Πώς να φτάσετε από τη Μάλαγα στην Ταρίφα με τη δημόσια συγκοινωνία

Σέρφινγκ, παρακολούθηση φαλαινών και πορθμεία προς το Μαρόκο σας περιμένουν στην Tarifa

Το Tarifa είναι ένας δημοφιλής προορισμός για θαλάσσια σπορ, αλλά είναι ακόμα καλύτερο για να φτάσετε από την Ισπανία στο Μαρόκο. Πώς να φτάσετε από τη Μάλαγα στην Ταρίφα με λεωφορείο, τρένο και αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα για:

Από τη Μάλαγα στο Μαρόκο μέσω της Tarifa

Μόλις 14 χιλιόμετρα νερού χωρίζει το Tarifa από την Ταγγέρη στο Μαρόκο. Αν ο κύριος λόγος για να πάτε στο Tarifa είναι να πάρετε το πλοίο στο Μαρόκο , ίσως να θέλετε να πάρετε μια περιήγηση με ξεναγό αντί, ειδικά εάν θέλετε να επισκεφθείτε το Μαρόκο ως ημερήσια εκδρομή.

Διαβάστε περισσότερα για ταξίδια από τη Μάλαγα στο Μαρόκο ή δείτε το.

Ωστόσο, το Tarifa είναι κάτι περισσότερο από λιμάνι. Το σημείο συνάντησης μεταξύ της Μεσογείου και του Ατλαντικού είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε να kite surf (και άλλα θαλάσσια σπορ).

Tarifa στη Μάλαγα με λεωφορείο και τρένο

Η διαδρομή λεωφορείου του Cadiz προς Μάλαγα θα σας μεταφέρει από τη Tarifa στη Μάλαγα (ή αντίστροφα). Η υπηρεσία εκτελείται από την TG Comes . Υπάρχουν συνήθως περίπου τέσσερα λεωφορεία προς κάθε κατεύθυνση. Εναλλακτικά, συνδεθείτε στο Algeciras.

Το Avanzabus έχει υπηρεσία λεωφορείου από τη Μάλαγα προς την Tarifa, αν και δεν φαίνεται να τρέχει προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν τρένα από το Tarifa στη Μάλαγα. Αν έχετε Eurail Pass για την Ισπανία ή απλά θέλετε πραγματικά να πάτε με τρένο, θα πρέπει να πάτε στο Algeciras, αλλάζοντας το Antequera και στη συνέχεια να πάρετε το λεωφορείο από το Algeciras.

Tarifa στη Μάλαγα με το αυτοκίνητο

Η διαδρομή των 160χλμ. Από τη Μάλαγα στην Ταρίφα διαρκεί περίπου δύο ώρες με το αυτοκίνητο. Οδηγήστε κατά μήκος του A-7 / AP-7, θα περάσετε από όλη την Costa del Sol , συμπεριλαμβανομένης της Μαρμπέγια και του Γιβραλτάρ. Σημειώστε ότι υπάρχουν διόδια σε αυτόν τον δρόμο.

Συγκρίνετε τιμές για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ισπανία

Αριθμός ημερών για να περάσετε στην Tarifa

Θα μπορούσατε να περάσετε μια ολόκληρη καλοκαιρινή εκμάθηση στο windsurf, αλλά αν θέλετε απλώς να δοκιμάσετε τι Tarifa έχει να προσφέρει, θα μπορούσατε να το κάνετε σε μια γεμάτη δράση ημέρα.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Tarifa

Υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Tarifa - τρία εξαιρετικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Tarifa, αλλά μόνο τρία πράγματα στην Tarifa. Πρόκειται για: windsurfing (και όλες τις νεοσύστατες παραλλαγές όπως kitesurfing κ.λπ.), φάλαινα και δελφίνια που παρακολουθούν και ταξιδεύουν στο Μαρόκο. Η μετάβαση στην Αφρική καλύπτεται παραπάνω: βλ. Παρακάτω για λεπτομέρειες σχετικά με τα άλλα δύο.

