Ταξιδιωτικές συμβουλές για εκδρομές στην Βατικανό Duck

Πότε να πάτε, πώς να αποθηκεύσετε στο Boston's Must-Do αξιοθέατα

Τις περισσότερες φορές, όταν επισκέπτονται οικογενειάρχες ή επισκέπτες έξω από την πόλη, όλοι έχουν το ίδιο αντικείμενο στην λίστα τους: ένα γύρο της Βοστώνης Duck. Και το αίτημα κυμαίνεται σε όλες τις ηλικίες - συγγενείς μωρών Boomer, φίλοι που είναι απασχολημένοι στελέχη, φίλοι artsy, φίλοι που είναι γονείς σε παιδιά όλων των ηλικιών. Είχα μάλιστα να επαναλάβω αιτήματα από επισκέπτες που είχαν πάει με τα παγοκέφαλα λίγα χρόνια πριν και θέλουν να το ξανακάνουν.

Όλοι θέλουν να αγκαλιάσουν την εσωτερική γουόφαλο και να ξεφύγουν από τη Βοστώνη.

«Νομίζω ότι είναι κάτι για την οδήγηση στον ποταμό», πρόσφατα ζύγιε ένας ντόπιος φίλος, όταν συζητούσαμε για την ευρεία έκκληση του παπιγιόν. "Είναι απλά μια τόσο παράξενη και ασυνήθιστη εμπειρία, πού αλλιώς θα το κάνεις αυτό;" και στη συνέχεια τα αξιοθέατα και η ιστορία μέσα από την υπόλοιπη περιοδεία είναι σαν ένα πρόσθετο επίδομα.

Είναι αλήθεια. Και αν θέλετε να δείτε τη Βοστώνη μέσω ενός καραβιού, έχετε μόνο μερικές εβδομάδες για να το κάνετε αυτό: Οι εκδρομές ξεκινούν από το τέλος Νοεμβρίου πριν τελειώσουν για τη σεζόν. Έτσι, αν δεν θέλετε να περιμένετε την άνοιξη, κλείστε ένα σημείο και ακολουθήστε τις συμβουλές μου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Boston Duck Tour.

Πού να πάρει

Αναμφισβήτητα έχετε δει τα πανταχού παρόντα αμφίβια οχήματα των παγιδευτών παντού γύρω από τη Βοστώνη, αλλά υπάρχουν μόνο τρία μέρη όπου μπορείτε να τα παραλάβετε για μια περιοδεία: το Μουσείο Επιστημών, το Ενυδρείο της Νέας Αγγλίας και το Κέντρο Προληπτικής Προστασίας.

Επιλέξτε αυτό που είναι πιο βολικό για τη δική σας βάση και / ή περιηγήσεις στα αξιοθέατα. όλα είναι κοντά σε σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα, σταθμούς Τ , και τραπεζαρία.

Πώς να αποθηκεύσετε

Είναι ο συντροφικός σας Πάγος βάρκα αναβάτες μια δέσμη των πρώτων risers; Εάν ναι, πραγματοποιήστε online κράτηση για τις εκδρομές 9 ή 9:30 π.μ. είτε από το Μουσείο Επιστημών είτε από το σταθμό Prudential και λάβετε μια έκπτωση Early Duck.

(Να θυμάστε ότι η ηλεκτρονική διάταξη: Εάν εμφανιστείτε προσωπικά για να αγοράσετε εισιτήρια για τις πρώτες περιηγήσεις, δεν θα πάρετε την έκπτωση.)

Υπάρχει επίσης το πρόγραμμα Ride & Save για όσους προγραμματίζουν επίσης να επισκεφθούν το Μουσείο Επιστημών και το Ενυδρείο της Νέας Αγγλίας: Δείξτε το εισιτήριο Duck Boats και λάβετε εκπτώσεις από την είσοδο των μουσείων, το καφέ, το κατάστημα δώρων και τα θέατρα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια δωρεάν περιήγηση στην πλατεία του Χάρβαρντ με το εισιτήριο Duck Boats, καθώς και πολλές εκπτώσεις στο Prudential Centre και άλλα εστιατόρια και κατάστημα δώρων της Βοστώνης. Έτσι εξοικονομήστε αυτό το κομμάτι εισιτηρίων και το βάζετε στη δουλειά - μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά!

Πώς να ντύνομαι

Το Duck Boats περιηγηθείτε στη βροχή ή στη λάμψη, και οδηγούν στο ποτάμι (αν και, αλήθεια λέγεται, η βουτιά είναι αρκετά ελάχιστη). Πάντα συνιστώ ότι οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με το Duck Boat φορούν στρώματα - μπορεί να είναι δροσερός στο νερό και, αν είναι βροχερός, ένα ελαφρύ αδιάβροχο είναι πάντα μια καλή ιδέα. Οι βάρκες πάπιας θερμαίνονται και έχουν προστασία από τις καιρικές συνθήκες, αλλά δεν είναι σαν να περικλείονται μέσα σε ένα τυπικό αυτοκίνητο ή φορτηγό, επομένως σχεδιάζετε ανάλογα.