Καρδινάλια της Αριζόνα, πληροφορίες για τα δρομολόγια και τα εισιτήρια - 2017

Πρόγραμμα Καρδινάλων και Εισιτήρια

Το 2016 οι καρδινάλλοι της Αριζόνα γνώρισαν απογοητευτικό χρόνο. Ενώ touted να έχει το Super Bowl πιθανό νωρίς ιόντας της σεζόν. η ομάδα μαστίζεται από τραυματισμούς σε βασικούς παίκτες. Η ομάδα του Bruce Arians έληξε την εποχή από τον αγώνα του πλέι-οφ, με τελικό ρεκόρ 7-8-1. Οι Καρδινάλες της Αριζόνα, η Μεγάλη Κόκκινη (μασκότ των Καρδινάλων της Αριζόνα) και οι οπαδοί τους ελπίζουν για μια νικηφόρα σεζόν το 2017! Μπορεί επίσης να θέλετε να μάθετε: Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν προ-σεζόν Εκπαίδευση Camp Εκπαιδευτικές συνεδρίες.

Όλοι οι χρόνοι που αναφέρονται είναι η τοπική ώρα της Αριζόνα . Τα παιχνίδια που εμφανίζονται με έντονους χαρακτήρες είναι παιχνίδια εντός έδρας. Όλες οι ώρες και οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Κάρντιναλ Αριζόνα Αγώνες ποδοσφαίρου Πρόγραμμα Αρχαιοτήτων 2017

Σάββατο 12 Αυγούστου εναντίον Oakland Raiders στις 7 μ.μ.
Σάββατο 19 Αυγούστου εναντίον του Chicago Bears στις 7 μ.μ.

Αριζόνα Καρδινάλια Ποδόσφαιρο Κανονική περίοδος Πρόγραμμα 2017

Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου εναντίον Ντιτρόιτ Λιοντάρ στις 10 π.μ.
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου εναντίον Ιντιάναπολις Colts στις 10 π.μ.
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου εναντίον του Dallas Cowboys στις 5:30 μ.μ.
Κυριακή 1 Οκτωβρίου εναντίον Σαν Φρανσίσκο 49ers στις 1:05 μ.μ.
Κυριακή, 8 Οκτωβρίου εναντίον Φιλαδέλφειας αετών στις 10 π.μ.
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου εναντίον του Τσαμπά Μπάτσαϊερς στις 1:05 μ.μ.
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου εναντίον Λος Άντζελες Rams στις 10 π.μ.
Κυριακή, 5 Νοεμβρίου εναντίον του Σαν Φρανσίσκο 49ers στις 2:05 μ.μ.
Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου εναντίον Seattle Seahawks στις 6:25 μ.μ.
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου εναντίον Houston Texans στις 11 π.μ.
Κυριακή, 26 Νοεμβρίου εναντίον του Τζάκσονβιλ Τζάγκαρς στις 2:25 μ.μ.
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου εναντίον Λος Άντζελες Rams στις 2:25 μ.μ.
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου εναντίον Τενεσί Τιτάνες στις 2:05 μ.μ.
Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου εναντίον της Washington Redskins στις 11 π.μ.
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου έναντι Γίγαντες της Νέας Υόρκης στις 2:25 μ.μ.
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου εναντίον Seattle Seahawks στις 2:25 μ.μ.

Πώς να πάρετε εισιτήρια Αριζόνα Καρδινάλια

Τα single tickets για τους Cardinals της Arizona συνήθως διατίθενται προς πώληση στα τέλη Απριλίου ή στις αρχές Μαΐου.

  1. Online μέσω του Ticketmaster.com
  2. Τηλεφωνικά ή προσωπικά μέσω του Ticketmaster .
  3. Προσωπικά στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium Box Office.
  4. Από έναν αξιόπιστο μεσίτη εισιτηρίων, όπως το TicketsNow.com.
  1. Από scalpers / ανταλλαγές εισιτηρίων . Σημείωση: προσέξτε τα ψεύτικα εισιτήρια!

