Νέα Υόρκη Pride Parade 2016

Γιορτάζοντας την υπερηφάνεια στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με την αγορά εισιτηρίων για τα μέρη Pride

Η Νέα Υόρκη γιορτάζει το Gay Pride κάθε Ιούνιο (21 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου 2016), για να τιμήσει αυτό που πολλοί θεωρούν ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην ιστορία των λεσβιακών και ομοφυλοφιλικών δικαιωμάτων, τις Stonewall Riots , οι οποίες άρχισαν νωρίς το πρωί 28 Ιουνίου 1969.

Επίσης, φροντίστε να δείτε μερικά από τα γεγονότα της Νέας Υόρκης που πραγματοποιούνται σε γειτονικούς δήμους, όπως το Queens Gay Pride (αρχές Ιουνίου), το Gay Pride Brooklyn (αρχές Ιουνίου) και το Staten Island Gay Pride (μέσα Ιουλίου). Το Harlem Gay Pride , το οποίο πραγματοποιείται το ίδιο Σαββατοκύριακο με το NYC Gay Pride στο Upper Manhattan. όπως επίσης και το Jersey City Gay Pride (τέλη Οκτωβρίου) και το Newark Gay Pride (στα μέσα Ιουλίου) σε όλο τον ποταμό Hudson στο New Jersey.

Επίσης, σημειώστε ότι λιγότερο από δύο ώρες βόρεια του Μανχάταν, η περιοχή της Κοιλάδας Hudson έχει πολλά γεγονότα Gay Pride, όπως το Rockland County Gay Pride στο Nyack (μέσα Ιουνίου), το Pride Big Gay Hudson Valley στο Poughkeepsie και το County Dutchess (αρχές Ιουνίου). Hudson Valley Gay Gay Pride στο Νέο Paltz, Woodstock και Kingston (αρχές Ιουνίου)? και Hudson Gay Pride στην Κολομβία (από τα μέσα μέχρι τα τέλη Ιουνίου).

Στην πόλη της Νέας Υόρκης, οι εορτασμοί Pride συνήθως επικεντρώνονται γύρω από διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στα τέλη Ιουνίου, ξεκινώντας με την Family Movie Night την Τρίτη 21 Ιουνίου. Τα μεγάλα πάρτι και οι εορτασμοί πραγματοποιούνται σε ένα μεγάλο Σαββατοκύριακο, από Παρασκευή 24 Ιουνίου έως Κυριακή, 26 Ιουνίου): τα κυριότερα γεγονότα είναι το Ράλι (το παλαιότερο των εκδηλώσεων, που πραγματοποιείται την Παρασκευή), το Teaze το Σάββατο. και το PRIDEfest, το Μάρτιο και ο Χορός στην προβλήτα, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή. Τα γεγονότα πραγματοποιούνται κυρίως στο West Village, πολύ κοντά στις άλλες γκέι δημοφιλείς γειτονιές της πόλης όπως η Chelsea και το East Village .

Ακολουθεί μια λεπτομερέστερη προεπισκόπηση του 2016 NYC Gay Pride. Δείτε επίσης την επίσημη σελίδα του NYC Gay Pride Events, η οποία περιέχει λεπτομέρειες και εισιτήρια για όλα όσα συμβαίνουν όλη την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, υπάρχει OutCinema στο θέατρο SVA της Chelsea, με μια προ-απελευθέρωση που δείχνει το Strike a Pose.

Και την Τρίτη 21 Ιουνίου, το Family Movie Night πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Hudson River Park, Pier 63. Η φετινή ταινία δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά οι πόρτες θα ανοίξουν στις 7:30 και η ταινία θα αρχίσει το σούρουπο . Θα υπάρχουν επίσης καλλιτέχνες που θα διασκεδάσουν τα πλήθη.

Το Pride Rally λαμβάνει χώρα στην Pier 26 στο Tribeca, στο οποίο θα έχετε πρόσβαση με τη διέλευση West Street στη Laight Street. Αυτή η δωρεάν εκδήλωση πραγματοποιείται την Παρασκευή 24 Ιουνίου, από τις 19:00 έως τις 21:30. Θα υπάρχουν επίσης μερικοί μεγάλοι διασκεδαστές για το κοινό.

