Γερμανικός χάρτης σιδηροδρόμων και οδηγός μεταφορών

Τα τρένα της Γερμανίας είναι μερικά από τα καθαρότερα. τα ταχύτερα και πιο άνετα τρένα στην Ευρώπη. είναι χαρά να τα οδηγήσεις. Σας μεταφέρουν κατευθείαν στο κέντρο πολλών από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Γερμανίας, από το Βερολίνο και το Μόναχο έως τις μικρότερες πόλεις όπως το Τρίερ και τη Δρέσδη . Για ταξίδια μεταξύ πόλεων, τα τρένα προσφέρουν την καλύτερη εναλλακτική λύση στη μεταφορά αυτοκινήτων. Δεν θα ξοδέψετε το μισό χρόνο διακοπών σας ψάχνοντας για θέσεις στάθμευσης και ανησυχώντας για το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας.

Ο χάρτης του τρένου που ακολουθεί δείχνει τις μεγάλες σιδηροδρομικές γραμμές στη Γερμανία. Οι μοβ γραμμές στο χάρτη δείχνουν τις σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας, κατάλληλες για τα γερμανικά τρένα Inter City Express ή ICE, τα οποία μπορούν να ταξιδεύουν πάνω από 200 μίλια την ώρα.

Εάν δεν έχετε ταξιδέψει ποτέ με το τρένο στην Ευρώπη πριν, ίσως να θέλετε να ελέγξετε τις Δέκα Συμβουλές για την Ευρώπη με το τρένο . Περιγράφει πολλές από τις διαδικασίες που είναι κοινές για τα ευρωπαϊκά ταξίδια με τρένο, αλλά φαίνεται να παρεμποδίζει αυτούς που δεν έχουν μεγαλώσει με το σύστημα.

Δείτε επίσης: Χάρτης διαδραστικών σιδηροδρόμων της Γερμανίας Σχεδιάστε το δρομολόγιό σας και λάβετε τις τιμές των εισιτηρίων και τους χρόνους ταξιδιού.

Πού να πάτε για πληροφορίες εισιτηρίων για τρένα στη Γερμανία

Ο καλύτερος ιστότοπος για την εξέταση των τιμών των εισιτηρίων είναι η Rail Europe.

Ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε εισιτήρια είναι να επωφεληθείτε από τη στιγμή που τα τρένα χρησιμοποιούνται λιγότερο από τους ντόπιους. Τα εισιτήρια Σαββατοκύριακου συχνά μειώνονται σημαντικά. Το Quer-Durchs-Land-Ticket προσφέρει ένα καλό εισιτήριο ημερησίως σε όλο το γερμανικό σιδηροδρομικό σύστημα, το οποίο γίνεται φθηνότερο καθώς προσθέτετε επιβάτες που ταξιδεύουν μαζί.

Ο σιδηρόδρομος διέρχεται στη Γερμανία

Αυτές τις μέρες υπάρχουν ειδικές εκτιμήσεις που πρέπει να δοθούν πριν από την αγορά ενός σιδηροδρομικού περάσματος. Πρώτα απ 'όλα, να έχετε κατά νου ότι οι σιδηροδρομικές περάσματα δεν σας εξοικονομούν πάντα χρήματα. Το κλειδί είναι να χρησιμοποιήσετε τις ημέρες του ταξιδιού σας για μεγαλύτερες διαδρομές σε ταχύτερα τρένα. Είναι μια καλή ιδέα να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με αρκετούς "κόμβους" από τους οποίους θα ξεχωρίζετε, χρησιμοποιώντας το δελτίο σας για να φτάσετε ανάμεσα σε κάθε κόμβο, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας εισιτήρια από σημείο σε σημείο ή ακόμα και λεωφορεία (ή περιηγήσεις με πούλμαν) προορισμούς κοντά στον κόμβο σας.

Τούτου λεχθέντος, με καλό προγραμματισμό μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα για τα σχετικά ακριβά τρένα της Γερμανίας από τη συνετή χρήση ενός σιδηροδρομικού περάσματος. Βρείτε το δελτίο που σας ταιριάζει στην Rail Europe: Γερμανικά Σιδηροδρομικά Περάσματα (αγοράστε απευθείας).

Διάφορα περάσματα νέων μπορούν να σώσουν φοιτητές κάτω των 26 ετών πολλά χρήματα για ταξίδια με τρένο.

Αγοράστε εισιτήριο τρένου σε γερμανικό σταθμό

Πολλοί γερμανικοί σιδηροδρομικοί σταθμοί έχουν αναβαθμιστεί πρόσφατα, οπότε η αγορά ενός εισιτηρίου είναι πολύ εύκολη. Τα παράθυρα εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού είναι σαφώς σημειωμένα. Μόλις ανεβείτε και δηλώστε τον αριθμό των εισιτηρίων και τον προορισμό σας. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τις ώρες του τρένου που θέλετε να ταξιδέψετε. Οι περισσότεροι δέχονται κάρτες VISA, για άλλους τύπους πιστωτικών καρτών θα πρέπει να αναζητήσετε το σύμβολο. Για τις γερμανικές συμβουλές για το ταξίδι με το τρένο και κάποια βοήθεια σχετικά με τη γλώσσα, ανατρέξτε στο σχολιασμένο αγγλο-γερμανικό λεξιλόγιο για το σιδηροδρομικό ταξίδι

Τύποι τρένων στη Γερμανία

Τα τρένα μεγάλης ταχύτητας χρησιμοποιούν τις διαδρομές με μοβ στο χάρτη. Το γερμανικό τρένο υψηλής ταχύτητας ονομάζεται ICE για το InterCityExpress. Ταξιδεύουν με ταχύτητα έως και 250 χλμ. / Ώρα αρκετά ομαλά. Υπάρχουν τραπέζια με ηλεκτρικές συνδέσεις για φορητούς υπολογιστές. Είναι καλή ιδέα να πάρετε μια κράτηση θέσεων σε ένα τρένο ICE. Υπάρχει ένα συμπλήρωμα που θα πληρώσετε για αυτά τα γρήγορα τρένα, αλλά και πάλι, η δεύτερη τάξη σε ένα τρένο ICE είναι συχνά καλύτερη από την πρώτη θέση σε ορισμένες άλλες γραμμές τρένων.

Τα τραίνα City Night Line επιστρέφουν. Σας μεταφέρουν σε αρκετά ενδιαφέροντα τουριστικά δρομολόγια, όπως το Άμστερνταμ στην Κοπεγχάγη, το Μόναχο ή την Πράγα, το Βερολίνο στο Παρίσι και το Μόναχο στη Βενετία ή τη Ρώμη. Δείτε: Νυχτερινά τρένα στην Ευρώπη .