Νυχτερινή ταλάντευση της Νύχτας του Lincoln Center

Χορός κάτω από το καλοκαιρινό ουρανό στη Νέα Υόρκη

Πότε: Τρίτη έως Σάββατο, 24 Ιουνίου-12 Ιουλίου 2014

Πού: Πάρκο Damrosch (W. 62nd St. Btwn Columbus & Amsterdam Aves.)

Τώρα στο 26ο έτος της, το Lincoln Center 's Midsummer Night Swing εκδήλωση φέρνει τον χορό κάτω από τα αστέρια στην Upper West Side . Οι συμμετέχοντες μπορούν να αναδείξουν το φανταχτερό τους footwork σε ένα υπαίθριο χορευτικό πάτωμα στο Damrosch Park, καθώς χορευτικές μπάντες και μουσικοί από όλο τον πλανήτη διοχετεύουν μουσικά κομμάτια.

Η εκδήλωση που εκδίδεται με εισιτήριο διαρκεί 15 βράδια (από Τρίτη μέχρι Σάββατο) μεταξύ 24 Ιουνίου και 12 Ιουλίου 2014.

Η νυχτερινή ταλάντευση είναι ανοιχτή σε όλα τα μέλη του χορευτικού κοινού, καλωσορίζοντας όλες τις ηλικίες, επίπεδα δεξιοτήτων και πολιτιστικό υπόβαθρο. Είτε swing ή samba, tango ή δύο βήματα που σας παίρνει grooving, αυτό το φεστιβάλ χορού το καλοκαίρι σας πήρε καλύπτεται. Η σεζόν ξεκινά στις 24 Ιουνίου με τον καλλιτέχνη τζαζ Cécile McLorin Salvant, ο οποίος θα μπροστά σε μια χορευτική μπάντα για κάποια κλασσική κούνια και θα βγει στις 12 Ιουλίου με περισσότερες κούνιες και μπλουζ από την Ορχήστρα Αναγέννησης του Χάρλεμ με τον ειδικό επισκέπτη James Carter.

Τα βράδια ξεκινούν με τα μαθήματα χορού που περιλαμβάνονται στην είσοδο στις 6:30 μ.μ., με επικεφαλής τους κορυφαίους εκπαιδευτές της NYC, ενώ η ζωντανή μουσική και ο χορός διαρκούν από τις 7:30 μ.μ. έως τις 10 μμ. Κοιτάξτε επίσης για πρόσθετες εκδηλώσεις όπως οι σιωπηλές ντίσκο μετά τις ζωντανές συναυλίες στις 26 Ιουνίου και 3 Ιουλίου, όπου οι συμμετέχοντες χορεύουν με ραδιόφωνο που ακτινοβολούν μέσω ασύρματων ακουστικών. να πιάσει ένα ειδικό παιδικό χορευτικό γεγονός την ημέρα κλεισίματος του φεστιβάλ. κι αλλα.

Το πλήρες line 2014 Midsummer Night Swing είναι το εξής:

Σημειώστε ότι δεν μπορούν να μεταφερθούν τσάντες ή πορτοφόλια στην πίστα, οπότε αφήστε τους στο σπίτι ή ελέγξτε τους επί τόπου έναντι αμοιβής $ 3. Έχετε επίσης κατά νου ότι δεν υπάρχει εγγύηση καθισμάτων (αλλά και πάλι, δεν μπορείτε να χορέψετε ενώ κάθονται!). Όταν είστε έτοιμοι να ξεκουραστούν τα σκυλιά σας, πάρτε σάντουιτς, τσίλι και πολλά άλλα στο Market Hill Barbecue Market και ξεπλύνετε με πλούσια ποτά όπως μπύρα, κρασί, σαμπάνια, σόδα και νερό.

Τα εισιτήρια για μεμονωμένα γεγονότα Midsummer Night Swing είναι $ 17, ή εισπράττουν πολλαπλά περάσματα, συμπεριλαμβανομένων των περασμάτων 4-χορού για $ 60, των πεννών για $ 84 ή για το πλήρες σενάριο $ 170 (συμπεριλαμβανομένης της VIP σκηνής). Διαφορετικά, ένα δελτίο Ειδικού Πρεσβευτή για $ 100, το οποίο περιλαμβάνει την είσοδο για τέσσερις στο ίδιο γεγονός, μαζί με έλεγχο τσάντα και ένα ποτήρι μπύρα ή κρασί ανά επισκέπτη. (Σημειώστε ότι σε περίπτωση βροχής, τα μεμονωμένα εισιτήρια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλάσσονται για άλλη νύχτα, αλλά οι δικαιούχοι δεν δικαιούνται επιστροφή χρημάτων). Πάρτε εισιτήρια στο box office στο λόμπι του Avery Fisher Hall (Broadway & 65th St.) ή στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.midsummernightswing.org. Ημερήσια εισιτήρια, που αγοράζονται μετά τις 5:30 μ.μ., είναι επίσης διαθέσιμα απευθείας στο πάρκο Damrosch.