Προφίλ γειτονιάς του Σαν Ντιέγκο: Κένσινγκτον

Αυτός ο πολυτελής θύλακας στο νοτιοανατολικό χείλος της Mission Valley είναι γραφικός, με ελκυστικά (και ακριβότερα) ισπανικά σπίτια για κινητές yuppies προς τα πάνω. Πρόκειται για μια ειρηνική τσέπη μέσα στη βουτιά της κεντρικής πόλης. Υπάρχει μια μικροσκοπική επιχειρηματική περιοχή κατά μήκος της ενιαίας κεντρικής αρτηρίας, Adams Avenue.

Ιστορία του Kensington

Γνωστή για τα ξεχωριστά σπίτια ισπανικής οικογένειας στην Ισπανία, το Kensington αναπτύχθηκε από τους κατασκευαστές ακινήτων το 1926.

Η υποδιαίρεση αποτελείται από 115 στρέμματα με θέα στην κοιλάδα της αποστολής. Η εταιρία Davis Baker της Pasadena ανέπτυξε πολλά από τα αρχικά σπίτια. Ο διάσημος τοπικός αρχιτέκτονας Richard Requa, ο οποίος συνδέθηκε με τον Davis Baker, έφερε το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό του θέμα της Καλιφόρνιας, το οποίο είχε μεσογειακές επιρροές.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό

Τα αρχικά σπίτια και οι ήσυχοι δρόμοι. Τα ισπανικά εξοχικά σπίτια και τα άψογα γκαζόν κάνουν τη γειτονιά να ξεχωρίζει.

Τι ορίζει το Kensington;

Το Κένσινγκτον είναι μια από τις τρεις αστικές γειτονιές της πόλης, των οποίων η κύρια λεωφόρος είναι η λεωφόρος Adams. Βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της λωρίδας που αρχίζει με τα Πανεπιστημιακά Υψώματα στο δυτικό άκρο, με τα φυσικά ύψη μεταξύ. Από τις παλαιότερες αστικές γειτονιές στο Σαν Ντιέγκο, είναι ένα από τα πιο επιθυμητά να ζήσουν. Όπως και οι συντρόφισσες 'κουκούλες, διακρίνεται από το κλασικό νέον "Kensington" σημάδι που εκτείνεται Λεωφόρος Adams.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Κένσινγκτον

Όπως και οι άλλες ελκυστικές γειτονιές της πόλης, το Kensington είναι μια μεγάλη, συμπαγής γειτονιά. Απλά βγείτε στους δρόμους βόλτας βόρεια της λεωφόρου Adams και θαυμάστε τα σπίτια που αποπνέουν χαρακτήρα. Πάρτε στην επιχειρηματική περιοχή 3 μπλοκ κατά μήκος του Adams των τοπικών επιχειρήσεων και των εστιατορίων.

Τα καλύτερα στοιχήματα για φαγητό στο Kensington

Πρέπει να πάτε στο Ponce για μεξικάνικο φαγητό. Έχει περάσει για πάντα (στην πραγματικότητα από το 1969) στη γωνία του Terrace Drive και της λεωφόρου Adams, που σερβίρει φαγητά χωρίς φαγητό στο Μεξικάνικο σε καλές τιμές. Το τοπικό αγαπημένο της Kensington Grill προσφέρει ένα ισχίο και κομψή ρύθμιση.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Το Kensington Club είναι το μέρος για ποτά στο Kensington. Αυτό το σενάριο, παλιό σχολείο στέγαση στέκεται είναι ένα από τα αγαπημένα μπαρ καταδύσεις του Σαν Ντιέγκο. Με την ημέρα, είναι ένα σκοτεινό και ζεστό μέρος για να κρυώσει. Τη νύχτα, ζωντανεύει την ήσυχη κουκούλα με ζωντανές μπάντες και DJ που γυρίζουν μουσική. Για μοναδική διασκέδαση, υπάρχει το σπίτι τέχνης Ken Cinema, ένας από τους τελευταίους κινηματογράφους μιας οθόνης στην επαρχία. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε κλασικά, μικρά και ξένα βίντεο.

Ψώνια στο Κένσινγκτον

Πραγματικά δεν είναι πολλά εκτός από τα προϊόντα πρώτης ανάγκης της γειτονιάς σας: τράπεζες, στεγνοκαθαριστήρια, καφενείο, κατάστημα ποτών, γραφείο ακινήτων, ταξιδιωτικό γραφείο. Και το κλασικό κατάστημα Kensington Video, όπου μπορείτε να βρείτε όλα όσα δεν μπορείτε να κάνετε στο Blockbuster.

Πώς να φτάσετε στο Kensington

Από το I-8, πάρτε SR-15 νότια και πάρτε την έξοδο της λεωφόρου Adams. Πηγαίνετε ανατολικά στις Adams και Kensington ξεκινάει λίγο μετά την υπέρβαση του SR-15.

Είναι δύσκολο να χάσετε το μεγάλο σημάδι Kensington.

Το ανατολικό σύνορο της γειτονιάς θεωρείται γενικά λεωφόρος Van Dyke. Η λεωφόρος Meade θεωρείται το νότιο όριο, όπου υπάρχει περισσότερος συνδυασμός σπιτιών μπανγκαλόου και συγκροτημάτων διαμερισμάτων. Ο πυρήνας Kensington, όμως, αναγνωρίζεται από τη Βόρεια Adams Avenue.