Σαν Ντιέγκο Προφίλ γειτονιάς: Κανονικά ύψη

Τι να δείτε και να κάνετε

Βρίσκεται στα δυτικά από τα Πανεπιστημιακά Heights και Kensington στα ανατολικά, τα Normal Heights (ή "Abnormal Heights", όπως μερικές φορές αναφέρονται) ολοκληρώνουν το trifecta της γειτονιάς Adams, κατά μήκος αυτής της περιοχής, που βρίσκεται βόρεια (και στη συνέχεια ελαφρά ανατολικά) στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Οι πολυσύχναστες πολυτελείς κατοικίες βρίσκονται στη νότια πλευρά του Adams, ενώ οι ήσυχες μονοκατοικίες βρίσκονται συχνότερα στη βόρεια πλευρά.

Ιστορία των Κανονικών Υψωμάτων

Τα κανονικά ύψη οργανώθηκαν επίσημα και χτίστηκαν το 1906 από το University Heights Syndicate υπό την καθοδήγηση του DC Collier. Τα Normal Heights ονομάστηκαν για το State Normal School στα πανεπιστημιακά ύψη. Μια γραμμή τρόλεϊ έφερε τον πληθυσμό και την ανάπτυξη στα Normal Heights. Ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την κύρια επιχειρηματική ανάπτυξη του τμήματος Normal Heights της λεωφόρου Adams ήταν ένας ξυλουργός που ονομάστηκε Bertram J. Carteri.

Τι κάνει τα κανονικά ύψη ειδικά;

Τα Normal Heights περικλείονται μεταξύ του Kensington στα ανατολικά και των Πανεπιστημιακών Υψωμάτων προς τα δυτικά και είναι το πιο φανταστικό από τα δύο. Όπου το Kensington είναι ανώτερης τάξης και τα Πανεπιστημιακά Heights είναι ήσυχα, το Normal Heights είναι διαφορετικό, λίγο εκλεκτικό, και μερικές φορές αχαλίνωτο, αλλά πάντα ενδιαφέρον.

Τι ορίζει τα κανονικά ύψη;

Κυρίως, το Normal Heights είναι γνωστό για την ποικιλομορφία του. Από τα σπίτια μιας οικογένειας κατά μήκος της κορυφογραμμής Mission Valley βόρεια της λεωφόρου Adams έως τις πολυκατοικίες νότια του Adams, το Normal Heights είναι το πιο διάσημο San Diego.

Οι οικογένειες και οι σπουδαστές, οι μετανάστες και οι ντόπιοι καταλαμβάνουν όλες αυτή τη γειτονιά της πόλης.

Καλύτερα στοιχήματα για τρώει

Το DeMille είναι πού να πάει για πίτσα και ιταλικά και είναι ένα στήριγμα γειτονιάς. Υπάρχει επίσης η Incredible Cheesecake Company, η οποία είναι όπου μπορείτε να πάρετε το μεγάλο cheesecake για το επιδόρπιο (δεν τραπεζαρία).

Πολλά άλλα μικρά εστιατόρια φτάνουν στη λεωφόρο Adams.

Καλύτερα στοιχήματα για ποτό και διασκέδαση

Το Normal Heights είναι ιδανικό για καταδύσεις γειτονιάς: το Pub Triple Crown, το Rosie O'Grady's είναι δημοφιλές, αλλά το καλύτερο μπορεί να είναι το Ould Sod - αυθεντική ιρλανδική παμπ. Το Coffee House του Lestat είναι το χιονοδρομικό κέντρο της γειτονιάς και ο γειτονικός χώρος επιδόσεων είναι ο τόπος όπου μπορείτε να ακούτε μεγάλη τοπική μουσική σχεδόν κάθε βράδυ. Αν τα ψώνια είναι περισσότερο η ιδέα σας για διασκέδαση, θα βρείτε πολλά καταστήματα βιβλίων και ειδών ένδυσης στα Normal Heights. Υπάρχει επίσης Antique Row, που βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής του δρόμου δυτικά του I-805.

Πώς να φτάσετε στα κανονικά ύψη

Από το Ι-8:
Βγείτε 15 βόρεια στην έξοδο της λεωφόρου Adams.
Στρίψτε αριστερά (Δυτικά) για Normal Heights, Antique Row και University Heights

Από το I-805:
Πάρτε 805 Βόρεια προς το El Cajon Blvd. έξοδος.
Στρίψτε δεξιά στην Ελ Cajon Blvd. Βγείτε στην αριστερή λωρίδα.
Στρίψτε αριστερά στην 33η οδό του πρώτου φωτός).
Στρίψτε δεξιά στο Monroe.
Στρίψτε αριστερά στην Felton Street (Η πρώτη αριστερά μπορείτε να κάνετε)
Η λεωφόρος Adams στο Felton είναι για το κέντρο των Normal Heights.

Επεξεργασμένο από την Τζίνα Ταρνάκι στις 22 Οκτωβρίου 2016.