Το Κέντρο Ψυχαγωγίας Family Amazone του Rockin 'Robin

Το οικογενειακό κέντρο ψυχαγωγίας Amazone του Robin, το οποίο βρίσκεται στο Medina του Οχάιου, είναι γεμάτο με επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Υπάρχει μια ζούγκλα γεμάτη ενθουσιασμό για τα παιδιά, καθώς μπαίνουν μέσα από δύο εσωτερικές παιδικές χαρές με θέμα το Αμαζόνιο και εξοπλισμένες με όλες τις αναρρίχησης, τους λαβύρινθους και τις διαφάνειες που ένα παιδί μπορεί μόνο να ονειρευτεί. Η συσκευή Laser Tag εκτείνεται βαθιά στη ζούγκλα του Αμαζονίου με το καλύτερο δυνατό σύστημα ετικετών λέιζερ.

Χαθείτε στο δωμάτιο Arcade που έχει όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια βίντεο arcade.

Παιδικές χαρές

Το Amazone Family Entertainment Centre διαθέτει δύο παιδικές χαρές για να απολαύσουν τα παιδιά.

Laser Tag

Επιχειρήστε βαθιά μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου. τρέχει πέρα ​​από τη γιγαντιαία οπτική βλάστηση. να κρύβονται πίσω από το πανύψηλο άγαλμα με ένα φλεγόμενο φακό στην κορυφή ή να γλιστρήσουν να περάσουν τα πέτρινα είδωλα στην αθλητική λέσχη ετικετών λέιζερ 4.800 τετραγωνικών ποδιών Amazone Family Entertainment του Robin. Αυτή η εμπειρία που χτυπάει την καρδιά είναι σαν να μην υπάρχει καμία άλλη σήμανση λέιζερ που έχετε βιώσει.

Τα μαύρα φώτα, οι μηχανές ομίχλης και ο οπτικός φωτισμός οπτικών ινών ενισχύουν τους λαβύρινθους τυλίγματος στο 2 επίπεδο, βραβευμένο χώρο παιχνιδιού.

Η Αρκαδία

Η μεγάλη αίθουσα arcade στο Amazone Family Entertainment Center είναι γεμάτη παιχνίδια για τα μικρά παιδιά μέσω εφήβων και ενηλίκων. Τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν σε μηχανοκίνητα τζιπ, αεροπλάνα και υποβρύχια. Άλλα παιχνίδια βίντεο Arcade περιλαμβάνουν χόκεϊ αέρα, χορευτική επανάσταση, περιπέτειες μοτοσικλετών, σαρτάρισμα ζώων, πιλοτικές αποστολές μαχητών, αγωνιστικά παιχνίδια, σκι, διάφορα παιχνίδια νομισμάτων και βραβείων και πολλά άλλα. Κερδίστε εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι για εξαργύρωση για βραβεία.

Η σνακ μπαρ

Η σνακ μπαρ είναι εφοδιασμένη με τρόφιμα για να παρέχει όλη την απαιτούμενη ενέργεια. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμη πίτσα που μπορεί να αγοραστεί ολόκληρη ή με φέτα, καραμέλα, τσιπς, nachos, ζεστά κουλούρια, παγωτά, ποτά και άλλα. Καθίσματα διατίθενται στην τραπεζαρία κοντά στην παιδική χαρά ή στους μεγάλους άνετους καναπέδες στους οποίους οι ενήλικες χαλαρώνουν ενώ παρακολουθούν τα παιδιά τους παίζουν. Οι τιμές είναι πολύ λογικές, επιτρέποντας σε όλους να πάρουν ένα σνακ για τα επιπλέον καύσιμα που χρειάζονται.

Πάρτε μέρος στο Κέντρο ψυχαγωγίας της οικογένειας Amazone

Το Amazone διαθέτει πέντε αίθουσες συσκέψεων με ζωηρά ζωγραφισμένα θέματα Amazon. Τα δωμάτια μπορούν επίσης να ενωθούν για να φιλοξενήσουν μια μεγάλη ομάδα.

Υπάρχουν πέντε πακέτα κόμματος από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, με βάση τη χρήση των παιδικών χαρών, της ετικέτας λέιζερ, των παιχνιδιών arcade και των τροφίμων. Αν τα πακέτα δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας, μπορεί να δημιουργηθεί ένα προσαρμοσμένο πακέτο ειδικά για εσάς. Οι τιμές κυμαίνονται από μόλις 9,99 δολάρια ανά παιδί έως 15,99 δολάρια ανά παιδί. οι τιμές των ενηλίκων είναι σημαντικά χαμηλότερες.

Προσφορές

Επωφεληθείτε από ένα από τα πολλά πακέτα της Amazone που περιλαμβάνουν φαγητό, ποτά, μάρκες, εισόδους και πολλά άλλα. Ο ιστότοπος της Amazone διαθέτει ένα κουπόνι κάθε μήνα για εισαγωγή ή φαγητό σε εξαιρετικές προσφορές.

Ώρες και εισδοχή

Το κέντρο ψυχαγωγίας Family Amazone είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ, τις Παρασκευές και τα Σάββατα από τις 10 π.μ. έως τα μεσάνυχτα και τις Κυριακές από το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ.

Η είσοδος στην παιδική χαρά των Toddler είναι $ 4, στην κανονική παιδική χαρά $ 8 και στην περιοχή Laser Tag $ 10 ανά παιχνίδι.

Ελέγξτε τον ιστότοπο του κέντρου για τρέχουσες τιμές και ειδικές προσφορές.

Στοιχεία επικοινωνίας

Το κέντρο ψυχαγωγίας Family Amazone της Rockin Robin
2789 Medina Rd.
Medina, ΟΗ 44256
330-764-4237
Να φτάσετε εκεί:
Από το Βόρειο (Κλίβελαντ): Πάρτε I-71 S για να βγείτε από την οδό 218 OH-18 προς την Medina / Akron. στρίψτε αριστερά στην Medina Rd / OH-18 E. πραγματοποιήστε μια U-Turn στο Windfall Rd. σε Medina Rd./OH-18 W.

Από το Νότο (Canton /

Akron ): Πάρτε I-77 N για να βγείτε από την Medina Rd / OH-18 W Medina Medina.