Ρίξτε ένα κόμμα Cinco de Mayo

Το Cinco de Mayo είναι μια τέλεια ευκαιρία να ρίξετε μια φιέστα με μεξικάνικο φαγητό, μουσική και διακοσμήσεις. Αν και αυτή δεν είναι η Μεξικανική Ημέρα Ανεξαρτησίας (η οποία είναι μια άλλη μεγάλη στιγμή για να ρίξετε ένα μεξικάνικο πάρτι), είναι μια εποχή που οι άνθρωποι επιθυμούν να συναντηθούν για να γιορτάσουν τον πολιτισμό του Μεξικού. Αν δεν μπορείτε να περάσετε Cinco de Mayo στο Μεξικό , το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να ρίξετε ένα πάρτι που γιορτάζει όλα τα μεξικάνικα πράγματα. Εδώ θα βρείτε όλους τους πόρους που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το μεξικάνικο fiesta σας !

Επίσης διαβάστε: 6 Surprising Facts Σχετικά με το Cinco de Mayo

Προσκλήσεις:

Ρυθμίστε τη σωστή διάθεση για το πάρτι Cinco de Mayo πριν αρχίσει καν να στέλνει προσκλήσεις με θέμα το μεξικάνικο θέμα. Αν αισθάνεστε χειρονομίες μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας χειροποίητες προσκλήσεις.

Διακοσμήσεις:

Τα χρώματα της μεξικανικής σημαίας (κόκκινο, λευκό και πράσινο) είναι καλές επιλογές για τις διακοσμήσεις σας. Αν έχετε χειροποίητα αντικείμενα μεξικάνικα ή παπιέ πακάν , αυτά θα προσθέσουν μια ωραία πινελιά στη διακόσμησή σας ή ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να προσθέσετε κάποια φέτα πιπεριού για να προσθέσετε μια εορταστική αφή στο πάρτι σας.

Αναψυκτικά:

Η Tequila και η mezcal είναι μεξικάνικα ποτά που μπορεί να θέλετε να έχετε στο χέρι για το κόμμα σας.

Μεξικάνικο φαγητό:

Μερικά από τα αγαπημένα ορεκτικά για ένα πάρτι Cinco de Mayo περιλαμβάνουν jalapeño poppers και nachos με guacamole και salsa.

Κόμμα Μουσική:

Παίζοντας κάποια μουσική mariachi ή άλλη μεξικάνικη λαϊκή μουσική θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τον τόνο του fiesta σας. Μπορείτε να πάρετε το έργο από την επιλογή της μουσικής του Μεξικού με την αγορά ενός από αυτά τα CD: Cinco de Mayo Κόμμα Μουσική ή Greatest Hits του Μεξικού.

Διασκέδαση και παιχνίδια:

Κανένα μεξικάνικο fiesta δεν είναι πλήρες χωρίς piñata . Μπορείτε να αγοράσετε ένα σε απευθείας σύνδεση ή μπορείτε να προτιμήσετε να κάνετε εσείς ο ίδιος.

Εάν υπάρχουν παιδιά στο πάρτι σας, μπορείτε να εκτυπώσετε ορισμένες δραστηριότητες για να τους κρατήσετε απασχολημένους, όπως αυτή η αναζήτηση λέξεων ή οποιοδήποτε από αυτά τα παζλ.

Καλή διασκέδαση και χαρούμενος Cinco de Mayo!