Πού να έρθετε Επιχειρηματικό Γεύμα στη Στουτγάρδη της Γερμανίας

Η πρωτεύουσα της Βάδης-Βυρτεμβέργης, η Στουτγάρδη είναι επίσης η εμπορική πρωτεύουσα της νοτιοδυτικής Γερμανίας, η οποία φιλοξενεί τη Mercedes-Benz, την Porsche, τη Stihl και άλλες μεγάλες εταιρείες. Στην πραγματικότητα, αναπτύχθηκε εδώ ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα και οι σημερινοί επισκέπτες μπορούν να περιοδεύσουν στην Porsche Μουσείο και περιήγηση στο εργοστάσιο. Η Στουτγάρδη είναι επίσης όμορφη, με πολλά πάρκα και κοντινούς αμπελώνες.

Είναι μια πόλη που παίρνει σοβαρά το φαγητό και έχει κερδίσει περισσότερο από το μερίδιό της στα αστέρια Michelin της Γερμανίας.

Στην πόλη και το άμεσο περιβάλλον υπάρχουν συνολικά 17 εστιατόρια με αστερίσκο. Έτσι επωφεληθείτε από τη διαμονή σας εκεί, δείγμα μερικά από τα καλύτερα σε γεύματα δύναμη με τους συναδέλφους και τους πελάτες σας.

Η δημιουργία κρατήσεων, όπως η απόκτηση και η επιχειρηματική δραστηριότητα στη Στουτγάρδη, είναι εύκολη χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότεροι Γερμανοί μιλούν πολύ καλά αγγλικά. Η συζήτηση των αναγκών σας με το maitre d ' θα είναι εύκολη και τα μενού είναι συχνά πολύγλωσσα ή διαθέσιμα στα αγγλικά. Περιμένετε το προσωπικό σε αυτά τα εστιατόρια μπορεί επίσης να περιγράψει τα πιάτα εύκολα στα αγγλικά.

Κύβος

Για έναν τόπο συνάντησης με προσοχή, κρατήστε ένα τραπέζι παραθύρου στο Cube, τον γυάλινο κλειστό τελευταίο όροφο του μουσείου τέχνης της Στουτγκάρδης. Απόψεις από αυτό το υψηλό αεροπορικό τέντωμα σε όλους τους μεγάλους κήπους Schlossplatz και τις βρύσες στο Νέο Παλάτι και στους αμπελώνες που καλύπτουν την πόλη. Η καλλιτεχνία είναι κατάλληλη για τη ρύθμιση σε ένα μουσείο τέχνης, και τα κομψά πιάτα του Cube θα φέρουν την προσοχή των επισκεπτών σας πίσω στο τραπέζι.

Οι εκκινητές ποικίλλουν από ένα απλό ζαμπόν και τυρί quiche έως tartar του τόνου κίτρινο ψαριών. Οι γεύσεις αλλάζουν εποχιακά, και μπορεί να περιλαμβάνουν το αρνί bratwurst ψητό με κους-κους, μια κάρι λαχανικών ή γκούλας κυνήγι. Υπάρχει ένα εντυπωσιακά εντυπωσιακό μενού από κοκτέιλ, ωραία πιάτα και μικρά αλκοολούχα ποτά. Κλέψτε λίγα λεπτά μετά ή πριν το μεσημεριανό γεύμα για να δείτε τη συλλογή των μουσείων του έργου του Otto Dix, του οποίου οι τολμηροί πίνακες κατέλαβαν την ουσία της κοινωνίας των καμπαρέδων μεταξύ των πολέμων.

Ο Cube βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Στουτγάρδης, στην Schlossplatz.

Olivo

Στο Hotel Steigenberger Graf Zeppelin, απέναντι από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Στουτγάρδης στο κέντρο της εμπορικής και οικονομικής περιοχής, το Michelin-star Oliv o δαχτυλίδια διακριτικής νοημοσύνης. Πολλά από τα άψογα επιστρωμένα τραπέζια χωρίζονται από απομνημονεύματα και όλα είναι ευρύχωρα για ιδιωτικές συνομιλίες. Οι περιγραφές του γευστικού μενού που εμπνέει ο Chef Nico Burkhardt μπορεί να φαίνονται απίθανο απλά, αλλά είναι μόνο ένα σκετσάρισμα του τελικού έργου τέχνης. Ξεκινήστε με ορεκτικά του ιβηρικού χοιρινού κρέατος, carpaccio αστακού ή γαρίδες της Αργεντινής με σπαράγγια και νεροκάρδαμο, πριν από μια κύρια πορεία γεμισμένου περιστεριού και την ημέρα της σοκολάτας για επιδόρπιο.

Alte Kanzlei

Με θέα σε μια μικρή πλατεία που περιβάλλεται από μεσαιωνικά κτίρια, δίπλα στο παλιό κάστρο της Στουτγάρδης, το Alte Kanzlei σερβίρει αυθεντική κουζίνα της Σουηβίας με μια σύγχρονη διεθνή ατμόσφαιρα. Οι πίνακες ντυμένοι με λευκά κλινοσκεπάσματα και γυαλιστερό κρύσταλλο είναι καλά χωρισμένοι για εύκολη συζήτηση και η ατμόσφαιρα είναι σωστή χωρίς να είναι άκαμπτη. Πέρα από τα συνηθισμένα τοπικά αγαπημένα, το μενού βασίζεται σε τοπικά προϊόντα και στυλ για επιλογές όπως καπνιστό μαστό πάπιας με ζελέ από λιμάνι και άγριο κουνέλι με σάλτσα πιπεριού.

Μια τοπική σπεσιαλιτέ που μπορείτε να είστε σίγουροι είναι το κέικ κεράσι Schwarzwälderkirschtorte - μαύρο δάσος - για επιδόρπιο. Η λίστα κρασιών του Alte Kanzlei είναι εξαιρετική.

