Οικογένειες Πρωτοχρονιάτικες και Δευτερεύουσες Δραστηριότητες

Φέρτε το νέο έτος με την οικογενειακή διασκέδαση

Ενημερώθηκε για το 2015-2016.

Τα κρατικά πάρκα της Αμερικής ξεκινούν την πρώτη μέρα στο Νέο Μεξικό
Ξεκινήστε το έτος μακριά από ένα κοντινό κρατικό πάρκο, όπου οι επιθεωρητές θα κάνουν ξεναγήσεις. Οι πεζοπορίες της Πρώτης Ημέρας λαμβάνουν επισκέπτες μέσα από μερικά από τα εξαιρετικά κρατικά πάρκα του Νέου Μεξικού. Πάρτε ένα μπουκάλι νερό, στρωμένα ρούχα και αντηλιακό. Ελέγξτε μεμονωμένα πάρκα για λεπτομέρειες για επιβεβαίωση.
Το Cerrillos Hills State Park κοντά στο Santa Fe θα έχει πεζοπορία από τις 13:00 έως τις 15:00, περίπου 1,5 μίλια.

Περπατήστε στο Mirador, μια υπέροχη θέα και μάθετε για τους λόφους του Cerrillos. Κατάλληλο για οποιαδήποτε ηλικία, αν και μπορεί να είναι δύσκολο για τα μικρότερα παιδιά.
Το Elephant Butte προσφέρει μια πρώτη μέρα πεζοπορία. Ξεκινήστε στο κεντρικό γραφείο του πάρκου το μεσημέρι και μάθετε για τα τοπικά φυτά και την άγρια ​​φύση.
Βρείτε άλλες πρωτοετείς πεζοπορίες στο Νέο Μεξικό.

Έχετε κάποια ψυχρή διασκέδαση στο Hinkle
12931 Indian School Road NE
Albuquerque, ΝΜ 87112
(505) 299-3100
Απολαύστε λίγες ώρες διασκέδασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και την Πρωτοχρονιά στο Hinkle's. Το Fun Center διαθέτει ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ και go karts, ετικέτα λέιζερ, paintball και αίθουσα παιχνιδιών. Hinkle's θα είναι ανοιχτή Πρωτοχρονιά και Πρωτοχρονιά. Ανοικτό μεσημέρι έως τις 9 μ.μ. 31 Δεκεμβρίου και μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ την Πρωτοχρονιά.

Δέκα ακίδες και περισσότερα
1416 Deborah Road SE
Rio Rancho, NM 87124
(505) 892-7117
Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν απεριόριστα μπόουλινγκ και παπούτσια, μπολ για βραβεία και να πάρουν πάρτι καπέλα, θόρυβος και πάρτι ευνοεί. Η ειδική περιλαμβάνει μπουκάλι μούμπι και σόδα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και της Πρωτοχρονιάς, οι λωρίδες είναι ανοικτές από τις 10 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Ski Sandia Peak
Ναι, το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι ανοιχτό το πρωί της Πρωτοχρονιάς και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Με μια κίνηση που απέχει λιγότερο από μία ώρα, το Sandia Peak Ski Area προσφέρει μια διασκεδαστική μέρα στις πλαγιές με λίγο χρόνο να περάσετε εκεί.

Με τέσσερις αναβατήρες, μια αθλητική σχολή χιονιού, εξοπλισμό ενοικίασης, ένα καφέ και ένα κατάστημα σκι, υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους σκιέρ. Η περιοχή Sandia Ski Area είναι ανοιχτή με περιορισμένο έδαφος. Η περιοχή για αρχάριους, η γωνιακή θέση, η καρέκλα # 4 και το ακάρι mitey είναι ανοιχτά. Υπάρχουν ενοικιάσεις σκι αν δεν έχετε δικό σας, και οι πίστες για snowboard έχουν μεγάλη έκκληση για τα tweens και teens. Ανοιχτά 9 π.μ. - 4 μ.μ.

Πηγαίνετε στο Snowshoeing
Με πολλά μέρη στην πόλη για ενοικίαση χιονοπέδιλα και αρκετό χιόνι για να προσγειωθείτε, τι περιμένετε; Οι Sandias απέχουν λιγότερο από μία ώρα από την πόλη και έχουν μια σειρά από μονοπάτια όπου μπορείτε να λουρίσετε στα χιονοπέδιλα σας και να απολαύσετε το υπέροχο ύπαιθρο.

Skate Party στη Skate City
400 Paisano NE
Albuquerque, ΝΜ 87123
(505) 299-4494
Απολαύστε ένα ειδικό πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 20:00 έως τις 12:30 π.μ. Η είσοδος είναι $ 8 και η ενοικίαση πατινάζ είναι $ 2.

Παγοπέδιλο
Παγοδρομία στο Outpost Ice Arena κατά την Πρωτοχρονιά κατά τις ακόλουθες δημόσιες συνεδρίες: μεσημέρι έως 2 μ.μ., 2:30 με 4:30 μ.μ., 5:30 με 7:30 μ.μ. και 8 με 10 μ.μ.

Holiday Bowl
Το Holiday Bowl του Skidmore θα κάνει μια οικογενειακή γιορτή Πρωτοχρονιάς με δείπνο που θα συμπεριλαμβάνεται από τις 9 μ.μ. έως την 1η π.μ. την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η γιορτή του μεσημέρι το μεσημέρι πραγματοποιείται στις 31 Δεκεμβρίου το μεσημέρι και περιλαμβάνει ένα τοστ μηλίτη ή σαμπάνιας και μια αντίστροφη μέτρηση το μεσημέρι, με χάρες του κόμματος.