Φθινόπωρο στη Γερμανία

Φθινόπωρο είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να επισκεφθείτε τη Γερμανία: Τα πλήθη του καλοκαιριού είναι πίσω στο σπίτι, τα τοπικά φεστιβάλ κρασιού (και το βασικό νεαρό κρασί πτώσης ) βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και καθώς οι θερμοκρασίες μειώνονται, κάνουν αεροπορικά εισιτήρια και τιμές ξενοδοχείων. Εδώ μπορείτε να περιμένετε από το φθινόπωρο (Οκτώβριος, Οκτώβριος και Νοέμβριος) στη Γερμανία, από καιρό, αεροπορικά εισιτήρια, φεστιβάλ και εκδηλώσεις στη Γερμανία.

Τιμές Αεροπορικών Εισιτηρίων και Ξενοδοχείων

Με ψυχρότερες θερμοκρασίες, αεροπορικά εισιτήρια και τιμές ξενοδοχείων αρχίζουν να πέφτουν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Εάν περιμένετε ακόμα έναν ή δύο ακόμη μήνες και ταξιδέψετε στη Γερμανία τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο, οι τιμές θα είναι ακόμη χαμηλότερες.

Η μόνη εξαίρεση: Εάν επισκέπτεστε το Oktoberfest στο Μόναχο (μέσος Σεπτέμβριος μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου), να είστε προετοιμασμένοι για υψηλότερες τιμές: Το πιο δημοφιλές φεστιβάλ μπύρας της Γερμανίας προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όσο το δυνατόν.

Καιρός

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ο καιρός στη Γερμανία μπορεί ακόμα να είναι ευχάριστος, με τις χρυσές μέρες να καίγονται με πολύχρωμα φύλλα πτώσης . Οι Γερμανοί καλούν αυτές τις τελευταίες ζεστές μέρες του έτους "Altweibersommer" (ινδικό καλοκαίρι). Όπως πάντα, ο καιρός της Γερμανίας είναι απρόβλεπτος, οπότε πρέπει να προετοιμαστείτε για κρύες και βροχερές περιόδους και να παρατηρήσετε τα πολύχρωμα φύλλα ενώ είναι ακόμα εκεί.

Τον Νοέμβριο, οι μέρες γίνονται αισθητά μικρότερες, κρύες και γκρίζες, και μερικές φορές μπορεί να χιονίσει - η γερμανική περίοδος χειμώνων και διακοπών είναι σε εξέλιξη.

Μέσες θερμοκρασίες

Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ

Η πτώση είναι η εποχή των γερμανικών κρασιών και των φεστιβάλ συγκομιδής, ειδικά κατά μήκος του γερμανικού οίνου κρασιού στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα φεστιβάλ κρασιού εδώ.

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, το παγκοσμίως γνωστό Oktoberfest ανοίγει τις πύλες του στο Μόναχο και ο Νοέμβριος σηματοδοτεί την αρχή της εορταστικής περιόδου, με τις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές να γιορτάζουν σε όλη τη Γερμανία.

Oktoberfest

Το κύριο σημείο του γερμανικού φεστιβαλικού φεστιβάλ είναι το Oktoberfest στη Βαυαρία. Κάθε φθινόπωρο, πάνω από 6 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται στο Μόναχο για να πιουν μπύρα, να τρώνε λουκάνικο και να ενώνονται μαζί σε τραγούδια. Το φεστιβάλ είναι ένας πολύχρωμος εορτασμός της βαυαρικής κουλτούρας και κουζίνας και ένας μοναδικός τρόπος να γνωρίσετε το καλύτερο στη γερμανική παράδοση.

Δρόμος του κρασιού της Γερμανίας το φθινόπωρο

Η πτώση είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε μια διαδρομή κατά μήκος του γερμανικού οίνου κρασιού , μια γραφική διαδρομή στη δεύτερη μεγαλύτερη αμπελουργική περιοχή της Γερμανίας. Η κίνηση σας οδηγεί στο παρελθόν πολύχρωμα αμπέλια, γραφικά χωριά και καταστήματα κρασιού του παλιού κόσμου. Φροντίστε να σταματήσετε στην πόλη Bad Dürkheim, η οποία φιλοξενεί το Wurstmarkt , το μεγαλύτερο φεστιβάλ κρασιού στον κόσμο