Πληροφορίες για το Φάρο: Σταθμοί λεωφορείων & τρένων

Πώς να ταξιδέψετε κατά μήκος του Αλγκάρβε με λεωφορείο, τρένο και ιδιωτική μεταφορά

Το Faro διαθέτει ένα σταθμό λεωφορείων και ένα σιδηροδρομικό σταθμό και τα δύο είναι ευτυχώς κεντρικά. Οι περισσότερες από τις περιοχές είναι εύκολα προσβάσιμες με τα πόδια από τους δύο σταθμούς, κάνοντας το Faro μια εύκολη επίσκεψη.

Επισκόπηση των δημόσιων συγκοινωνιών στο Αλγκάρβε

Το Algarve διαθέτει ένα καλό δίκτυο τρένων και λεωφορείων για να σας μεταφέρει από παραλία σε παραλία, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση από την παραλία στην πόλη. Αυτοί οι σύνδεσμοι είναι τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε για να ελέγξετε τις ακριβείς συνδέσεις, τις τιμές και τις ώρες και τις διάρκειες.

Για συμβουλές σχετικά με τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε στον προορισμό σας, ανατρέξτε παρακάτω σε αυτή τη σελίδα.

Υπάρχουν λίγα λεωφορεία απευθείας από το αεροδρόμιο του Faro σε άλλους προορισμούς κατά μήκος του Αλγκάρβε. Σε πολλές περιπτώσεις, η μεταφορά από το αεροδρόμιο είναι μόνο ένα ευρώ ή δύο περισσότερα από την αλλαγή λεωφορείων στην πόλη.

Σιδηροδρομικός σταθμός Faro

Σταθμός λεωφορείων Faro

Πώς να φτάσετε στο Λάγος από το Faro

Το Lagos είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός στο Αλγκάρβε για τους ανθρώπους που πετούν στο Faro. Το λεωφορείο είναι φθηνότερο και πιο γρήγορα από το τρένο και ο σταθμός των λεωφορείων είναι οπουδήποτε θα φτάσετε όποτε φτάνετε από το αεροδρόμιο του Φάρο.

Πώς να φτάσετε στην Ταβίρα

Αυτή τη φορά το τρένο είναι καλύτερο από το λεωφορείο. Αλλά, πάλι, αν έρχεστε από το αεροδρόμιο, θα βρείτε πιθανώς το λεωφορείο ευκολότερο.

Να φτάσετε στο Albufeira από το Faro

Το τρένο είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή εδώ και αξίζει να μεταφερθείτε, ακόμη και όταν φτάνετε με λεωφορείο από το αεροδρόμιο.

Μεταφορά στο Sagres

Sagres είναι πιο δύσκολο να φτάσει, ειδικά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν τρένα. Το λεωφορείο είναι το καλύτερο.

Να φτάσετε στο Loule