Το θέατρο iPic στο Scottdale

Σίγουρα, μπορείτε να έρθετε στο iPic Theatre για να δείτε μια ταινία σε ένα άνετο κάθισμα, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Ένα κοκτέιλ στο Salt Lounge, βελούδινα, ανακλινόμενα καθίσματα σε ένα φιλικό κινηματογραφικό θέατρο, και ένα ποιοτικό φαγητό σερβίρεται στο κάθισμά σας, ή, αν προτιμάτε, στο Tanzy, το εστιατόριο.

Μια πολυτελή εμπειρία κινηματογράφου στο Scottsdale

Είναι μια κινηματογραφική αίθουσα; Είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης; Είναι ένα πολυτελές εστιατόριο; Η απάντηση είναι ναι, ναι και ναι.

Η εμπειρία ταινιών πολυτέλειας έφτασε στην Αριζόνα.

Το iPic Theaters έκανε το ντεμπούτο του στην Αριζόνα το 2010 με το συγκρότημά του κινηματογράφου που βρίσκεται στην συνοικία Scottsdale στο North Scottsdale. Από τη στιγμή που έφτασα στο iPic, ήμουν εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των ενηλίκων - εδώ δεν υπήρχαν εγκοπές από superheroes ή βιντεοπαιχνίδια από χαρτόνι. Βυθίζεστε σε θερμό φως, ύφασμα και γυαλί. Το iPic έχει σχεδιαστεί για να νιώθει σαν να βρίσκεστε σε ένα φανταστικό λόμπι του ξενοδοχείου ή ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Η μουσική προέρχεται από το Salt Lounge όπου διατίθενται διάφορα αλάτια, μπαχαρικά, βότανα και χόρτα για να προσφέρουν στους προστάτες φρέσκα, ενήλικα ροφήματα για ενήλικες. Στην άλλη πλευρά του λόμπι είναι η είσοδος στο Tanzy , ένα εστιατόριο με πλήρεις υπηρεσίες που σερβίρει μοντέρνα μεσογειακή κουζίνα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τόσο το Salt Lounge όσο και το Tanzy είναι προσβάσιμα ακόμη και αν δεν πρόκειται να κινηθείτε.

Η κατώτατη γραμμή

Ας δούμε λοιπόν συγκεκριμένα την εμπειρία της ταινίας. Αγοράστε τα εισιτήριά σας online.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Εκεί θα έχετε πρόσβαση σε έναν κάτοχο καθισμάτων για τις αεροπορικές εταιρείες, όπου θα επιλέξετε τις θέσεις που έχετε κρατήσει για την εκπομπή σας. Τα καθίσματα Premium βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του θεάτρου. Μπορείτε να αγοράσετε μόνοι σας οποιαδήποτε τρόφιμα ή ποτά και να τα φέρετε εδώ. Τα καθίσματα είναι μεγάλα και άνετα αλλά δεν ξαπλώνουν.

Τα καθίσματα Gold Class περιλαμβάνουν χώρο στάθμευσης με καροτσάκι, μια μικρή τσάντα ποπ κορν, τα μαλακά, ευρύχωρα καθίσματα και το κάθισμα. Μπορεί να έχετε μια κουβέρτα και ένα μαξιλάρι για τη διάρκεια της ταινίας, αν τους ζητήσετε.

Φτάσαμε περίπου 30 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της ταινίας και προσκαλέσαμε να περιμένουμε στο Salt Lounge. Τα ποτά που αγοράζονται εδώ μπορούν να μεταφερθούν στην κινηματογραφική αίθουσα. Περίπου 15 λεπτά πριν από το χρόνο προβολής μπορεί να έχετε ένα θεατή να σας δείξει στο θέατρο σας. Ήμασταν εδώ για να βιώσουμε την VIP VIP εμπειρία Gold Class VIP.

Βρήκα τα καθίσματα πολύ άνετα, αν και κάποιος με μακριά πόδια θα διαπιστώσει ότι δεν μπορούν να ξαπλώσουν στις καρέκλες χωρίς τα πόδια τους να φτάνουν στο κάθισμα μπροστά τους, τουλάχιστον αν γέρνουν στο κάθισμα ή έχουν τα πόδια τους κατευθείαν έξω. Επειδή μπορούσαμε να εισέλθουμε 15 λεπτά πριν από το χρόνο εμφάνισης, ήμασταν σε θέση να διαβάσουμε τα μενού εκείνη την εποχή και να τοποθετήσουμε τις παραγγελίες μας. Τα ρυμουλκούμενα και η ταινία είχαν αρχίσει από τη στιγμή που έφτασε το φαγητό μας. Θα μπορούσα να πω ότι ήταν οπτικά ελκυστικό, αλλά δεν μπορούσα να το δω πραγματικά! Κάτι που πρέπει να εξετάσετε αν δεν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε τα δάχτυλά σας για φαγητό.

Συνολικά, εντυπωσιάστηκα από την εμπειρία. Ίσως να μην πάω στο iPic κάθε εβδομάδα, αλλά είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε ένα βράδυ για νύχτα ή με φίλους.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής. Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. 01/11.