Τα καλύτερα καταστήματα ρεπορτάζ του Σαν Ντιέγκο

Ναι, το πιστεύετε ή όχι, μπορείτε ακόμα να αγοράσετε αρχεία βινυλίου στο Σαν Ντιέγκο

Εντάξει, θα πάρω τον εαυτό μου: εξακολουθώ να αναφέρομαι στα CD ως άλμπουμ, και ένα κατάστημα μουσικής για μένα είναι ακόμα ένα "ρεκόρ" κατάστημα. Στην πραγματικότητα, εξακολουθώ να έχω την εκτεταμένη LP μου (που είναι μακρύς παίκτης σε σας νέους) συλλογή δυστυχώς στοιβάζονται στο γκαράζ. Ακόμα καλύτερα, έχω τη συλλογή μου των 45 ετών (που είναι ξεχωριστά για τα παιδιά σας) τα οποία φάνηκαν πίσω στη νεολαία μου.

Γρήγορα προς τα εμπρός μέχρι σήμερα και τώρα βλέπουμε τη λήψη μουσικής ως το μέλλον, οι πωλήσεις CD λείπουν και τα καταστήματα μουσικής εξαφανίζονται.

Αλλά το πιστεύετε ή όχι, το ανεξάρτητο δισκογραφικό κατάστημα επιβιώνει. Σίγουρα, μπορεί να είναι λίγο πιο εκλεκτικοί από ό, τι πίσω την ημέρα, αλλά παρ 'όλα αυτά ευδοκιμούν.

Εδώ είναι το σύνθημά μου μερικά από τα καλύτερα τοπικά καταστήματα ρεκόρ που έχει να προσφέρει το Σαν Ντιέγκο, τα οποία έχουν μια συλλογή από διαχρονικά καλούδια συν κάποια νέα, δροσερή μουσική.

Τα αρχεία του Lou

Τα αρχεία Lou του Encinitas είναι ο βασιλιάς των καταστημάτων ρεκόρ. Αν είσαι fan του Amoeba Records στο Λος Άντζελες, τότε ο Lou είναι η δική σου θέση. Είτε ψάχνετε για mainstream μουσική ή oldies, Lou έχει - ή μπορεί να το πάρει. Η επιλογή βινυλίου στα αρχεία Lou's θα έχει παλιά σχολεία στο ουρανό της μνήμης. Καλύτερα, ο Lou έχει τη φήμη κάποιου από τα πιο γνωστά μουσικά στελέχη οπουδήποτε και συχνά έχει ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών.

434 N. Coast Highway 101, Encinitas, (760) 753-1382

Εγγραφές Μ-Θεωρίας

Η M-Theory ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα στη συνοικία Golden Hill / South Park ως ένα παροιμιώδες νέο παιδί στο μπλοκ, αλλά οι ιδιοκτήτες έχουν ευαισθησίες στην παλιά σχολή προσφέροντας ένα εκλεκτικό μείγμα μουσικής, συμπεριλαμβανομένων τοπικών καλλιτεχνών, σε ένα δροσερό και άνετο λιανικό εμπόριο χώρος.

Η M-Theory έκλεισε από τότε Golden Hills για ανασκαφές στην Mission Hills αλλά οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό είναι ακόμα μερικά από τα πιο γνωστά και χρήσιμα γύρω.

915 στην Ουάσινγκτον (μεταξύ 9ης Ave και Goldfinch St), Σαν Ντιέγκο, (619) 220-0485

Εγγραφή πόλης

Η Record City είναι ένα εξαιρετικό σημείο για τους κυνηγούς ευκαιρίας λόγω των κάδων πώλησης, όπου μπορείτε να βρείτε αυτό το θησαυρό βινυλίου που έχετε βουίζει στο κεφάλι σας.

Η Record City είναι αρκετά βασική στην παρουσίασή της, αλλά ποιος νοιάζεται αν μπορείτε απλά να κατεβείτε και να γυρίσετε τα ρεκόρ, έτσι;

3757 6η Ave (μεταξύ της λεωφόρου Evans Pl & Robinson), Σαν Ντιέγκο, (619) 291-5313

Λαϊκά Τέχνες Σπάνια αρχεία

Αυτό το αγαπημένο κατάστημα ρεπορτάζ κάποτε που στεγάζεται σε ένα μπανγκαλόου στα Normal Heights είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε όλη τη μουσική που δεν εμπίπτει σε "ροκ" ή "δημοφιλή". Από folk to country σε μπλουζ στο Vaudeville, θα βρείτε σπάνια πετράδια όχι μόνο σε μορφή LP, αλλά και σε 78 στροφές το λεπτό. Οι Λαϊκές Τέχνες εξήλθαν από το πρώην μπανγκαλόου, αλλά ο ιδιοκτήτης και αρχειοφύλακας Lou Curtiss βρήκε άλλες τοποθεσίες ακριβώς κάτω από την οδό, ακόμα στη λεωφόρο Adams στα Normal Heights .

2881 Adams Ave, San Diego, (619) 282-7833

Taang Records

Αν punk και ska είναι οι μουσικές σας κλίσεις, ξεκινήστε από την Taang Records. Ακόμα ένα ίδρυμα στην περιοχή Hillcrest / Mission Hills / NorthPark, αυτοί οι προμηθευτές vintage punk έχουν σίγουρα την αξιοπιστία μεταξύ των αφιερωμένων κυνηγών βινυλίου. Ακόμη καλύτερα, η Taang είναι μια πραγματική δισκογραφική εταιρεία, με το δικό της σταθερό καλλιτέχνες της Taang. Πολύ κουλ.

3830 5η Ave (μεταξύ Robinson Ave & University Ave), San Diego, (619) 296-4015

Nickelodeon Records

Το Nickelodeon Records, στα Normal Heights, είναι ένα από τα πιο περίεργα καταστήματα ρεκόρ στην πόλη.

Ο τόπος ανήκει σε δύο γυναίκες που ονομάζονται Ρουθ και Ελίζαμπεθ, οι οποίοι γνωρίζουν τη μουσική τους και γνωρίζουν τα αρχεία. Το Nickelodeon Records έχει εξαιρετικές βαθμολογίες για την κατάσταση και τις δίκαιες τιμές. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι η ασυνήθιστη κάλυψη τέχνης επισημαίνεται σε όλο το κατάστημα, καθιστώντας μια εμπειρία διασκεδαστικής περιήγησης.

3335 Adams Ave (μεταξύ 33 St & Felton St), San Diego, (619) 284-6083

Επεξεργασία από την Τζίνα Ταρνάτση στις 19 Σεπτεμβρίου 2016.