Πάρτε το Amtrak στο Phoenix

Πού βρίσκονται οι σταθμοί Amtrak στην Αριζόνα;

Κάποιος μπορεί να μαντέψει ότι επειδή το Φοίνιξ, η Αριζόνα είναι μία από τις δέκα μεγαλύτερες πόλεις της χώρας , θα υπήρχε ένας σιδηροδρομικός σταθμός στην πόλη. Θα πρέπει να μαντέψετε πάλι. Υπάρχουν μόνο οκτώ σιδηροδρομικοί σταθμοί Amtrak στην πολιτεία της Αριζόνα. Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί έχουν τρεις κωδικούς χαρακτήρων όπως τα αεροδρόμια.

  1. Benson (BEN)
  2. Flagstaff (FLG)
  3. Kingman (KNG)
  4. Maricopa (MRC)
  5. Τούσον (TUS)
  6. Williams Junction (WMJ)
  7. Winslow (WLO)
  1. Yuma (YUM)

Πώς να φτάσετε στο Phoenix Από το σταθμό Amtrak;

Η γρήγορη απάντηση είναι με λεωφορείο. Όταν ταξιδεύετε στην Αριζόνα με το τρένο, ο πιο βολικός σταθμός προς το Φοίνιξ θα ήταν πιθανώς Flagstaff. Από εκεί μπορείτε να φτάσετε στο λεωφορείο και να φτάσετε στους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην πολιτεία.

Πηγαίνοντας στο Μεγάλο Φαράγγι; Πάρτε το τρένο για Flagstaff. Μεταφέρετε σε ένα λεωφορείο που σας μεταφέρει στο Ουίλιαμς, AZ και στη συνέχεια πάρτε το γραφικό σιδηροδρομικό σταθμό Grand Canyon στο Bright Angel Lodge, ακριβώς στην άκρη του Grand Canyon. Λάβετε υπόψη ότι εάν το σημείο της επίσκεψής σας είναι ο τουρισμός στο Grand Canyon, το Amtrak προσφέρει κάποια ειδικά πακέτα που θα ταιριάζουν στο χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό σας.

Εάν προσπαθείτε να φτάσετε στο Phoenix, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να συνδεθείτε μέσω του Flagstaff. Από το Flagstaff μπορείτε να κανονίσετε τη σύνδεση λεωφορείου ή Greyhound Bus με το Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor (κοντά στο κέντρο του Phoenix) ή το σταθμό MetroCenter στο Phoenix (βορειοδυτικό Phoenix, κοντά στο Metrocenter Mall ).

Μου είπαν ότι η Amtrak μπορεί να προγραμματίσει μια σύνδεση από τη Maricopa, αλλά δεν κατάφερα να βρω οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο, οπότε η επικοινωνία με το Amtrak είναι εντάξει αν δεν θέλετε να μπείτε μέσα από το Flagstaff.

Μπορεί να ρωτήσετε, γιατί δεν θέλετε να μπείτε μέσα από τη Flagstaff; Δύο λόγοι.

  1. Είναι πολύ πιο μακριά από το Φοίνιξ από τη Maricopa.
    Προσοχή: Μη μπερδεύετε τη Maricopa με τη Maricopa County! Maricopa είναι μια πόλη περίπου 30 μίλια από το κέντρο του Φοίνιξ . Το Maricopa County είναι μια μεγάλη περιοχή που περιλαμβάνει το City of Phoenix και περισσότερες από 20 άλλες πόλεις και την πόλη. Η πόλη της κομητείας Maricopa ΔΕΝ είναι στην κομητεία Maricopa!
  1. Το Flagstaff βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από τη Maricopa και παίρνει χιόνι. Ναι, υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα κοντά στο Flagstaff! Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει καθυστερήσεις. Το Snow γνωρίζει ότι συμβαίνει στο Flagstaff ακόμη και τον Απρίλιο και τον Μάιο!

Φτάνοντας στο Amtrak στο Tucson; Υπάρχουν αρκετές εταιρείες λεωφορείων που προσφέρουν το ταξίδι στο Τόκσον προς το Φοίνιξ, αν και δεν συνδέονται με την Amtrak. θα πρέπει να κάνετε αυτές τις κρατήσεις ξεχωριστά.

Και στις δύο Flagstaff και Tucson, μπορείτε να βρείτε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και θα μπορούσατε να οδηγήσετε στο Φοίνιξ. Χρειάζονται λιγότερο από δύο ώρες για να φτάσετε από το σταθμό Amtrak στο Tucson στο κέντρο του Phoenix με το αυτοκίνητο.

Πότε τα τρένα Amtrak σταματούν στην Αριζόνα;

Οι πιθανότητες είναι ότι θα ταξιδέψετε είτε στο Νοτιοδυτικό Αρχηγό (Winslow, Flagstaff, Ουίλιαμς Κίνγκμαν), στην Sunset Limited (Benson, Tucson, Maricopa, Yuma) είτε στον Τέξας του Τέξας (Benson, Tucson, Maricopa, Yuma).

Μπορείτε να δείτε τα χρονοδιαγράμματα εδώ.

Τι υπηρεσίες υπάρχουν στους σταθμούς λεωφορείων;

Διαφέρει, αλλά ελέγξτε εκ των προτέρων. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν φαγητό, δεν υπάρχουν τουαλέτες και δεν υπάρχει μετρητής εισιτηρίων. Θα πρέπει να φροντίσετε αυτά τα πράγματα πριν φύγετε από το σιδηροδρομικό σταθμό. Μπορεί να μην υπάρχει καν σκιά το καλοκαίρι!

Πώς να επικοινωνήσετε με την Amtrak

Επισκεφθείτε την Amtrak online: www.amtrak.com

Καλέστε το Amtrak: 1-800-ΗΠΑ-ΣΙΔΗΡΟ (1-800-872-7245)

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να ταξιδεύουν με τρένο παρά με αεροπλάνο. Στην Ευρώπη, για παράδειγμα, το ταξίδι με τρένο είναι πιο κοινό από ό, τι στην αμερικανική υπηρεσία υπάρχει εκτεταμένη και οι αποστάσεις συχνά δεν είναι απαγορευτικές. Ίσως να είναι πιο χαλαρωτικό και γραφικό να πάρετε το τρένο. Στις ΗΠΑ υπάρχουν οφέλη και ζημιές για ταξίδια με τρένα. Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν αγοράσετε το εισιτήριο τρένου σας.

Στο Plus Side

Στη Μικρή Πλευρά