Τα καλύτερα γκέι μπαρ στο Όσλο

Δημοφιλή Hangouts για το πλήθος του LGBTQ

Η Νορβηγία ήταν το δεύτερο έθνος που νομιμοποιούσε τις λεσβιακές και ομοφυλοφιλικές συνεργασίες στον κόσμο. Το 2009, η χώρα πήγε ένα βήμα παραπέρα για να νομιμοποιήσει το γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου σε μια κίνηση για την προώθηση των δικαιωμάτων για την ισότητα των γάμων. Οι λέσχες ομοφυλοφίλων και λεσβιών στο Όσλο είναι αρκετά συχνές και πολύ δημοφιλείς.

Στο Όσλο, είναι εντάξει και είναι αποδεκτό τα γκέι ζευγάρια να είναι έξω στο κοινό. Υπάρχουν μερικά μέρη, ειδικά στο κέντρο της πόλης, όπου είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ομοφυλόφιλους και λεσβίες για κοινωνικοποίηση, φιλικό μπελά ή ακόμα και φλερτ.

Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε τα πιο δημοφιλή κέντρα hangout για άτομα του GLBT (ομοφυλόφιλα, λεσβιακά, bi, transgender) στο Όσλο. Εδώ είναι τα τρέχοντα αγαπημένα:

Λονδίνο Pub και Club

Αυτό το κλαμπ υπήρξε η πιο διάσημη γκέι παμπ της πόλης από τη δεκαετία του '70. Η παμπ του Λονδίνου στο ισόγειο λειτουργεί από τις 3 μ.μ. έως τις 3.30 π.μ. Τα κουίζ πραγματοποιούνται τις Δευτέρες από τις 8 μ.μ., ενώ το Karaoke πραγματοποιείται από τις Τρίτες στις 9 το βράδυ. Ο όροφος λειτουργεί από τις 8 μ.μ. έως τις 3.30 π.μ. Ολόκληρος ο χώρος λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή, 3 μ.μ. έως 3.30 π.μ.

Διεύθυνση: CJ Hambros plass 5, 0164 Oslo, mail@londonpub.no

ΕΤΣΙ

Ναι, το SO είναι το όνομα για αυτό το hangout στο Όσλο. Αυτό είναι ένα μπαρ για τις λεσβίες, αλλά και ομοφυλόφιλοι και ίσιοι άνθρωποι είναι επίσης ευπρόσδεκτοι. Προσφέρει ελκυστικό εσωτερικό σχεδιασμό και καλή μουσική. Μόνο άτομα άνω των 24 ετών επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη το όριο ηλικίας είναι 20. Οι χώροι μπορούν να ενοικιαστούν τις Δευτέρες, τις Τρίτες και τις Τετάρτες.

Ώρες: Τετάρτη έως Σάββατο 6 μ.μ. έως 3 π.μ.

Διεύθυνση: Arbeidergata, 20159 Όσλο, www.so-oslo.no

Elsker

Το Elsker στο Όσλο είναι ένα δημοφιλές σημείο για τους γκέι και τις λεσβίες. Όποιος χρειάζεται κάτι για να φάει ή να πιει σε ένα ανοιχτόμυαλο περιβάλλον είναι επίσης ευπρόσδεκτη. Είναι ένα ιδανικό μέρος για δείπνο ή βραδινά ποτά, με το μενού να διαθέτει πολλά νόστιμα φαγητά από σάντουιτς μέχρι πλήρη δείπνα.

Οι DJs είναι διαθέσιμοι από τις 10 μ.μ. την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ. Ώρες: Τρίτη, Τετάρτη 4 μ.μ. έως 11 μ.μ. Παρασκευή, Σάββατο 4 μ.μ. έως 3.30 π.μ. Τετάρτη 4 μ.μ. έως 2 π.μ.

Διεύθυνση: Kristian IVs πύλη 9, 0164 Όσλο, contact@elsker-oslo.no

Brighton Pub

Πρόκειται για ένα τυπικό αγγλικό country club στο κέντρο της πόλης του Όσλο. Προσφέρει ποικιλία κρασιών και μπύρες καθώς και καφέ και σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι επιλεγμένες αθλητικές δραστηριότητες εμφανίζονται σε μεγάλες οθόνες με εξαιρετικό ήχο. Ώρες: Δευτέρα έως Κυριακή από το μεσημέρι έως τις 3 το πρωί.

Διεύθυνση: Lille Grensen 7, 0159 Όσλο, per@brightonpub.no

Δημοτικό πάρκο του Bob

Ο Bob's προσελκύει μικτά πλήθη και είναι ομοφυλόφιλος. Είναι ένα άτυπο, ανεπιτήδευτο και χαλαρό σημείο με παραδοσιακό περιβάλλον pub και πολύ λογικές τιμές. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, παρέχονται υπηρεσίες εξωτερικού χώρου. Ώρες: Δευτέρα έως Κυριακή το μεσημέρι έως τις 2.30 π.μ.

Διεύθυνση: Gronland 1, 0188 Όσλο

Το Όσλο έχει πολλά ακόμα hangouts, όπως τα αγαπημένα μας κλαμπ στο Όσλο που δεν είναι τόσο ομοφυλόφιλα όσο αυτά που σημειώθηκαν παραπάνω, αλλά πάντα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους!