Βερολίνο, Γερμανία ταξιδιωτικός οδηγός

Αποκτήστε βασικές πληροφορίες ταξιδιού για την επίσκεψη στην μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας

Το Βερολίνο βρίσκεται στο δικό του κράτος στο βορειοανατολικό τμήμα της Γερμανίας. Συντεταγμένες: Γεωγραφικό μήκος 13:25 E, γεωγραφικό πλάτος 52:32 Ν. Βερολίνο είναι 34 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Το Βερολίνο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, με περίπου 3,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Βερολίνο Αεροδρόμια

Τρία αεροδρόμια εξυπηρετούν το Βερολίνο: το αεροδρόμιο του Βερολίνου Brandenberg στο Schoenefeld, το διεθνές αεροδρόμιο του Βερολίνου στο Tegal και το αεροδρόμιο Berlin Brandenberg International (BBI), το νεότερο αεροδρόμιο, θα ανοίξουν σύντομα (προγραμματισμένη ημερομηνία, Μάρτιος 2012).

Πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια του Βερολίνου βρίσκονται στους πόρους μεταφορών του Βερολίνου.

Τουριστικά Γραφεία

Υπάρχουν τρία τουριστικά γραφεία στο Βερολίνο, το μεγαλύτερο στο κέντρο της Ευρώπης (Zoo Station). Άλλες τοποθεσίες είναι η νότια πτέρυγα της Πύλης του Βρανδεμβούργου και στη βάση του πύργου της τηλεόρασης στην Αλεξάντερπλατς. Υπάρχουν επίσης θέσεις ενημέρωσης στα αεροδρόμια. Στα κέντρα μπορείτε να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων, να αγοράσετε εκπτωτικές κάρτες, να πάρετε έναν χάρτη του Βερολίνου και να οργανώσετε εκδρομές στην πόλη και τα περίχωρα. Ιστοσελίδα: Τουριστικές πληροφορίες του Βερολίνου

Σταθμοί τρένων του Βερολίνου

Το Βερολίνο διαθέτει δύο κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς: το Zoologischer Garten και το Ostbahnhof (όπου βρίσκονται τα περισσότερα τρένα μεγάλης ταχύτητας στο Βερολίνο), καθώς και τέσσερις άλλους σταθμούς στο Lichtenberg, το Spandau, το Wannsee και το Schönefeld. Όλα τα τρένα συνδέονται με άλλες μορφές δημόσιων συγκοινωνιών. Ο σταθμός Zoologischer Garten βρίσκεται κοντά στο Europa Centre, όπου θα βρείτε το κύριο τουριστικό γραφείο που αναφέρθηκε παραπάνω.

Πόροι τρένων: Τα γερμανικά σιδηροδρομικά περάσματα.

Καιρός και κλίμα - Πότε να πάτε

Οι θερινές θερμοκρασίες είναι αρκετά ευχάριστες. οι ημερήσιες θερμοκρασίες κυμαίνονται από 22-23 ° C (72 ° F), αλλά μπορούν να φτάσουν στους περίπου 30 ° C (86 ° F). Τα υψηλά χειμερινά είναι περίπου 35 ° F. Έτσι, το καλοκαίρι είναι η προφανής επιλογή, αλλά το Βερολίνο είναι μια πολιτιστική περιοχή θαυμάτων, οπότε και ο χειμώνας μπορεί να είναι ενδιαφέρον.

Υπάρχουν αρκετές Χριστουγεννιάτικες αγορές στο Βερολίνο και τα νέα χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση στην Πύλη του Βρανδεμβούργου. Για το Βερολίνο Weather και τα ιστορικά διαγράμματα για το κλίμα, δείτε τον καιρό του Βερολίνου.

Κάρτες έκπτωσης στο Βερολίνο

Η Βεβαίωση Καλωσορίσματος Βερολίνου παρέχει ταξίδια σε όλα τα λεωφορεία και τα τρένα στις ζώνες εισιτηρίων Α, Β και Γ του Βερολίνου για έναν ενήλικα και μέχρι τρία παιδιά κάτω των δεκατεσσάρων ετών για 48 ώρες ή 72 ώρες (βλ. Τιμές). Άλλα εισιτήρια έκπτωσης παρέχονται επίσης σε ένα βιβλίο εισιτηρίων. Διατίθεται στα Tourist Info Centers, σε πολλά ξενοδοχεία και στα γραφεία του S-Bahn.

