Οδηγός προγραμματισμού ταξιδιού Speyer στη Γερμανία

Επισκεφθείτε μια μεγάλη πόλη στην πολιτεία Ρηνανία-Παλατινάτο

Το Speyer βρίσκεται κατά μήκος των όχθων του ποταμού Ρήνου στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας, στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο. Το Speyer απέχει μία ώρα νότια από τη Φρανκφούρτη. Δείτε το χάρτη τοποθεσίας Speyer στα δεξιά.

Λόγοι για να επισκεφτείτε τη Speyer

Ο αυτοκρατορικός καθεδρικός ναός του Speyer του 11ου αιώνα είναι ένας από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους της Γερμανίας. Η κρύπτη του περιέχει τους τάφους οκτώ Γερμανών αυτοκράτορων και βασιλιάδων καθώς και αρκετούς επισκόπους.

Οι σύγχρονοι αρχηγοί κρατών μεταφέρονται συχνά στον καθεδρικό ναό ως σύμβολο του παρελθόντος της Γερμανίας.

Ο Speyer ήταν επίσης κέντρο εβραϊκής υποτροφίας κατά τη μεσαιωνική περίοδο. Το τελετουργικό λουτρό, "mikew", είναι ένα από τα πιο πλήρης στην Ευρώπη.

Speyer για τα παιδιά

Το Μουσείο Speyer Technik διαθέτει μια μεγάλη συλλογή αεροπλάνων, κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές, πυροσβεστικές μηχανές, γερμανικό υποβρύχιο U9 και ένα ρωσικό αεροσκάφος An-22 που μπορείτε να δείτε όχι μόνο από έξω αλλά μπορείτε να εισάγετε και να πετάξετε μέσα. ένα ξενοδοχείο στο ξενοδοχείο και κατασκήνωση τροχόσπιτων είναι διαθέσιμο.

Σιδηροδρομικός Σταθμός Speyer

Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Speyer βρίσκεται στα βορειοδυτικά της παλιάς πόλης, σε απόσταση 10-15 λεπτών με τα πόδια από το κέντρο. Speyer Tourist Office Το τουριστικό γραφείο βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο του Speyer, το Maximilianstrabe. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι 0 62 32-14 23 92. Για να κατανοήσετε πλήρως τον συμβολισμό στον καθεδρικό ναό, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα αντίγραφο του δωρεάν φυλλαδίου "The Imperial Cathedral of Speyer".

Το Speyer απέχει περίπου 3 ½ ώρες από το Μόναχο με το τρένο και λίγο περισσότερο από δύο ώρες από την Κολωνία.

Ημερήσιες εκδρομές

Στα δυτικά του Speyer βρίσκεται η πόλη Neustadt και ο νότιος δρόμος του κρασιού , ο οποίος προσεγγίζεται μέσω της διαδρομής B39. Το ίδιο το Neustadt έχει περισσότερη γοητεία από το Speyer και αξίζει μισή μέρα για να περάσει. Νότια του Neustadt είναι μικρές πόλεις κρασιού όπως το St.

Martin και Edenkoben, χωριά γεμάτα γοητεία και χώρους γευσιγνωσίας. Πολλές από τις ίδιες ποικιλίες κρασιού που βρίσκονται στην περιοχή της Αλσατίας της Γαλλίας προς νότο βρίσκονται εδώ, σε ένα κλάσμα της τιμής. Δυτικά από αυτή την περιοχή του κρασιού βρίσκεται το Naturpark Pfalzerwald, μια δασώδης περιοχή γεμάτη με μονοπάτια πεζοπορίας.

Η Καρλσρούη , πύλη προς το Μέλανα Δρυμό και μια δημοφιλής στάση για τις κρουαζιέρες του ποταμού Ρήνου, είναι απλά προς τα νότια.

Speyer Pictures

Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών από τα κυριότερα αξιοθέατα: Speyer Pictures

Που να μείνω

Το Hotel Am Wartturm είναι το αγαπημένο μέρος για να μείνετε. Διαθέτει εστιατόριο και δωρεάν Wi-Fi.

Άλλα αξιοθέατα του Speyer

Εκτός από τον καθεδρικό ναό, το εβραϊκό τελετουργικό λουτρό και τα ερείπια της συναγωγής, και το μουσείο Tecnik, ο επισκέπτης θα ήθελε να δει πολλές από τις μικρότερες εκκλησίες, το μπαρόκ δημαρχείο (rathous), το ιστορικό μουσείο του Παλατινάτου (Historisches Museum der Pfalz) το ενυδρείο, την αρχαιολογική βιτρίνα και το μνημείο της Sophie la Roche, της εκδότριας του πρώτου γυναικείου περιοδικού. Η κύρια πύλη της πόλης (13ος αιώνας) μπορεί να αναρριχηθεί για θέα στην παλιά πόλη Speyer και τον καθεδρικό ναό? είναι ένα από τα ψηλότερα στη Γερμανία.