Μπρούκλιν Gay Pride - Πάρκο Slope Gay Pride 2017

Γιορτάζοντας την Pride Brooklyn, στη γειτονιά Slope της Νέας Υόρκης

Ο πιο πυκνοκατοικημένος δήμος της Νέας Υόρκης (με περισσότερους από 2,5 εκατομμύρια κατοίκους), το Μπρούκλιν ιδρύθηκε ως ξεχωριστή πόλη και παραμένει πάρα πολύ η δική του οντότητα. Αρκετές γειτονιές έχουν γίνει δημοφιλείς με τους ομοφυλόφιλους, ειδικά το Park Slope , το οποίο έχει μία από τις υψηλότερες συγκεντρώσεις των κατοίκων της λεσβίας στο έθνος. Το Park Slope είναι το site της Brooklyn Gay Pride, το οποίο πραγματοποιείται στις αρχές Ιουνίου και μεταφέρθηκε σε μια νέα θέση (5η Λεωφόρος μεταξύ 3ου και 9ου δρόμου) πριν από λίγα χρόνια από το προηγούμενο σημείο της στην άκρη του Prospect Park.

Γιορτάζοντας την 21η χρονιά του το 2017, το Gay Pride του Μπρούκλιν πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου, μία εβδομάδα μετά το Queens Gay Pride , και δύο εβδομάδες πριν από το επίσημο Gay Pride της Νέας Υόρκης του Μανχάταν, καθώς και το Harlem Gay Pride στο άνω Μανχάταν .

Μπρούκλιν Pride Events

Εκτός από το κύριο φεστιβάλ και παρέλαση, μερικά συναφή γεγονότα περιλαμβάνουν συνήθως μια Διαθρησκευτική Υπηρεσία , μια τελετή απονομής σημαίας στο Borough Hall , ένα 5K Pride Run και ένα Επίσημο After Party .

Τα κύρια γεγονότα του Pride του Μπρούκλιν περιλαμβάνουν φεστιβάλ και παρέλαση το βράδυ (η μόνη παρέλαση των Pride στο βορειοανατολικό μέρος που πραγματοποιήθηκε το βράδυ), οι οποίες πραγματοποιούνται το Σάββατο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας το Σάββατο, το Φεστιβάλ Pride Brooklyn πραγματοποιείται στο Park Slope, κατά μήκος της 5ης Λεωφόρου μεταξύ 3ου και 9ου δρόμου. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει μια εκδήλωση δρόμου με κοινοτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, φαγητό και ψώνια, χώρο παιχνιδιού για παιδιά και οικογένειες και μια κύρια σκηνή με ζωντανή μουσική, κωμωδία, χορό και άλλους καλλιτέχνες.

Αν φτάνετε με το μετρό , πάρτε το τρένο D, N, ή R στη στάση του 9ου οδικού δικτύου ή στο σταθμό F ή G στη στάση της 4ης Λεωφόρου.

Η παρέλαση Gay Pride Brooklyn πραγματοποιείται μετά το φεστιβάλ. Ξεκινάει γύρω από το Lincoln Place και περνάει στη γωνία της 9ης και της 5ης Λεωφόρου.

Brooklyn Gay Resources

Τα διάφορα γκέι μπαρ του δήμου, καθώς και τα δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα, έχουν ξεχωριστά γεγονότα και πάρτι σε όλη την Gay Pride.

Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το Get Out! το περιοδικό και το Gay City News. Και φροντίστε να ελέγξετε τον εξυπηρετικό δικτυακό τόπο GLBT που παράγεται από τον επίσημο τουριστικό οργανισμό της πόλης, την NYC & Company.