αντικείμενα. Υπάρχει ένας σταθμός δημιουργίας για παιδιά, θαλάμους μαγειρικής τέχνης και περίπτερα παραχώρησης τροφίμων. Θα υπάρχει η χαλαρωτική μουσική ενός μεγάλου πιάνο. Πάνω από 180 καλλιτέχνες και βιοτέχνες θα έχουν την εργασία τους προς πώληση.

Για το 2016, το Εαρινό Φεστιβάλ λειτουργεί από τις 11 Μαρτίου έως τις 13 Μαρτίου . Η Expo βρίσκεται στο 300 San Pedro NE, μεταξύ της Κεντρικής και της Lomas.

Ωρες
10 π.μ. - 5 μ.μ.

Αδεια
$ 7 ενήλικες, δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Ένα τριήμερο πέρασμα είναι $ 10.
Η στάθμευση στο NM Expo είναι $ 5 ανά όχημα. Γυρίστε στην Πύλη 3 ή 4 από το San Pedro για να μπείτε στο εκθεσιακό χώρο.

Φεστιβάλ Οκτωβρίου
Το φεστιβάλ Φεστιβάλ Τέχνης και Χειροτεχνίας του Rio Grande εκτελείται κάθε Σαββατοκύριακο με φεστιβάλ μπαλονιών . Η έκθεση παρουσιάζει το έργο πάνω από 280 καλλιτεχνών και τεχνιτών από όλες τις ΗΠΑ. Το φεστιβάλ τέχνης και χειροτεχνίας πραγματοποιείται την Παρασκευή, τα Σάββατα και τις Κυριακές στις 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου και 7 έως 9 Οκτωβρίου.

Βρείτε το φεστιβάλ του Οκτώβρη στο νησάκι στο κούρσα στο New Mexico Expo, στην μεγάλη λευκή σκηνή. Εισάγετε από την πύλη της Λουιζιάνα. Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 5 ανά όχημα.

Ωρες
Παρασκευή: 9 π.μ. - 5 μ.μ.
Σάββατο: 9 π.μ. - 5 μ.μ.
Κυριακές: 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Αδεια
Η είσοδος είναι $ 8 για τους ενήλικες, αλλά εξοικονομήστε χρήματα αγοράζοντας ένα multi-pass.

Ένα πέρασμα φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ μπαλονιών είναι $ 15 για έξι ημέρες και σας παρέχει δωρεάν χώρο στάθμευσης επιστροφής. Το grand pass για $ 25 σας μεταφέρει στις εκθέσεις Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Μαρτίου και περιλαμβάνει δωρεάν χώρο στάθμευσης επιστροφής.
Τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Φεστιβάλ διακοπών των Ευχαριστιών
Το Holiday Festival Rio Grande Arts and Crafts Festival διοργανώνεται για τρεις ημέρες, στις 25, 26 και 27, 2016. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Expo New Mexico, στο εκθεσιακό κτίριο Manuel Lujan. Πάρτε πύλες 3 ή 4 από το Σαν Πέδρο, ακριβώς νότια του Lomas.

Το φεστιβάλ φιλοξενεί καλλιτεχνικές διαδηλώσεις σε γυάλισμα γυαλιού και αγγειοπλαστική, καθώς και ειδικό σταθμό δημιουργίας διακοπών για τα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους δώρα για οικογένεια και φίλους. Θα υπάρχουν επίσης μαγικές παραστάσεις και μια ευκαιρία να μιλήσετε στον Άγιο Βασίλη.

Για τα παιδιά, υπάρχει ένας σταθμός Δημιουργίας Παιδιών, δίπλα στις δύο εκθεσιακές αίθουσες, όπου τα παιδιά μπορούν να γίνουν δημιουργικά με χειροτεχνίες και έργα.

Ωρες
Παρασκευή: 10 π.μ. - 5 μ.μ.
Σάββατο: 10 π.μ. - 5 μ.μ.
Κυριακή: 10 π.μ. - 4 μ.μ.

Αδεια
Η είσοδος είναι $ 7 για τους ενήλικες, ή $ 9 για ένα τριήμερο πέρασμα. Τα παιδιά 12 και κάτω είναι δωρεάν.

Στάθμευση
Η στάθμευση στο Expo New Mexico είναι $ 5 ανά όχημα.

Το Harwood Art Center προσφέρει καλλιτεχνική εκπαίδευση και καλλιτεχνικές δραστηριότητες όλο το χρόνο.

Το Shidoni Sculpture Garden διαθέτει γλυπτική και περιήγηση σε χυτήριο.