Ιστιοδρομία στην Tarifa

Είναι το windsurfing που έκανε τη μικρή αυτή παράκτια πόλη σε έναν μαγνήτη για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ. Μην φοβάστε εάν δεν έχετε κάνει ποτέ windsurfed: υπάρχουν πολλά μαθήματα αρχαρίων. Κάντε μια βόλτα κάτω c / Batalla de Salado, ο κεντρικός δρόμος στην Tarifa, και ελέγξτε τις τιμές. Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού σκάφους για μια ημέρα είναι περίπου 50 €, τα διδάγματα είναι παρόμοια. Το μεγαλύτερο σχολείο στην Tarifa είναι το Tarifa Spin Out . Το Kitesurfing προσελκύει επίσης πολύ γρήγορα.

Φάλαινα & Δελφίνια Παρακολούθηση από Tarifa

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες ξενάγησης που προσφέρουν ταξίδι με πλοίο τρεις ώρες για να δουν φάλαινες και δελφίνια στο φυσικό τους περιβάλλον. Περπατήστε στην παλιά πόλη (στο τέλος του c / Batalla de Salado) και θα βρείτε πολλά σχολεία.

Τι να μην κάνετε στην Tarifa

Πολλοί άνθρωποι συνδέουν θαλάσσια σπορ με διακοπές στην παραλία και φαντάζονται ότι όπου υπάρχει windsurfing θα υπάρχουν καλές παραλίες . Αλλά όπου υπάρχει windsurfing υπάρχει άνεμος , που δεν είναι καλό όταν θέλετε να κάνετε ηλιοθεραπεία χωρίς να επιστρέψετε σπίτι με άμμο παντού .

Πώς να φτάσετε στο Tarifa από αλλού (και πού να πάτε έπειτα)

Το Tarifa είναι η τέλεια στάση μεταξύ του Cadiz και του Ronda . Το Tarifa δεν διαθέτει σιδηροδρομικό σταθμό, οπότε θα πρέπει να ταξιδέψετε με λεωφορείο ή να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Υπάρχει ένα απευθείας λεωφορείο από το Cadiz, το οποίο διαρκεί από 1:30 έως 2 ώρες (το ταξίδι είναι με το TG Comes, για να φτάσετε στη Ronda, να πάρετε το λεωφορείο για Algeciras και στη συνέχεια το τρένο.) Ταξιδεύοντας προς και από τη Σεβίλλη είναι επίσης δυνατή, αλλά η διαδρομή είναι βασανιστική - καλύτερα να σπάσετε το ταξίδι πηγαίνοντας στο Κάντιθ (ο χρόνος ταξιδιού είναι ο ίδιος αλλά βλέπετε μια επιπλέον πόλη.

Πρώτες εντυπώσεις της Tarifa

Ο σταθμός λεωφορείων (ένας χώρος στάθμευσης με ένα μικρό καταφύγιο και ένα γραφείο εισιτηρίων σπάνια) βρίσκεται στο c / Batalla de Salado, στον κεντρικό δρόμο της Tarifa και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το γεμάτο σέρφινγκ καταστήματα που σας χαιρετούν όταν φτάνετε στην πόλη.

Στο τέλος του δρόμου υπάρχει μια μεγάλη καμάρα και πέρα ​​από την παλιά πόλη. Η παλιά πόλη είναι μια ευχάριστη συλλογή από άνετες μεσαιωνικές οδούς, είναι απλά ντροπή ότι ο εμπορικός χαρακτήρας της κοινότητας του ιστιοσανίδα έχει απορροφήσει την πόλη που στεγάζει το μεγαλύτερο μέρος της γοητείας της. Κατεβαίνοντας από την αψίδα, θα φτάσετε στην Plaza San Martin. Veer προς τα δεξιά για να φτάσετε στην παραλία (για windsurfing) και το λιμάνι (για ταξίδια στο Μαρόκο).