Μπορείτε να δείτε ένα διάγραμμα καθισμάτων του σταδίου εδώ.

Προσφορές Εισιτηρίων για Αριζόνα Cardinals Home Games

Αν ψάχνετε για μια συμφωνία και δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζετε ακριβώς πού είναι οι θέσεις σας όταν τις αγοράζετε, ίσως βρείτε μια καλή προσφορά στο ποδόσφαιρο Cardinals στο Goldstar.com. Δεν είστε σίγουροι πώς λειτουργεί αυτό; Εδώ είναι οι συμβουλές μου, συμπεριλαμβανομένων 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε .

Πού παίζουν οι Καρδινάλιοι της Αριζόνα;

Οι Καρδιναίοι της Αριζόνα παίζουν στο Πανεπιστήμιο του Φοίνιξ Στάδιο στο Glendale της Αριζόνα. Δείτε φωτογραφίες του Πανεπιστημίου του Φοίνιξ και παρακολουθήστε το βίντεο! Απλά θέλετε να μάθετε πώς να φτάσετε εκεί; Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες .

Το Υπουργείο Συγκοινωνιών της Αριζόνα συνήθως παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τους αυτοκινητιστές, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε ταξιδιωτικών ή οδικών περιορισμών, για αυτό το γεγονός. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Μέρος Πριν από το παιχνίδι

Πριν από κάθε κανονική σεζόν εγχώριων παιχνιδιών οπαδοί της Αριζόνα Cardinals καλούνται να παρευρεθούν στο Cardinals Preflight Party στο Westgate Entertainment District . Οι εκδηλώσεις πριν από το παιχνίδι θα πραγματοποιηθούν στο WaterDance Plaza, σε κοντινή απόσταση από το στάδιο. Δεν έχει σημασία αν δεν έχετε εισιτήρια στο παιχνίδι! Πρόκειται για μια ελεύθερη εκδήλωση με μουσική, Cardials Cheerleaders, autograph sessions, Cardinals-themed φουσκωτά, φωτογραφικό περίπτερο, κήπο μπύρας για εκείνους τους 21 και άνω, καθώς και άλλες ανεμιστήρες φιλικές διαδραστικές εμπειρίες.

Οι δραστηριότητες ξεκινούν τρεις ώρες πριν από το παιχνίδι. Αν δεν παρακολουθείτε το παιχνίδι στο Πανεπιστήμιο του Phoenix Stadium, μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι στην τηλεόραση ενώ απολαμβάνετε ποτά και σνακ σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και μπαρ του Westgate.

Διαδικασίες ασφαλείας NFL

Αρχίζοντας το 2013, το NFL εφάρμοσε μια πολιτική για τους οπαδούς που παρευρίσκονται σε παιχνίδια ποδοσφαίρου NFL. Οι ανεμιστήρες μπορούν να μεταφέρουν αντικείμενα στο γήπεδο μόνο σε σακούλες από πλαστικό, βινύλιο ή PVC που δεν ξεπερνούν τα 12 "x 6" x 12, ή μια σακούλα αποθήκευσης τροφίμων με σαφή πλαστική σαφήνεια (όπως για παράδειγμα το Ziploc). Εκτός από αυτή τη σαφή πλαστική σακούλα, οι ανεμιστήρες μπορούν να φέρουν ένα μικρό πορτοφόλι, βασικά το μέγεθος του χεριού σας ή μικρότερο. Τα απαγορευμένα αντικείμενα περιλαμβάνουν πορτοφόλια μεγαλύτερα από έναν μικρό συμπλέκτη, ψυγεία, χαρτοφύλακες, σακίδια, παπούτσια, τσάντες cinch, αποσκευές οποιουδήποτε είδους, τσάντες υπολογιστών και σακούλες κάμερας ή οποιαδήποτε τσάντα μεγαλύτερη από τον μικρό συμπλέκτη.

Απολαύστε τα παιχνίδια!