Νασάου County Lifetime Leisure Passport Διαθέσιμο στους Βετεράνους

- Οι βετεράνοι και οι ενεργοί στρατιωτικοί μπορούν να λάβουν εκπτώσεις

Εάν είστε βετεράνος ή ενεργός μέλος του στρατιωτικού σώματος και κατοικείτε στην κομητεία Nassau, Long Island, στη Νέα Υόρκη, τότε δικαιούστε ένα μειωμένο δελτίο αναψυχής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εγκαταστάσεις αναψυχής σε ολόκληρο τον νομό. Το Lifetime Leisure Pass παρέχει στους κατόχους εκπτώσεις κατά τη χρήση των δημόσιων εγκαταστάσεων του Nassau, συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων τένις, των παραλιών, των γηπέδων γκολφ, των πισινών, των παγοδρόμων, των θαλάσσιων και των καμπαναλών τους, που ανήκουν και λειτουργούν από το Nassau County Department of Parks, Μούσα.

Εάν είστε βετεράνος που υπηρετούσατε στην ενεργό στρατιωτική, ναυτική ή αεροπορική υπηρεσία και αν σας απελευθερώθηκε ή απελευθερώθηκε για λόγους άλλους από την ατιμωρητική απαλλαγή, μπορείτε μαζί με τον / την σύζυγό σας και τα παιδιά σας τώρα να χρησιμοποιήσετε ελεύθερη πρόσβαση στην τις λίμνες του νομού και άλλα οφέλη που συνοδεύουν το νομό Leisure Pass, εφόσον προσκομίσετε την απόδειξη της έγκυρης στρατιωτικής ταυτότητας.

Ο Εκτελεστικός της Επαρχίας Nassau Edward P. Mangano δήλωσε ότι «Αφού μας δώσαμε τόσα πολλά για το έθνος μας, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κομητεία tnassau για να δείξει την ευγνωμοσύνη μας. Ελπίζω να δούμε πολλούς περισσότερους βετεράνους και στρατιωτικές οικογένειες που απολαμβάνουν πάρκα, γήπεδα γκολφ και όλα όσα πρέπει να προσφέρουμε ψυχαγωγικά στους επόμενους μήνες και χρόνια ».

Όταν υποβάλλετε αίτηση για πρώτη φορά, θα πρέπει να υποβάλετε ένα αντίγραφο των εγγράφων απαλλαγής του βετεράνου - DD214- και την απόδειξη της κατοίκου της επαρχίας Nassau.

Υπάρχει ένα εφάπαξ κόστος για το Pass Pass Leisure και πρέπει να επικυρώσετε την κατοικία σας κάθε τρία χρόνια για να ανανεώσετε το δελτίο σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να καλέσετε την Nassau County Parks Information στο (516) 572-0200 ή να επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nassaucountyny.gov/agencies/parks/leisure.html.

Ακολουθεί μια λίστα με τα Κέντρα Εφαρμογής Χώρων Ελεύθερης Ανάληψης της Nassau County:

Golf Bay Park, First Avenue στο East Rockaway, NY, (516) 571-7242. Τα περάσματα είναι προς πώληση στο γραφείο γκολφ.

Cantiague Park, West John Street, ανατολικά της Cantiague Rock Road στο Hicksville, NY, (516) 571-7056. Διαβατήρια διατίθενται στο κτίριο διοίκησης του πάρκου.

Πάρκο Cedar Creek, Merrick Road, ανατολικά της λεωφόρου Wantagh στο Seaford, NY, (516) 571-7470.

Christopher Morley Park, Searingtown Road (βόρεια της οδού Long Island Expressway), στο Roslyn-North Hills, NY, (516) 751-8113. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το ταξίδι αναψυχής σας στο κτίριο διοίκησης.

Cow Meadow Park, South Main Street κοντά στο Ann Drive South, στο Freeport, NY, (516) 571-8685.

Πάρκο Eisenhower, που βρίσκεται στις οδούς Merrick και Stewart στο East Meadow, NY, (516) 572-0347. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα πέρασμα στο κτίριο διοίκησης γκολφ ή στο Κέντρο Υδάτων Nassau County, που βρίσκεται στο Merric Aveue ή στο Field House στη λεωφόρο Merrick, αμέσως μετά την είσοδό σας στο πάρκο.

Grant Park, που βρίσκεται στις οδούς Broadway και Sheridan, (516) 571-7821. Μπορείτε να αγοράσετε ένα διάλειμμα αναψυχής στο κτίριο της διοίκησης του πάρκου.

NC RIfle και Pistol Range στο Mitchel Athletic Complex, που βρίσκεται στη λεωφόρο Charles Lindbergh στο Uniondale, NY, (516) 572-0420.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα διάλειμμα αναψυχής σε αυτή την εγκατάσταση.

Nickerson Beach Park, που βρίσκεται στη λεωφόρο Lido στο Lido, Νέα Υόρκη, (516) 571-7700. Οι αγορές περνούν στο κτίριο της διοίκησης του πάρκου.

North Woodmere Park, που βρίσκεται στο Branch Boulevard και Hungry Harbor Road, Νέα Υόρκη, (516) 571-7801. Μπορείτε να αγοράσετε ένα δελτίο στο κτίριο της διοίκησης του πάρκου.

Wantagh Park, που βρίσκεται στην Kings Road και Canal Place, (516) 571-7460. Διαβατήρια διατίθενται στο κτίριο διοίκησης του πάρκου.