Top Air

Εάν το επαγγελματικό σας γεύμα απαιτεί συνάντηση με πελάτες ή συναδέλφους πριν, μετά ή μεταξύ των πτήσεων, η Στουτγάρδη έχει την πλάτη σας. Το Top Air είναι ένας χώρος με καλό φαγητό στο αεροδρόμιο, με καλά χωρισμένα τραπέζια σε μια κομψή φωτεινή τραπεζαρία. Μην αφήνετε να σας παραπλανήσουν οι γεμάτοι γαρνιτούρες από φρέσκα άνθη - αυτό είναι ένας σοβαρός ναύλος που έχει κερδίσει πολλά βραβεία (συμπεριλαμβανομένου ενός αστέρι Michelin) για πιάτα όπως στήθος περιστεριών με τρούφες Périgord, χτένια με Μουμπάι- κέικ με κέλυφος σε ένα κρεβάτι με κόκκινο λάχανο που έχει παρθένο κρασί στο λιμάνι. Λάβετε υπόψη ότι η Top Air είναι κλειστή κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Café am Schlossgarten

Στο Hotel am Schlossgarten, με θέα σε πάρκο κοντά στην οικονομική περιοχή και τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το Café am Schlossgarten είναι ένα ήσυχο μέρος για ένα μεσημεριανό γεύμα ή μια μέση απογευματινή συνάντηση για τον καφέ και τα κέικ που φημίζεται για την περιοχή.

Το μεσημεριανό μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως ένα λεπτό carpaccio μοσχαρίσιου κρέατος, το τοπικό ραβιόλι κρέατος γνωστό ως maultaschen ή το Veal Cordon Bleu με το τυρί Allgäuer και το περίφημο τοπικό ζαμπόν. Το καλοκαίρι μπορείτε να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας στη βεράντα με θέα στο πάρκο, ενώ το χειμώνα η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό μοιάζει περισσότερο με ένα παραδοσιακό ευρωπαϊκό καφενείο, αλλά με περισσότερα τραπέζια.

Φελίνι

Η τραπεζαρία σε λινά και κρύσταλλο στο Fellini περιβάλλεται από παράθυρα με θέα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο κοντά στο Berlinerplatz, στο κέντρο της Στουτγάρδης, κοντά στο Schlossplatz. Το μενού Business Lunch μεσογειακών πιάτων μπορεί να ξεκινήσει με μια ζεστή σούπα καρότων και πατατών ή με το ιταλικό κλασικό vitello tonnato. Οι γιορτές της ημέρας μπορεί να περιλαμβάνουν ζυμαρικά casarecce σε μια σάλτσα ντομάτας με μελιτζάνα και ricotta, entrecotê με πατάτες δεντρολίβανου, ή απλά σχάρα λαβράκι με σαλάτα από τραγανή μωρά χόρτα. Τελειώστε τη συνομιλία σας πάνω από το σωστά παρασκευασμένο εσπρέσο και ένα ποτήρι λεπτό grappa.

Εστιατόριο Christophorus

Ίσως είναι δύσκολο να κρατάτε την προσοχή των επισκεπτών σας στο εστιατόριο Christophorus, όπου τα μεγάλα παράθυρα βλέπουν τα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στο Μουσείο Porsche. Το εστιατόριο βρίσκεται στην Porscheplatz, την εγκατάσταση παραγωγής αυτοκινήτων, όπου κατασκευάζονται σπορ αυτοκίνητα και μηχανές Porsche και το παρακείμενο μουσείο είναι ένα από τα τουριστικά αξιοθέατα της Στουτγάρδης. Το μενού για μεσημεριανό γεύμα μπορεί να ξεκινήσει με τεριτίνη αγριόχοιρου με αχλάδια και φιστίκια ή με καπνιστή πέστροφα με πέστροφα και χαβιάρι πέστροφας, συνοδευόμενη από ένα εξαιρετικό τοπικό Wiestemberg Riesling. Η έντονη παρουσία της ημέρας θα μπορούσε να είναι κομματιασμένα μοσχαρίσια μοσχαράκια με πορλένια δεντρολίβανο με πιπεριές στη σχάρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ολοκληρώσετε το μενού του nougat crème brûlée και το πορτοκαλί παγωτό ή το panna cotta με αρωματισμένα με τσάι μήλα και καραμελωμένα κάσιους, συνοδευόμενα από το Tuscan Vinsanto del Chianti Classico. Το Μουσείο Porsche βρίσκεται κοντά στο σταθμό Neuwirtshaus / Porscheplatz S-Bahn ή σε μικρή στάση με ταξί από το κέντρο της Στουτγκάρδης.

Πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν τελειώσετε με το μεσημεριανό γεύμα

Η Στουτγκάρδη είναι μια υπέροχη πόλη γεμάτη από ενδιαφέροντα αξιοθέατα και πράγματα που πρέπει να κάνετε. Είναι εύκολο να περπατήσετε από ένα πλούσιο επιχειρηματικό γεύμα στα όμορφα πάρκα της πόλης ή στους ιστορικούς δρόμους του. Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε είναι η πλατεία του Παλατιού της Στουτγάρδης (Schlossplatz), ακριβώς στην καρδιά της πόλης. Η πλατεία του Παλατιού συνδέεται με το Πάρκο Schlossgarten, ένα πάρκο που εκτείνεται κατά μήκος του κοντινού ποταμού Neckar. Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορεί επίσης να επιθυμούν να πάρουν την κρατική γκαλερί της Στουτγάρδης και είναι συλλογή έργων τέχνης παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς μοντέρνων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα, όπως ο Πικάσο και ο Γουόρχολ.