Δραστηριότητες στην Έκπληξη, Αριζόνα

Η έκπληξη ήταν λίγο περισσότερο από ένα βενζινάδικο και λίγα μικρά σπίτια το 1938, όταν ο ιδρυτής, ο Homer Charles Ludden, ένας κατασκευαστής ακινήτων της Glendale και ένας κρατικός νομοθέτης, υποδιαιρούσε το αγροτεμάχιο αγροτικών τετραγωνικών μιλίων σε εγχώριες περιοχές χαμηλού κόστους για τους αγροτικούς εργάτες της περιοχής, μετά τη νοτιοανατολική πατρίδα του στη Νεμπράσκα. Σήμερα, είναι μια πόλη 74 τετραγωνικών μιλίων σε κίνηση.

Κοντά στη μια από τις μεγαλύτερες ορεινές διατηρητέες περιοχές της Αριζόνα, που βρίσκεται στην έρημο Sonora της Σάουγκαρο, στη βορειοδυτική άκρη της κοιλάδας του Ήλιου , δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Έκπληξη ονομάστηκε ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη της Αριζόνα πολλές φορές μετά την απογραφή των ΗΠΑ το 2010. Είναι μια από τις 10 πιο πολυπληθείς πόλεις στην Αριζόνα .

Ακόμη και οι Κανσάι Σίτι Ρόιαλς και το Τέξας Ρέιντζερς αποφάσισαν να εγκατασταθούν εδώ. Η αγροτική κοινότητα μιά φορά νυσταγμένη τετραγωνικά μίλια εξέπληξε σχεδόν όλους όσους αγωνίστηκαν επιτυχώς τις δύο ομάδες μακριά από τα εκπαιδευτικά σπίτια της Φλόριντα.

Η αίθουσα του Cactus League Spring Training και το στάδιο, μαζί με μια περιφερειακή βιβλιοθήκη , ένα υδάτινο κέντρο , ένα κέντρο αναψυχής και ένα παθητικό πάρκο 57 στρεμμάτων είναι τα κεντρικά σημεία της ανάπτυξης του τετραγωνικού μιλίου και του κέντρου, τοποθετώντας το Surprise καλά στο δρόμο του να γίνει η παιδική χαρά της Δυτικής κοιλάδας .

Εάν οδηγείτε στο Surprise (οι επιλογές μαζικής μεταφοράς είναι περιορισμένες σε αυτόν τον τομέα), ο χρόνος ταξιδιού από το Phoenix ποικίλλει. είναι πάντα μια μεγάλη ημερήσια εκδρομή από την πόλη. Αν προτιμάτε να μείνετε νύχτα, υπάρχουν επίσης πολλά υπέροχα ξενοδοχεία στην περιοχή Surprise .