Βρείτε New England Discounts και Κουπόνια Online

Το HotelCoupons.com είναι μια εξαιρετική πηγή για τα κουπόνια και τις προσφορές της New England Hotel

Εάν έχετε οδηγήσει τους αυτοκινητόδρομους της Νέας Αγγλίας και έχετε κάνει στάσεις στα σημεία ανάπαυσης και τα κέντρα πληροφοριών ταξιδιού, πιθανότατα έχετε δει τους οδηγούς έκπτωσης του HotelCoupons.com: έχουν διακριτικά, λαμπερά πράσινα και χρυσά καλύμματα και είναι φορτωμένα με εκπτωτικά κουπόνια, κυρίως για ξενοδοχεία και μοτέλ σε μεγάλες διαδρομές. Σταμάτησα πρόσφατα στο κέντρο υποδοχής Vermont του Interstate 91 και αυτά τα φυλλάδια εξοικονόμησης εμφανίστηκαν εμφανώς.

Μπορείτε να περιμένετε και να ελπίζετε ότι εσείς, επίσης, θα σκοντάψετε σε αυτούς τους ελεύθερους οδηγούς κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας μέσω της Νέας Αγγλίας. Θα βρείτε επίσης χιλιάδες προσφορές έκπτωσης από ακίνητα σε όλες τις ΗΠΑ - συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και στις έξι χώρες της Νέας Αγγλίας - που διατίθενται δωρεάν στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του HotelCoupons.com (πρώην Roomsaver.com).

Απλά εισάγετε την πόλη και δηλώστε ότι θα επισκεφθείτε και, στη συνέχεια, θα επιμείνετε στα κουπόνια που χρειάζεστε. Εκτυπώστε τα και είστε στο δρόμο σας! Υπάρχει επίσης μια προχωρημένη επιλογή αναζήτησης που σας επιτρέπει να προβάλετε τις ιδιότητες των ξενοδοχείων ανάλογα με το εύρος τιμών.

Δεν γνωρίζετε ακόμα πού θα σταματήσετε για τη νύχτα; Ακολουθεί μια άλλη εύχρηστη επιλογή: Κατεβάστε ολόκληρο το βιβλίο κουπονιών Βορειοανατολικού και παίρνετε μαζί σας εν κινήσει. Θα λατρέψετε τις διανυκτερεύσεις που διαφημίζονται: Ορισμένα κουπόνια θα σας εξασφαλίσουν διαμονή για μόλις 49,99 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι πολλές από αυτές τις ουσιαστικά μειωμένες χρεώσεις διατίθενται για τους επισκέπτες με τα πόδια και με βάση τη διαθεσιμότητα κατά το check-in.

"Με βάση τη διαθεσιμότητα" σημαίνει ότι το κουπόνι θα τιμηθεί μόνο μέχρι το ξενοδοχείο που σχεδιάζει να γεμίσει με 75-80% πληρότητα για εκείνο το βράδυ. Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να τιμηθεί ένα κουπόνι ταξιδεύοντας σε ώρες εκτός αιχμής, όπως η μέση εβδομάδα, ή καλώντας μεμονωμένα ξενοδοχεία να ρωτήσουν σχετικά με τη διαθεσιμότητα.

Τα κουπόνια με τηλεφωνικό εικονίδιο σας προσφέρουν την ευκολία να καλέσετε μπροστά για να κάνετε κράτηση δωματίου σε φτηνή τιμή, αντί να αφήσετε μια ευκαιρία στην τύχη.

Το HotelCoupons.com είναι η μεγαλύτερη πηγή ξενοδοχείων για κουπόνια ξενοδοχείων. Επιπλέον, ο ιστότοπος προσφέρει επίσης χάρτες και μια δωρεάν εφαρμογή iPhone για να σας βοηθήσει να βρείτε ευκαιρίες όταν βρίσκεστε στο δρόμο. Θέλετε να μεταβείτε απευθείας στα κουπόνια ξενοδοχείων που διατίθενται για τη Νέα Αγγλία και τη γειτονική πολιτεία της Νέας Υόρκης; Εδώ είναι άμεση σύνδεση με κουπόνια ξενοδοχείων μπορείτε να περιηγηθείτε κατά κράτος:

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά όλα τα κουπόνια για περιορισμούς και ημερομηνίες λήξης.