Σχετικά με τον οδηγό ταξιδιού του γκολφ στη Φλόριντα γκολφ και θέρετρα

Γήπεδα γκολφ και θέρετρα από Pensacola στο Μαϊάμι

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν περισσότερα από 1.200 μέρη για να παίξετε και να παραμείνετε στη Φλόριντα. Αυτός ο ταξιδιωτικός οδηγός γκολφ για τα γήπεδα γκολφ και τα θέρετρα της Φλόριντα έχει σχεδιαστεί για να σας μεταφέρει γρήγορα από μια γεωγραφική περιοχή στην άλλη, από την Pensacola στα δυτικά μέχρι το Ponte Vedra στα ανατολικά μέχρι το Μαϊάμι στο νότο. Οι έξι σύνδεσμοι που παρατίθενται παρακάτω παρέχουν πρόσβαση σε αναλυτικές αναθεωρήσεις περισσότερων από 350 από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς γκολφ στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες καταπληκτικά γήπεδα γκολφ στη Φλόριντα, συμπεριλαμβανομένου του TPC στο Sawgrass. τα δύο σπουδαία μαθήματα Greg Norman στο ChampionsGate του Ορλάντο. το απίστευτο συγκρότημα γκολφ στο Doral. τα πέντε μαθήματα στο PGA National στο Palm Beach Gardens. και τα όμορφα μαθήματα στην ακτή του Κόλπου από την Pensacola στη Νάπολη. Η Φλόριντα είναι ένα θησαυρό με θαυμάσια μαθήματα. Το πρόβλημα θα είναι να αποφασίσετε ποια από τα κοσμήματα θα θέλατε να παίξετε.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Φλόριντα Οδηγός Γκολφ Μαθήματα - Γήπεδα γκολφ στη Φλώριδα

Η Φλόριντα μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερα από 1.000 μαθήματα που ταιριάζουν στους παίκτες του γκολφ σε κάθε επίπεδο δεξιοτήτων.

Για παράδειγμα, μόνο στην περιοχή της Νάπολης, η οποία περιλαμβάνει το νησί Marco, υπάρχουν περισσότερα από 40 γήπεδα γκολφ και υπάρχουν περισσότερα που κατασκευάζονται κάθε χρόνο. Η ακτή του νοτιοανατολικού Ατλαντικού προσφέρει περισσότερα από 100 μαθήματα.

Όλα τα γήπεδα γκολφ της Φλώριδας είναι ανοιχτά όλο το χρόνο, ακόμα και στα βορειοανατολικά - η μέση μέση θερμοκρασία είναι 70 μοίρες, αν και βρισκόμουν στο St. Augustine όταν έπεφτε κάτω από το πάγωμα. Παρόλα αυτά, τα μαθήματα ήταν ανοιχτά και έπαιζαν.

Στη Νότια Φλόριντα, η χαμηλή περίοδος είναι από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, όταν τα μαθήματα είναι σπάνια γεμάτα - μπορείτε να διαλέξετε το χρόνο σας και να το πάρετε συνήθως εύκολα και να απολαύσετε τη στιγμή. Επίσης, κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, πολλές ιδιωτικές λέσχες στην περιοχή ανοίγουν τα μαθήματα τους στο κοινό.

Η Φλόριντα φιλοξενεί το PGA Tour, το Champions Tour, το LPGA, το PGA της Αμερικής, το Παγκόσμιο Hall of Fame του Γκολφ και περισσότερους επαγγελματίες παίκτες από οποιοδήποτε άλλο κράτος. Ο Όμιλος Παίκτες Τουρνουά βρίσκεται στο Sawgrass. το PGA National βρίσκεται στους κήπους Palm Beach. το LPGA International βρίσκεται στο Daytona Beach. Έτσι, η Φλόριντα είναι πραγματικά το κέντρο του επαγγελματικού γκολφ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φλόριντα Μαθήματα Γκολφ ανά περιοχή:

Και υπάρχουν πολλά άλλα. Μια διακοπές γκολφ στη Φλώριδα προσφέρει κάτι για όλους - δεν υπάρχουν χήρες γκολφ εδώ. Για τα παιδιά υπάρχουν τα μεγάλα θεματικά πάρκα. για τις κυρίες υπάρχουν εκατοντάδες ιαματικά λουτρά διεθνούς φήμης. για όλη την οικογένεια υπάρχουν οι παγκοσμίως διάσημες παραλίες (η Φλόριντα μπορεί να υπερηφανεύεται για τουλάχιστον πέντε από τις δέκα πρώτες παραλίες του κόσμου). Στη συνέχεια, υπάρχουν τα αξιοθέατα, τα ψώνια, το φαγητό και η ψυχαγωγία. Όποια και αν είναι η περίπτωση - μια επαγγελματική σύσκεψη, μια ομάδα που πηγαίνει για τους παίκτες του γκολφ ή τις οικογενειακές διακοπές - και ανεξάρτητα από το πού μένετε, υπάρχει πάντα μια μεγάλη πορεία κοντά και πολλά να δείτε και να κάνετε για όλους τους άλλους. Η Φλόριντα έχει όλα!

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στη Φλόριντα, αλλά αν ψάχνετε για μια απόδραση του γκολφ που είναι λίγο πιο εξωτική, ίσως να θέλετε να εξετάσετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα αγαπημένα: Σκωτία , την Αμερικανική Νοτιοδυτική , τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες , όλη την Καραϊβική και το Μεξικό και πολλά άλλα.

Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου