Το Μπρούκλιν σήμερα έχει ακόμη ιταλικές γειτονιές;

Οι ιταλικές γειτονιές του Μπρούκλιν

Ιστορικά, το Μπρούκλιν είχε πολλές κυρίως γειτονιές της Ιταλίας. Ωστόσο, το σύγχρονο Μπρούκλιν εξακολουθεί να έχει σε μεγάλο βαθμό ιταλικούς θύλακες, με εθνοτικά ιταλικά εστιατόρια, ιταλικά αρτοποιεία και ιταλικά καταστήματα τροφίμων; Ναι, αλλά τα τελευταία χρόνια αυτές οι γειτονιές έχουν μετατραπεί και έχουν γίνει κατ 'οίκον σε μια σειρά ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι περιοχές αυτές εξακολουθούν να αποδίδουν φόρο τιμής στις ιταλικές μεταναστευτικές ρίζες τους, με καφετέριες και εστιατόρια που στρώνουν τους κεντρικούς δρόμους, καθώς και ετήσια φεστιβάλ.

Απολαύστε το ταξίδι σας γύρω από αυτές τις τέσσερις γειτονιές του Μπρούκλιν.

Από τις παλιές σχολικές πιτσαρίες έως τις καφετέριες που σερβίρουν ιταλικά αρτοσκευάσματα, θα βρείτε πολλά ιταλικά εμπνευσμένα απολαύσεις στο Μπρούκλιν. Εάν είστε λάτρης της πίτσας, εξετάζοντας μια βόλτα πίτσας DIY στον δήμο με αυτή τη λίστα με τις καλύτερες φέτες πίτσας του Μπρούκλιν .

Τέσσερις ιστορικά ιταλικές γειτονιές στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη

1. Bensonhurst παραμένει η πιο "ιταλική" γειτονιά του Μπρούκλιν. Το Bensonhurst δεν είναι πλέον κυρίως ιταλικό, όπως συνέβη στη δεκαετία του 1980 και του 1990. Σήμερα ένας μεγάλος μεταναστευτικός ασιατικός πληθυσμός ζει στο Bensonhurst, μαζί με άλλους ανθρώπους που συνδέονται με άλλες θρησκευτικές και εθνοτικές ομάδες. Μπορείτε ακόμα να βρείτε μερικές μεγάλες ιταλικές αγορές και εστιατόρια. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το D. Coluccio & Sons, μια δημοφιλής ιταλική αγορά και το Ortobello's, ένα ιταλικό εστιατόριο στο Bay Parkway. Οι οπαδοί της ταινίας του Σάββατο νύχτα Fever, θα μπορούσαν να απολαύσουν μια φέτα στην πίτσα του Lenny's στην 86η οδό, η οποία ήταν το σκηνικό για μερικές σκηνές στην ταινία.

Αν θέλετε μια αυθεντική γιορτή της Σικελίας, για πάνω από σαράντα χρόνια, κάθε Αυγούστου, το Bensonhurst φιλοξενεί τη γιορτή της Santa Rosalia, η δεκάχρονη γιορτή που περιλαμβάνει εκδρομές καρναβαλιού και φανταστικό φαγητό δεν πρέπει να χάσετε.

2. Το Dyker Heights , μια κατοικημένη κοινότητα δίπλα στο Bensonhurst, έχει επίσης ισχυρή ιταλική παρουσία.

Το Dyker Heights είναι γνωστό για τις υπερβολικές επιδείξεις των φώτων των Χριστουγέννων τον Δεκέμβριο. Παρόλο που διογκώνεται με τους τουρίστες κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, σπάζοντας φωτογραφίες από τις απίστευτες επιδείξεις φωτός, είναι επίσης ένας προορισμός όλο το χρόνο. Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στο Dyker Heights, θα πρέπει σίγουρα να φτάσετε με άδειο στομάχι. Τα εστιατόρια και οι αγορές εκτείνονται σε Dyker Heights. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν το L & B Spumoni Garden, όπου θα πρέπει να παραγγείλετε τετράγωνη φέτα και σφουγγάρια. Ή κατευθυνθείτε προς το Mama Rao για ένα γεύμα σε αυτό το τοπικό αγαπημένο εστιατόριο. Φέρτε σπίτι μερικά ιταλικά φαγητά για να μαγειρέψουν στο σπίτι από το La Bella Marketplace, αυτή η τοπική ιταλική αγορά υπήρξε τοπικό φαβορί για δεκαετίες.

3.Williamsburg έχει εδώ και έναν αιώνα σπίτι για το Φεστιβάλ του Αγίου Γεναρίου του Μπρούκλιν τον Ιούλιο, που διοργανώθηκε από την Εκκλησία της Παναγίας του Όρους Καρμέλ. Τα τμήματα αυτής της έκτασης του Μπρούκλιν παραμένουν εθνοτικά ιταλικά και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικά αξιοσημείωτα εστιατόρια στο νότιο ιταλικό στιλ του παλιού κόσμου. Ωστόσο, το Ουίλιαμσμπουργκ έχει γίνει μια πολύ διαφορετική περιοχή με ένα μείγμα 20 βαθμών κολέγιο, καλλιτέχνες, Hasidim, και άλλοι. Αν θέλετε να έχετε ένα παλιό ιταλικό γεύμα στο σχολείο σε ένα κλασικό εστιατόριο, κατευθυνθείτε στο Bamonte's on Withers Street. Αυτό το αξιοσημείωτο εστιατόριο σερβίρει κλασικά πιάτα ιταλικής κουζίνας για πάνω από έναν αιώνα και είναι ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια της Νέας Υόρκης.

4. Οι Κήποι Carroll και ο Red Hook , που κάποτε ήταν πολύ συνδεδεμένοι με τους Ιταλούς μακροχρόνιους και μακρύς ιταλικούς θύλακες, είναι σήμερα αρκετά εξαντλημένοι. Αυτή η περιοχή ήταν επίσης το σκηνικό για την ταινία του 1980, Moonstruck . Η ιταλική επιρροή στις γειτονικές αυτές γειτονιές μπορεί να παρατηρηθεί σε μερικά ιταλικά εστιατόρια με κόκκινα σάλτσα παλιάς σχολής και σε σχέδια τοπικής ιδιοκτησίας. Η περιοχή είναι επίσης το σπίτι σε πολλά ιταλικά αρτοποιεία, προσφέροντας τα πάντα, από το φρέσκο ​​ψωμί μέχρι τα αρτοσκευάσματα. Σταματήστε είτε με το ψωμί του Caputo είτε με το Mazzola. Για ένα ωραίο καπουτσίνο και μια ζαχαροπλαστική, κατευθυνθείτε στο Monteleone's. Ή πάρτε τα μπισκότα, το cheesecake και τα αρτοσκευάσματα στο Court Street Pasty Shop. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι Κήποι Carroll έχουν φιλοξενήσει νέες οικογένειες. Μην ανησυχείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε κάποιο αυθεντικό ιταλικό φαγητό εδώ.

Καθώς περνάτε από τη γειτονιά, θα βρείτε πολλά ιταλικά και σικελικά κοινωνικά κλαμπ, αλλά δεν είναι ανοιχτά στο κοινό. Το μόνο κοινωνικό σύλλογο που μπορείτε να εισέλθετε είναι το Brooklyn Social, ένα μπαρ που στεγάζεται στην πρώην κοινωνία Riposte, μια σικελική κοινωνική λέσχη.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τι να ψάξετε όταν επισκέπτεστε τις γειτονιές του Μπρούκλιν

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein