Επισκεφθείτε τις ιταλικές γειτονιές του Μπρούκλιν

Ένας σύντομος οδηγός για το τι πρέπει να αναζητήσετε στις μεγάλες ιταλικές περιοχές του Μπρούκλιν

Επιθυμώντας για cannoli; Θέλετε να ακούσετε την Sinatra ενώ πικρίζετε πίτσα; Κάποιοι λένε ότι το "παλιό Μπρούκλιν" σχεδόν αποκλειστικά εθνικών γειτονιών γίνεται γρήγορα θέμα ιστορίας. Ωστόσο, οι ιταλικές γειτονιές του Μπρούκλιν, ενώ αραιώθηκαν, διατηρούν μια ορατή (και εδώδιμη) ιταλική παρουσία.

Τι είναι οι ιταλικές γειτονιές του Μπρούκλιν;

Τυπικά καταστήματα και καταστήματα σε παλιές γειτονιές του Μπρούκλιν

Είναι διασκεδαστικό να επισκεφθείτε μια ιταλική γειτονιά του Μπρούκλιν με ένα μάτι για το τι αισθάνεται, καλά, ιταλικά.

Ξεκινήστε με ψώνια και φαγητό. Σε επίπεδο λιανικής πώλησης, ακόμη και οι Carroll Gardens, όταν μια πολύ στενή γειτονική ιταλική γειτονιά του Μπρούκλιν που γεννήθηκε σχεδόν χωρίς να αναγνωρίσει, εξακολουθεί να υποστηρίζει ορισμένα παραδοσιακά ιταλικά καταστήματα που γεννήθηκαν τον 20ό αιώνα.

Στην εξερεύνηση των ιταλικών γειτονιών στο Μπρούκλιν, εδώ είναι μερικά εθνοτικά αυθεντικά καταστήματα που είναι διασκεδαστικά να αναζητήσουν:

Μια σημείωση για την πίτσα: Υπάρχει μεγάλη πίτσα σε όλο το Μπρούκλιν. Δεν χρειάζεται να πάτε σε μια ιταλική γειτονιά για να την βρείτε. Αλλά ένα από τα καλύτερα είναι οι L & B Spumoni Gardens στο Bensonhurst.)

Τι κάνει κοινότητες στην ιταλική γειτονιά του Μπρούκλιν;

Οι επισκέπτες στο Bensonhurst ή στο Dyker Heights μπορούν να βρουν την αίσθηση της γειτονιάς με πολλούς τρόπους, από την παρουσία ιδιωτικών "ανδρικών συλλόγων" μέχρι τους δημοφιλείς εορτασμούς των ιεροδιδασκάλων των Ρωμαιοκαθολικών, ιταλικού τύπου. Οι επισκέπτες του Σαββατοκύριακου μπορεί να αντιμετωπίζονται με την περιστασιακή ματιά ενός παραδοσιακού γάμου που πραγματοποιείται σε μια τοπική ρωμαιοκαθολική εκκλησία, ή λιμουζίνες παρατάσσονται μπροστά από ιταλικές αίθουσες.

Τα ψώνια και τα γεύματα, οι ιταλικές γειτονιές του Μπρούκλιν είναι κοινωνικά συνεκτικές με τρόπους που μπορεί να μην είναι ορατοί για τον περιστασιακό τουρίστα. Στις παλιές γειτονιές του Μπρούκλιν, υπάρχουν ανεπίσημα δίκτυα υποστήριξης που λειτουργούν με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας προς νεοαφιχθέντες Ιταλούς μετανάστες από καθιερωμένους Ιταλούς Αμερικανούς. Οι ιταλικές κοινότητες του Μπρούκλιν υποστηρίζουν επίσης διάφορα καθολικά ιδιωτικά σχολεία.

Οι κοινοτικοί δεσμοί εντός της ιταλο-αμερικανικής κοινότητας Μπρούκλιν, αν και δεν είναι απαραίτητα ορατοί για τους ξένους, μπορούν να τρέξουν δυνατά.

Η μαφία εξακολουθεί να λειτουργεί εκτός των ιταλικών γειτονιών του Μπρούκλιν;

Ναι, προφανώς. Ένας στρογγυλός ηγέτης της μαφίας του FBI το 2011 , συμπεριλαμβανομένων μερικών ατόμων με έδρα στο Μπρούκλιν, δείχνει ότι στοιχεία του ιταλικού όχλου εξακολουθούν να λειτουργούν από το Μπρούκλιν.


Τοποθεσίες καταστημάτων