Επισκόπηση εστιατορίου NYC: Οι μπύρες και οι μπύρες ανοίγουν στο Murray Hill

Νέος Μανχάταν Μπιφτέκι Κοινή εξυπηρετεί Up Sliders με μια Παν-Ασιατική Twist

Αυτό το απλό καινούριο εστιατόριο Midtown, το οποίο μπαίνει στο The Court-A St Giles Premier Hotel στο Murray Hill, έκανε το ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2014, αναδεικνύοντας καλά παλιομοδίτικα φαγητά, μπιφτέκια και ζυθοποιούς, με πανοσαϊκό στρίψιμο. Αποδεδειγμένο δημοφιλές με το μεσημεριανό γεύμα στο Midtown και τα πλήθη μετά την δουλειά, το εστιατόριο Beer and Buns, που έχει χαλαρωθεί, προσφέρει λογικές τιμές και νόστιμο φαγητό μέσω διάφορων διαφανειών. Παραγγείλετε έναν ποικίλο δειγματολήπτη των ολισθητήρων μπιφτέκι, μερικά από τα οποία έρχονται με ασιατικές γεύσεις και τα ξεπλένετε με μια μεγάλη ποικιλία από διεθνείς και εγχώριες μπίρες βιοτεχνίας.

Ο σύζυγός μου και εγώ βρεθήκαμε για μεσημεριανό γεύμα πρόσφατα, και πήραμε γρήγορα το μενού φρέσκιας ιδέας. Από τους δέκα συρόμενους μπιφτέκι που προσφέρονται επί του παρόντος, κανένας από αυτούς δεν βασίζεται στο παραδοσιακό βοδινό κρέας (αν και το προσωπικό υπαινίσσεται ότι μια επιλογή επιλογής με βόειο κρέας βρίσκεται πράγματι αυτή τη στιγμή στις εργασίες). Εκκεντρώνουν το σκεπτικό έξω από το κουλούρι εδώ, με αντικείμενα μενού μπουφέδων που επικεντρώνονται σε περισσότερα μη παραδοσιακά "patties" όπως κέικ καβουριών, κοντές νευρώσεις, ομαδοποίηση και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε μια σειρά από ρυθμιστικά σε συνδυασμούς τριών (αξίας $ 12) ή τι αποδείχθηκε φιλόδοξος πέντε ($ 17). Αποφασίσαμε να περάσουμε από το μενού και των 10 ολισθητήρων, παραγγέλλοντας πέντε κομμάτια. Σκέφτομαι ακόμα το "Μπανγκόκ Επικίνδυνο", ένα παγωτό γεμάτο γαρίδες, μαγειρεμένο σε λεμόνι, ασβέστη και ένα βινεγκρέτ από την Ταϊλάνδη, όλα τυλιγμένα σε ένα κουλούρι μπριότ. Για τους νεαρούς, η Ιαπωνία-εμπνευσμένη " Southern Smack Down " κατατάσσεται στις κορυφές, ένας άλλος υποψήφιος μπριόκ, αλλά γεμάτος με μαριναρισμένο χοιρινό ώμους, φρέσκα βότανα, λαχανικά και σάλτσα σόγιας.

Οι χορτοφάγοι θα χαρούν κι εκεί με στερεές επιλογές για μπιφτέκι χωρίς κρέας μέχρι το σοκάκι τους, όπως το μανιτάρι "Roman Evergreen", ένα ψητό και μαριναρισμένο μανιτάρι Portobello, το οποίο σερβίρεται με μπρι και χόρτα σε μίνι ζαχαμπέτα. και το ρεβιθικό "Mediterranean Garden", παρασκευασμένο με μαρούλι, ντομάτα και σάλτσα Tahini σε ρολό pita.

Εάν προτιμάτε ένα παραδοσιακό μπιφτέκι βοείου κρέατος (burger), μπορείτε να προσφέρετε ένα μπουφέ burger entrée πλήρους μεγέθους στο μενού, το "DC White House" (7,50 δολάρια) που παρασκευάζεται από αλεύρι βοδινό, σόγια και βότανα, και σερβίρεται σε ένα κουλούρι με ντομάτες και τουρσιά.

