Μεγάλες προσφορές για θέατρο, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις

Εισιτήρια με έκπτωση στο Phoenix και το Scottsdale

Εάν είστε συνηθισμένοι να παρευρεθείτε σε θέατρο και διασκέδαση σε άλλες μεγάλες πόλεις γύρω από τις ΗΠΑ, μπορεί να ψάχνετε για ένα μέρος όπου μπορείτε να δείτε ποιες παρουσιάσεις έχουν εισιτήρια που προσφέρονται με μεγάλη έκπτωση. Οι Νέας Υόρκοι γνωρίζουν ότι αν θέλουν να ελέγξουν το ποια Broadway παρουσιάζουν επιπλέον έδρες και προσφέρουν εκπτώσεις για να τα πουλήσουν, πάνε στο περίπτερο TKTS στην Times Square. Τότε πού πηγαίνετε για να βρείτε εισιτήρια με έκπτωση στο Φοίνιξ;

Δεν έχουμε πλατεία Times εδώ. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε κανένα φυσικό κτίριο ή τοποθεσία όπου μπορείτε να πάτε να κοιτάξετε ένα συμβούλιο και να δείτε ποιες συναυλίες, παιχνίδια ή γεγονότα έχουν μειωθεί. Για σχεδόν δέκα χρόνια υπήρξε μια υπηρεσία που ονομάζεται ShowUp.com, μια τοπική μη κερδοσκοπική εταιρεία που προσφέρει εισιτήρια έκπτωσης και πληροφορίες για εκθέματα, παραστάσεις και ευκαιρίες ψυχαγωγίας σε όλη την πολιτεία. Τον Οκτώβριο του 2012 ο οργανισμός αυτός έκλεισε και έπαψε να λειτουργεί.

Όλοι οι υποστηρικτές συναυλιών, τα θέατρα και οι αθλητικές ομάδες πωλούν τα εισιτήριά τους online. Μπορεί να χρησιμοποιήσουν το δικό τους σύστημα ή έναν πωλητή εισιτηρίων όπως το Ticketmaster. Αυτοί οι πωλητές εισιτηρίων πωλούν εισιτήρια στην ονομαστική τους αξία, συχνά με φόρους, τέλη ή / και τέλη άνεσης που προστίθενται.

Στη συνέχεια, υπάρχουν μεσίτες εισιτηρίων, όπως το TicketsNow.com. Αγοράζουν και πωλούν εισιτήρια, συχνά σε αξία μεγαλύτερη από την ονομαστική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μεσίτη εισιτηρίων εάν η συναυλία ή η εκπομπή που θέλετε να δείτε είναι sold out, ή δεν μπορείτε να βρείτε τα καθίσματα που θέλετε μέσω του αρχικού πωλητή εισιτηρίων.

Περιστασιακά, μπορείτε να βρείτε ένα παζάρι εδώ, εισιτήρια με λιγότερη από την ονομαστική αξία, αν μπορείτε να βρείτε μερικές προσφορές «τελευταίας ευκαιρίας» ή ειδικές προσφορές. Όταν ασχολείστε με ένα μεσίτη εισιτηρίων, βεβαιωθείτε ότι είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που προσφέρει εγγυήσεις για την εγκυρότητα των εισιτηρίων. Αυτό είναι κάτι που δεν παίρνετε αν αγοράσετε τα εισιτήριά σας από scalpers και μερικές άλλες ανταλλαγές εισιτηρίων .

Δεν θέλετε να καταλήξετε με ψεύτικα εισιτήρια !

Υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να βρείτε εισιτήρια. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες στο διαδίκτυο που ειδικεύονται στην προσφορά εισιτηρίων σε συγκεκριμένες πόλεις των ΗΠΑ. Αυτά τα εισιτήρια μπορεί να προέρχονται από τον χώρο, άτομα που έχουν εισιτήρια που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν, μεσίτες εισιτηρίων - λαμβάνονται από διάφορες πηγές. Πωλούνται με έκπτωση και αποκομίζετε τις ανταμοιβές. Μια από αυτές τις online εταιρείες που προσφέρουν ευκαιρίες στην περιοχή του Greater Phoenix είναι η Goldstar.com. Το Goldstar.com προσφέρει συνήθως μειωμένα εισιτήρια για τοπικές θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις κωμωδίας, αθλητικές εκδηλώσεις και τοπικές μουσικές παραστάσεις.

Δείτε τις Προσφορές Μειωμένων Προσφορών για το μήνα αυτό

Πώς να αγοράσετε εκπτωτικά εισιτήρια μέσω του Goldstar.com

Το Goldstar.com (αγοράστε άμεσα εισιτήρια) είναι εθνικός πωλητής εισιτηρίων στις ΗΠΑ και μπορείτε να εγγραφείτε στο διαδίκτυο για να λάβετε προσφορές στην περιοχή Phoenix. Δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε εισιτήρια εκεί στο μισό της κανονικής τιμής! Δεν υπάρχει καμία χρέωση για να ελέγξετε τις τρέχουσες προσφορές και μπορείτε να εγγραφείτε (χωρίς χρέωση) σε διάφορα ενημερωτικά δελτία για να ενημερώνεστε συνεχώς. Τα εισιτήρια που προσφέρονται στο Goldstar.com περιλαμβάνουν τόσο το τοπικό επαγγελματικό θέατρο και τους μουσικούς, όσο και μερικούς περιοδεύοντες εθνικούς συγκροτήματα, μουσικούς και κωμικούς.