Το Σάββατο, 25 Ιουνίου, το Teaze, το επίσημο χορευτικό πάρτι της NYC Pride, πραγματοποιείται επίσης στο Hudson River Park στην προβλήτα 26 του Tribeca. Η εκτέλεση στο Teaze φέτος είναι ο βραβευμένος με το Grammy pop star Mya. Αυτός ο χορός thumpin, που χαρακτηρίζει τη μουσική από κορυφαίους DJs, ξεκινά στις 3 μ.μ. το Σάββατο και διαρκεί μέχρι τις 10 το βράδυ. Υπάρχει συνήθως ένα επίσημο μετά το Γυναικείο Κόμμα που θα λάβει χώρα αργότερα - οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

Επίσης, το Σάββατο πραγματοποιείται το VIP Rooftop Party - αυτό το πάρτι ευχάριστο πλήθος θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο ξαπλωμένα ανακαινισμένο Κήπο Lounge Rooftop του Hudson Terrace και στο Salon and Garden Terrace, στην οδό 621 West 46th Street, η οποία βρίσκεται δίπλα στον ποταμό Hudson, -blok από το Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Ξεκινά στις 2 μ.μ. και διαρκεί μέχρι τις 10 μ.μ. Απολαύστε ψυχαγωγία από κορυφαίους DJs. Αργότερα το βράδυ, πιθανότατα θα υπάρχει ένα μετέπειτα πάρτι, με λεπτομέρειες που θα ακολουθήσουν.

Ο Μάρτιος αρχίζει το μεσημέρι την Κυριακή 26 Ιουνίου, στην 5η Λεωφόρο και την 36η Οδό και δρομολογείται στο κέντρο της πόλης μέχρι τη διασταύρωση των δρόμων Christopher και Greenwich. Εδώ είναι το επίσημο χάρτη διαδρομής Pride Parade NYC . Αυτό είναι αναμφισβήτητα το must-see γεγονός της Gay Pride στη Νέα Υόρκη, αντλώντας χιλιάδες θεατές.

Το PRIDEfest πραγματοποιείται επίσης την Κυριακή 26 Ιουνίου, από τις 11 π.μ. έως τις 18:00, κατά μήκος της οδού Hudson μεταξύ πλατείας Abingdon και W. 14th St., στη συμβολή τριών μεγάλων γειτονιών, της Chelsea , του West Village και της περιοχής Meatpacking . Εδώ είναι ένας επίσημος χάρτης PRIDEfest . Η εορταστική (και δωρεάν) GLBT δίκαιη δίκαιη χαρακτηριστικά δεκάδες πωλητές, διασκεδαστές, και κοινοτικές οργανώσεις.

Ο πάντα-εορταστικός χορός στο Pier αποτυπώνει ένα μεγάλο φινάλε για το Gay Pride της Νέας Υόρκης, και φέτος η φανταστική αίσθηση Fergie εμφανίζεται. Χιλιάδες φιλάθλοι και φίλοι του GLBT συναντώνται στην προβλήτα 26 του Tribeca, που φτάνει με τη διάσχιση της West Street στη Laight Street) μετά το Pride March της Κυριακής, από τις 3 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ. Είναι ένα από τα μεγάλα γκέι κόμματα του Μανχάταν της χρονιάς, που χαρακτηρίζει μερικούς από τους καλύτερους DJ της πόλης και συνήθως έναν κορυφαίο καλλιτέχνη ή δύο.

Μανχάταν Gay Πόρων

Αμέτρητα γκέι μπαρ , καθώς και γκέι δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα, έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το Next Magazine, το περιοδικό Odyssey New York και το Gay City News για λεπτομέρειες. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τον εξυπηρετικό δικτυακό τόπο GLBT που έχει δημιουργήσει ο επίσημος τουριστικός οργανισμός της πόλης NYC & Compancy.