Τα Tourist Info Centers προσφέρουν ένα 50% Ticket-Special για επιλεγμένες εκδηλώσεις την ημέρα της παράστασης.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το Βερολίνο διαθέτει ένα από τα κορυφαία συστήματα δημόσιας συγκοινωνίας της Ευρώπης, τα οποία περιλαμβάνουν γραμμές τρένων S-Bahn και U-Bahn (S-Suburban, U-Urban), λεωφορεία και τραμ του Ανατολικού Βερολίνου. Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια από μηχανήματα αυτόματης πώλησης στο σταθμό. Πρέπει να επικυρώσετε το εισιτήριο προτού το χρησιμοποιήσετε στα κόκκινα ή κίτρινα μηχανήματα - το πρόστιμο για μη έγκυρα ή μη εισιτήριο είναι 40 ευρώ. Ένα εισιτήριο Tageskarte ή Day Ticket κοστίζει 5,80 ευρώ και επιτρέπει απεριόριστη διαδρομή σε όλα τα συστήματα μέχρι τις 3 το πρωί.

Ψώνια

Ψάξτε για αντικείμενα μποέμ σοφία, αντί για προϊόντα σχεδιαστών στο Βερολίνο.

Το Kurfürstendamm και το Tauentzienstraße είναι πολύ δημοφιλείς εμπορικές περιοχές. Επισκεφθείτε το Βερολίνο αναφέρει μια σειρά από άλλες περιοχές αγορών.

Που να μείνω

Το κατάλυμα του Βερολίνου είναι σχετικά φθηνό, λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της πόλης και το ανάστημα της στην ταξιδιωτική κοινότητα. Βρείτε ξενοδοχεία με βαθμολογία χρήστη στο Berlin on Venere (κράτηση απευθείας).

Μπορεί επίσης να βρείτε την επιλογή διαμερίσματος ή σπιτιού περισσότερο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. HomeAway απαριθμεί πάνω από 800 από αυτές τις επιλογές διαμονής: Βερολίνο Ενοικιάσεις διακοπών (βιβλίο άμεση).

Οι φοιτητές και οι λαοί που ψάχνουν για ακριβά καταλύματα με χαμηλό προϋπολογισμό μπορούν να δοκιμάσουν μια αναζήτηση στο Hostelworld.

Τα κορυφαία αξιοθέατα του Βερολίνου

Τι νομίζετε πρώτα, όταν σκέφτεστε το Βερολίνο; Ο τοίχος? Λοιπόν, είναι έτοιμος. Μπορείτε να δείτε ένα μόνιμο κομμάτι του στο Niederkirchnerstrasse, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο "Τοπογραφία της τρομοκρατίας". Θα θελήσετε επίσης να δείτε το Μουσείο του Τείχους του Βερολίνου.

Το Βερολίνο είναι μεγάλο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν καλό χάρτη, μερικοί είναι πάντα διαθέσιμοι από το τουριστικό γραφείο. Εάν διαθέτετε μαζί σας μια συσκευή iOS ή Android, το Γραφείο Τουριστικών Γραφείων του Βερολίνου προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή με τίτλο Going local Berlin που θα σας καθοδηγήσει.

Οι ζωολογικοί κήποι Zoologischer Garten άνοιξαν το 1844 και είναι ο παλαιότερος στην Γερμανία και ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Το Ενυδρείο του Βερολίνου είναι δίπλα. Hardenbergplatz 8, δυτικό κέντρο της πόλης.

Brandenburger Tor - Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι το σύμβολο του Βερολίνου και το τελευταίο μεγάλο κομμάτι του συστήματος τοίχου του Βερολίνου.

Museumsinsel - Το νησί μουσείων ταιριάζει ανάμεσα στους ποταμούς Spree και Kupfergraben. Τα μουσεία του νησιού των Μουσείων περιλαμβάνουν την Εθνική Πινακοθήκη, το Παλιό Μουσείο (Μουσείο Altes), το Μουσείο Περγαμών και το Μουσείο The Bode. Το Pergamonmuseum είναι απαραίτητο - και είναι τεράστιο. Μπορεί να χρειαστείτε δύο ημέρες εδώ. Περιοχή Mitte. Μάθετε για εκθέσεις στα μουσεία του Βερολίνου εδώ.

Η πράσινη καρδιά του Tiergarten - Βερολίνο είναι καλό για μια βόλτα. Το αστικό πάρκο των 630 στρεμμάτων ξεκίνησε ως βασιλικό αποθεματικό κυνηγιού, αλλά ο αρχιτέκτονας τοπίου Peter Joseph Lenne το μεταμόρφωσε ευτυχώς σε ένα όμορφο πάρκο της πόλης το 1742.

Το Ράιχσταγκ - που τώρα φιλοξενεί το Κοινοβούλιο για άλλη μια φορά μετά την πυρπόληση του κτιρίου από έναν Ολλανδό Κομμουνιστή το 1933 έγινε η εύχρηστη δικαιολογία που οδήγησε στην παράδοση δικτατορικών δυνάμεων του Χίτλερ. Η αποκατάσταση του 1999 προσέθεσε έναν γυάλινο θόλο που έγινε ένα από τα κύρια αξιοθέατα του Βερολίνου ως σημείο θέασης. Επισκεφθείτε νωρίς το πρωί για να αποφύγετε τις αναπόφευκτες μακριές γραμμές, ειδικά το καλοκαίρι.