Ελέγξτε εδώ για μερικές πρόσφατες τοπικές προσφορές που είδα στο Goldstar.com.

Πώς λειτουργεί το Goldstar.com;

Όταν βλέπετε μια συναυλία ή μια εκπομπή στο Goldstar.com για την οποία θέλετε να αγοράσετε εισιτήρια, θα εμφανίζεται η τιμή, συμπεριλαμβανομένου του τέλους, για κάθε εισιτήριο. Δεν υπάρχει προσφορά. Τα εισιτήρια θα εκδίδονται στο όνομα του αγοραστή και θα τοποθετηθούν σε κλήση για παραλαβή πριν από την επίδειξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξέρετε πού μένετε μέχρι να φτάσετε εκεί. Είναι πολύ απλό!

Χαρακτηριστικά Goldstar.com

Η υπηρεσία Red Velvet είναι ένα πρόγραμμα VIP. Υπάρχει μηνιαία χρέωση, αλλά τα μέλη της Red Velvet έχουν προτεραιότητα στις ανακοινώσεις εισιτηρίων, ευέλικτες ακυρώσεις, θέσεις προτεραιότητας και μπορούν να τοποθετήσουν τα εισιτήρια που προσφέρονται, ώστε να έχουν περισσότερο χρόνο για να καλέσουν έναν φίλο, να κάνουν περισσότερη έρευνα ή να πάρουν μια απόφαση.

Το Goldstar.com παρουσιάζει ορισμένες επιδόσεις ως "comp" δείχνει.

Μια κατάχρηση, κατά τη γνώμη μου (η λέξη comp σημαίνει δωρεάν ή δωρεάν), αλλά ένας ορισμένος αριθμός εισιτηρίων για αυτές τις συναυλίες προσφέρεται μόνο για το τέλος υπηρεσίας. Μπορεί να μην είναι comp με την αληθινή έννοια της λέξης, αλλά εξακολουθεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Δέκα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε τα εισιτήριά σας

  1. Δεν υπάρχει χρέωση για την εγγραφή και λήψη ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εκπομπές και εκδηλώσεις.
  2. Δεν θα λάβετε ανάθεση καθηκόντων όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας μέσω του Goldstar.com. Θα μάθετε ποιες θέσεις έχετε όταν φτάσετε στο χώρο και παραλάβετε τα εισιτήριά σας.
  3. Τα καθίσματα δεν θα παρεμπόδιζαν την προβολή εκτός αν αυτό δηλώνεται ως τέτοια.
  4. Αν αγοράσετε όλες τις θέσεις σας ταυτόχρονα, θα κάθονται μαζί.
  5. Τα εισιτήριά σας δεν αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα τα παραλάβετε κατά την κλήση με ταυτότητα με φωτογραφία. Εάν αγοράζετε τα εισιτήρια για κάποιον άλλο, βεβαιωθείτε ότι έχετε παραγγείλει τα στοιχεία με τα στοιχεία δώρων που περιλαμβάνονται. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πιστοποιητικά δώρων.
  6. Δεν θα προσφερθούν όλες οι ημερομηνίες απόδοσης εδώ. Μόνο οι ημερομηνίες που παρέχει ο χώρος στο Goldstar.com μπορούν να πωληθούν.
  7. Αυτή η υπηρεσία είναι ιδανική για εκδηλώσεις τελευταίας στιγμής - γι 'αυτό είναι προεξοφλημένες! Συνήθως, θα βρείτε εισιτήρια τις επόμενες ημέρες ή ίσως εβδομάδες, αλλά όχι εκ των προτέρων από αυτό.
  8. Θα έχετε πρόσβαση σε έναν χάρτη στο χώρο, καθώς και σχόλια και σχόλια από άλλους χρήστες του Goldstar.com.
  9. Εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα λαμβάνετε εβδομαδιαίες πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα που προσφέρονται. Μπορείτε να επιλέξετε συγκεκριμένες κατηγορίες, τα πιο δημοφιλή ή όλα τα συμβάντα.
  10. Οι πωλήσεις είναι τελικές. Δεν επιστρέφονται. Αν η εκδήλωση ακυρωθεί από τον χώρο, επικοινωνήστε με το Goldstar.com για πληροφορίες σχετικά με την επιστροφή χρημάτων.

Ετοιμος να φύγω? Ας δούμε τι εισιτήρια Goldstar.com (πηγαίνετε στο site και να αγοράσετε απευθείας) πρέπει να πουλήσει σήμερα!