Οι À la carte πλευρές περιλαμβάνουν πατάτες πατάτας παρμεζάνας, πατάτες γλυκού πατάτας, αστακό mac και τυρί και πολλά άλλα. συν, κόλλα στις πλευρικές σάλτσες όπως το πιπέτα ή το σάλτσα τζίντζερ σόγιας. Ω, και αν έχετε πιθανώς περιθώρια για κάτι παραπάνω, το μενού περιλαμβάνει μια σειρά από εκκινητές (γαρίδες καρύδας, τραβηγμένες χοιρινό quesadillas, κ.λπ.) και σαλάτες, αν και αν παραλείψετε τους ολισθητήρες εδώ, λείπει το σημείο . Και μια συμβουλή για τους σοφούς: Αφήστε λίγο χώρο για το φανταστικό επιδόρπιο σπιτιού, το σπιτικό ψωμί, το οποίο είναι επικαλυμμένο με σάλτσα καραμέλας.

Οι επιλογές μπίρας καλύπτουν εγχώριες και διεθνείς μάρκες, όπως το Blanche de Bruxelles από το Βέλγιο, το Kingfisher από την Ινδία, το Xingu από τη Βραζιλία, καθώς και τοπικές επιλογές όπως UFO Harpoon, Blue Moon και πολλά άλλα. Το κρασί δίπλα στο ποτήρι, καθώς και ένα σύντομο μενού για κοκτέιλ προσφέρονται επίσης, όπως και τα παραδοσιακά αγαπημένα ζευγάρια μπιφτέκι όπως τα μιλκσέικ και οι ρίζες μπύρας ρίζας.

Το μενού Beer & Buns προέρχεται από τον αυτοδίδακτο γεννημένο στην Ταϊλάνδη Chef Wisit Panpinyo (γνωστότερο από τους στελέχους Chef Nok), ο οποίος εργάζεται σκληρά για να βάλει ένα νεοεκτεινόμενο μενού που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2014.

Ο ίδιος ο χώρος, ο οποίος φιλοξενεί 125 προσκεκλημένους, διακρίνεται για μια mod-μινιμαλιστική διακόσμηση, με πολλές κομψές γραμμές και αρκετούς λευκούς περιπτέρους, οι οποίοι είναι κάπως χαλαροί σε πολλές μεγάλες οθόνες τηλεοράσεως (το εστιατόριο έχει γίνει ένα τοπικό hangout για τους αθλητές και ήταν γεμάτο με παρατηρητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου όταν βρεθήκαμε). Μία μικρή αυλή από πίσω δίνει τη σκηνή για μια σειρά από επερχόμενες νύχτες BBQ το καλοκαίρι, που θα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου 2014, με ένα εναλλασσόμενο μείγμα κλασικών barbeques με θέμα το αμερικάνικο στυλ ή τη νοτιοανατολική Ασία (επικοινωνήστε με το εστιατόριο για τα πιο up- μέχρι σήμερα υπαίθριο πρόγραμμα BBQ).

Ας μην ξεχνάμε: Για εκείνους με βαθύτερες τσέπες (με τον εαυτό μου αποκλεισμένο), σε συνδυασμό με ένα βαθύ καψάκιο πάθος για μπιφτέκια, η Beer & Buns προσφέρει επίσης ένα $ 250 "Burger Indulgence", το οποίο φτιάχνεται από το "melt-in-your" -γιακόμαδο κοτόπουλο Kobe και γαρνιρισμένο με πλούσιες επιφάνειες όπως φουά γκρα, χαβιάρι beluga και άσπρες τρούφες.

Πάρα πολύ ακριβό; Για να μην φοβόμαστε: Το προσωπικό με διαβεβαίωσε ότι τα σχέδια για μια εκδοχή slider του ακριβού μπιφτέκι βρίσκεται σε εξέλιξη, το οποίο είναι πλακόστρωτο να προσφέρεται σε συγκριτικά τιμή ευκαιρίας παζάρι-υπόγειο "μόλις" $ 100. Το Beer & Buns είναι ανοικτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, από Δευτέρα έως Σάββατο 130 Ε. 39th St. (btwn Lexington & Park Aves.); beerandbuns.com.