Μια σημείωση για τα μουσεία: Τα γερμανικά κρατικά μουσεία είναι γενικά μια συμφωνία για εκθέσεις παγκόσμιας κλάσης, που κοστίζουν από 6-8 ευρώ, και δωρεάν στις τέσσερις ώρες πριν κλείσουν την Πέμπτη. Διατίθεται επίσης ένα εισιτήριο τριών ημερών για το μουσείο. Ρωτήστε την πρώτη είσοδο στο μουσείο. Το Βερολίνο προσφέρει ένα πολύ ωραίο Museumsportal.

Φυσικά, το Βερολίνο έχει μια τεράστια πολιτιστική σκηνή. Η σύγχρονη τέχνη, τα καμπαρέ και ποικιλίες και μία από τις καλύτερες φιλαρμονικές ορχήστρες του κόσμου αποτελούν μέρος της νυχτερινής ζωής. Και καμία ώρα κλεισίματος σημαίνει ότι μπορείτε να καθίσετε στην αγαπημένη σας τρύπα για το πρωί. Και, για μια μεσόγεια πόλη, υπάρχουν πολλές παραλίες για να δείτε.

Ελέγξτε τις καλύτερες δωρεάν τοποθεσίες του Βερολίνου από το german-fairland.com είναι Expert της Γερμανίας.

Περιηγήσεις λεωφορείων και ημερήσιες εκδρομές

Ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του Βερολίνου με το λεωφορείο του Βερολίνου είναι το περιπατητικό ταξίδι του καταυλισμού συγκέντρωσης Sachsenhausen. Η εξάωρη περιήγηση περιλαμβάνει τρεις ώρες στο στρατόπεδο.

Το Viator προσφέρει τα πάντα από την πόλη με τα πόδια ή Segway περιοδείες σε συναυλίες και πολλά άλλα. Δείτε Περιηγήσεις στο Βερολίνο και ημερήσιες εκδρομές (βιβλίο απευθείας).

Σχεδιάστε ένα ταξίδι στο Βερολίνο, Γερμανία: Το Toolbox Planning Toolbox

Χρειάζεστε έναν καλό χάρτη; Μπορείτε, φυσικά, να πάρετε ένα στο ξενοδοχείο σας ή στο τουριστικό γραφείο. Εάν θέλετε να έχετε έναν χάρτης στο χέρι σας όταν φτάσετε σε έναν προορισμό αλλά δεν σας αρέσουν οι χάρτες αναδίπλωσης - δείτε τη λίστα με τους Crumpled City Maps - υπάρχει ένα για το Βερολίνο.

Μάθετε Γερμανικά - Είναι πάντα καλή ιδέα να μάθετε κάποια από την τοπική γλώσσα στα μέρη που πηγαίνετε, ειδικά τις "ευγενικές" εκφράσεις και μερικές λέξεις που αφορούν τα τρόφιμα και τα ποτά.

Αν έχετε μια συσκευή iOS όπως το iPad, το iPhone ή το iPod Touch, ίσως να θέλετε να καθοδηγείτε από έναν τοπικό. Δείτε το Essential Guide του Βερολίνου Γκρέι.

Τα γερμανικά σιδηροδρομικά περάσματα - Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μεγαλύτερες διαδρομές με σιδηρόδρομους, αλλά οι Railpasses δεν εγγυώνται ότι σας εξοικονομούν χρήματα, θα πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας για να χρησιμοποιήσετε το δελτίο για μεγαλύτερα ταξίδια και να πληρώσετε με μετρητά (ή με πιστωτική κάρτα) για τις σύντομες διαδρομές. Πολλά νυχτερινά τρένα προέρχονται από τη Γερμανία, οπότε ίσως θελήσετε να ελέγξετε ένα από αυτά καθώς αφήνετε το Βερολίνο και θέλετε να εξοικονομήσετε το κόστος ενός ξενοδοχείου εκείνο το βράδυ.

Ενοικίαση ή εκμίσθωση αυτοκινήτου; Εάν πηγαίνετε στη Γερμανία για τρεις εβδομάδες ή περισσότερο, η μίσθωση μπορεί να έχει νόημα.

Πόσο μεγάλη είναι η Ευρώπη; - Κάνοντας τη δική σου Grand Tour; Πόσο μεγάλη είναι η Ευρώπη σε σύγκριση με τις ΗΠΑ; Εδώ είναι ένας χάρτης που σας δείχνει.

Οδήγηση αποστάσεων στη Γερμανία - Αποστάσεις μεταξύ των μεγάλων πόλεων στη Γερμανία.

Απολαύστε Βερολίνο!