Ο καιρός στο Cocoa Beach

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στην παραλία Cocoa

Οι διάσημοι διαγωνισμοί σέρφινγκ και ο παγκοσμίου φήμης Ron Jon Surf Shop βάζουν το Cocoa Beach στο χάρτη. Η δημοφιλής παραλιακή πόλη, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Φλώριδας , έχει συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 82 ° και μέση χαμηλή τιμή 62 °.

Πάντα πακετάρετε το μαγιό σας όταν επισκέπτεστε την παραλία Cocoa. Παρόλο που ο Ατλαντικός Ωκεανός μπορεί να πάρει λίγο ψυχρό το χειμώνα, η ηλιοθεραπεία δεν ξεφεύγει από την ερώτηση. Φυσικά, εάν παραμείνετε σε εξοχικές κατοικίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα χρειαστείτε επίσης ένα πουλόβερ ή μπουφάν, καθώς τα βράδια κατά μήκος του νερού μπορούν να πάρουν αρκετά ψυχρά.

Κατά μέσο όρο, ο πιο ζεστός μήνας του Cocoa Beach είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει το Σεπτέμβριο. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στην παραλία Cocoa ήταν μια εξαιρετικά ζεστή 102 ° το 1980 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν μια πολύ ψυχρή 17 ° το 1977.

Εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής των τυφώνων , μεταξύ 1 Ιουνίου και 30 Νοεμβρίου, προσέχετε τις τροπικές περιοχές για πιθανές καταιγίδες που μπορεί να απειλήσουν τα σχέδιά σας.

Ακολουθούν οι μέσες θερμοκρασίες, οι βροχοπτώσεις και οι θερμοκρασίες των ωκεανών για την παραλία Cocoa:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε μια τοποθεσία καιρού για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις προβλέψεις 5- ή 10 ημερών και πολλά άλλα.