Καθίσματα στο Sun Devil Stadium της ASU

Μάθετε την τοποθεσία καθίσματος με αυτό το εύχρηστο γράφημα πριν αγοράσετε εισιτήρια

Το Sun Devil Stadium είναι το σπίτι της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα. Μπορεί επίσης να ακούσετε αυτό το στάδιο αναφερόμενο ως Frank Kush Field. Ο Frank Kush ήταν ο προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου από το 1958 έως το 1979 και ανήκε σε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ 176-54-1. Ο Kush εγκαινιάστηκε στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Fame το 1995. Ο Frank Kush Field είναι στην πραγματικότητα το όνομα της επιφάνειας, όχι το στάδιο, αλλά όλοι γνωρίζουν ποιο τόπο σημαδεύετε.

Όταν το στάδιο άνοιξε το 1958 είχε περίπου 30.000 θέσεις. Μερικές ανακαινίσεις αργότερα, περισσότεροι από 70.000 οπαδοί μπορούν να παρακολουθήσουν εδώ τα παιχνίδια ποδοσφαίρου Sun Devil. Το κέντρο σπουδών-αθλητών Carson στο νότιο άκρο του γηπέδου στεγάζει όλα τα 21 αθλητικά λεωφορεία της ASU.

Χρησιμοποιήστε αυτό το διάγραμμα καθισμάτων για να δείτε πού θα έρθουν οι θέσεις σας στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που παίζονται στο Sun Devil Stadium στο Tempe. Τα καθίσματα σπουδαστών βρίσκονται στα τμήματα "The Inferno", οι βόρειες και νότιες ζώνες στο κάτω επίπεδο. Εάν θέλετε να καθίσετε κοντά στη μπάντα της ASU (ή αν θέλετε να αποφύγετε να κάθεστε κοντά στη μπάντα της ASU), πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθονται στη μέση του τμήματος σπουδαστών στη βόρεια ζώνη.

Ακτές της Αριζόνα

Η ASU συμμετέχει στο συνέδριο Pac-12, μαζί με την Αριζόνα, την Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Όρεγκον, το Όρεγκον, το Στάνφορντ, το UCLA, το USC, τη Γιούτα, την Ουάσιγκτον και την πολιτεία της Ουάσινγκτον. Οι επικεφαλής αντίπαλοι της ASU είναι οι Wildcats του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, που χαίρονται από τον Tucson.

Μπορείτε να πάρετε μεμονωμένα εισιτήρια περίπου τέσσερις εβδομάδες μπροστά από ένα παιχνίδι στο γραφείο εισιτηρίων Sun Devil στο Sun Devil Stadium ή στην ιστοσελίδα του Sun Devils. Ελέγξτε το τελευταίο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα για τις ημερομηνίες και ώρες παιχνιδιού του Sun Devil Football.

Καρδινάλια της Αριζόνα

Οι Καρδινάλιοι της Αριζόνα του NFL έπαιζαν στο Sun Devil Stadium αλλά μετακόμισαν στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium στο Glendale το 2006.

Το Fiesta Bowl μεταφέρθηκε επίσης στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium το 2007.

Συμβουλή: Για να δείτε την εικόνα του καθίσματος μεγαλύτερη, απλά αυξήστε προσωρινά το μέγεθος της γραμματοσειράς στην οθόνη σας. Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η πληκτρολόγηση σε εμάς είναι το Ctrl + (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε ένα MAC, είναι Command +.