Σαν Ντιέγκο Προφίλ γειτονιάς: Νότιο πάρκο

Τι να δείτε, να κάνετε και να φάτε στο South Park του Σαν Ντιέγκο

Το South Park είναι μια από τις παλαιότερες γειτονιές του Σαν Ντιέγκο, κοντά στο Balboa Park . Το South Park είναι στην πραγματικότητα ανατολικά του πάρκου Balboa, αλλά βρίσκεται νότια της γειτονιάς του North Park, εξ ου και το όνομά του. Πρόκειται κυρίως για μια γειτονιά μονοκατοικιών, με μερικά διώροφα σπίτια, γήπεδα μπανγκαλόου και μικρά πολυκατοικίες.

Ιστορία του νότιου πάρκου

Το South Park ήταν ένα από τα πρώτα προάστια του κέντρου του Σαν Ντιέγκο.

Τα πρώτα σπίτια στο South Park κατασκευάστηκαν το 1906. Η σταθερή ανάπτυξη συνέχισε να κατασκευάζεται στη δεκαετία του 1930. Ο πολύ μικρός αριθμός παρτίδων που παρέμειναν άδειοι μετά το 1941 χτίστηκαν τη δεκαετία του 1950. Οι κατασκευές μικρής και μεσαίας χρήσης, που κατασκευάστηκαν τη δεκαετία του 1910 και του 1920, διατρέχουν τους δρόμους 30 και Beech. Αν και οι δρόμοι ήταν άστρωτοι, τα πεζοδρόμια χύθηκαν το 1906. Πολλά από τα γραμματόσημα του πεζοδρομίου του 1906 εξακολουθούν να υπάρχουν.

Τι κάνει το South Park Special;

Εκτός από τους ήσυχους, δεντρόφυτους δρόμους, το South Park είναι ξεχωριστό για την παλιά γοητεία του Σαν Ντιέγκο. Τα σπίτια του South Park κατασκευάστηκαν κατά κύριο λόγο στο στυλ της Craftsman και της Ισπανικής Εκλεκτικής, στυλ που κυριαρχούσαν στη νότια Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. είναι αξιοσημείωτο για την πολύτιμη και ποικίλη συλλογή του σπιτιού Craftsman και Ισπανικών αποικιακών στυλ που χτίστηκαν την περίοδο 1905-1930. Αυτά περιλαμβάνουν έργα των γνωστών αρχιτεκτόνων Irving Gill, William S. Hebbard και Richard Requa.

Τι ορίζει το Νότιο Πάρκο;

Το South Park έχει από καιρό φιλοξενήσει μια ομάδα κατοίκων διαφορετικών ως προς το εισόδημα, την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τη φυλή. Όπως και με άλλες αστικές γειτονιές βόρεια του πάρκου Balboa όπως το Hillcrest και το North Park, η πεζοπορία και ο τρόπος ζωής είναι υψηλά σε σύγκριση με το υπόλοιπο του Σαν Ντιέγκο. Η αυθεντική αρχιτεκτονική των σπιτιών της Ισπανίας Colonial και Craftsman δίνει στη γειτονιά τη γοητεία και την ταυτότητά της.

Η επιχειρηματική κοινότητα South Park φιλοξενεί τριμηνιαία Walkabouts για να γνωρίσει καλύτερα τις τοπικές επιχειρήσεις.

Δραστηριότητες σε Νότιο Πάρκο;

Το South Park είναι μια χαλαρωτική στιγμή, είτε ψάχνετε για μια κρύα μπύρα είτε για χαλαρωτική βόλτα. Μία μικρή επιχειρηματική περιοχή είναι συγκεντρωμένη κατά μήκος της Fern Street και της 30ης οδού. Τα εστιατόρια, τα παμπ και τα καταστήματα το καθιστούν ιδανικό για περιπάτους. Και η κλασική αρχιτεκτονική του σπιτιού προσφέρει γραφικούς περιπάτους κατά μήκος των ήσυχων δρόμων. Υπάρχει μια παιδική χαρά κατά μήκος της 28ης οδού και ένα σκυλάκι στο hangout στο Park Grape Street Dog.

Τα καλύτερα στοιχήματα για φαγητό στο Νότιο Πάρκο

Το South Park έχει πολλά εστιατόρια γειτονιάς και κανένας δεν είναι τόσο γνωστός ως το Big Kitchen Cafe, ένα μικρό, αγαπημένο ίδρυμα γνωστό για το μεγάλο πρωινό του. Το Reebok's Coffee Shop είναι ένα ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με καφέ και γλυκά.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Πιστέψτε το ή όχι, το ώριμο South Park έχει πολλά καυτά σημεία για ποτά και διασκέδαση. Η στάση Whistle είναι ένα hangout - το κλασικό δροσερό μπαρ κατάδυσης με ζωντανή μουσική, ταινίες και πισίνα. Η Ταβέρνα του Hamilton απευθύνεται σε λάτρεις της μπύρας, με μια τεράστια ποικιλία μικροβρεφών στη βρύση.

Ψώνια

Το South Park φιλοξενεί πολλές γκαλερί και καταστήματα ειδών. Η Επόμενη Πόρτα Gallery διαθέτει προσιτή τέχνη.

Το Grove ειδικεύεται σε βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Το Thomas Bike Shop εξυπηρετεί αυτή τη φιλική προς το ποδήλατο γειτονιά.

Πώς να πάτε εκεί

Από το I-805 μεταφέρετε τη λεωφόρο του Πανεπιστημίου προς τα δυτικά. Στρίψτε νότια στην 30η οδό. Από το SR-94 προς τα δυτικά, πάρτε την έξοδο του 30ου δρόμου και κατευθυνθείτε προς τα βόρεια. Η 30η οδός μετατρέπεται σε Fern Street στο κέντρο της γειτονιάς και της επιχειρηματικής περιοχής. Η δημόσια συγκοινωνία εξυπηρετείται με το λεωφορείο 2.