Στρατοπέδες των στρατιωτικών σωμάτων των ΗΠΑ

Πόροι για το κάμπινγκ στο Σώμα των στρατιωτικών σωμάτων των στρατιωτικών σωμάτων των ΗΠΑ

Το Σώμα Στρατού των Μηχανικών είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς από τη συμμετοχή τους στην κατασκευή φράγματος για τον έλεγχο των ροών των ποταμών, την κατασκευή δεξαμενών λίμνης και την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας. Μέρος του χάρτη τους είναι επίσης να ανοίξουν αυτές τις περιοχές ποταμών και λιμνών στο κοινό και να παρέχουν ευκαιρίες αναψυχής για ψάρεμα, βαρκάδα και κάμπινγκ.

Ποια είναι τα Σώματα Στρατού των Αμερικανών στρατόπεδων μηχανικών;

Το Σώμα των Μηχανικών του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (USACE) εξυπηρετεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Έθνος παρέχοντας ζωτικές υπηρεσίες και δυνατότητες μηχανικής, ως δημόσια υπηρεσία, σε όλο το φάσμα των ενεργειών - από την ειρήνη έως τον πόλεμο - για την υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων.

Το USACE είναι ένα πρόγραμμα διαχείρισης φυσικών πόρων που έχει ως αποστολή τη διαχείριση και τη διατήρηση των φυσικών πόρων του έθνους μας. Το πρόγραμμα λειτουργεί ως διαχειριστής των εκτάσεων και των υδάτων, διατηρώντας παράλληλα το οικοσύστημα και παρέχοντας ευκαιρίες υπαίθριων αναψυχών. Η USACE διατηρεί τη θέση της να διατηρήσει αυτούς τους φυσικούς πόρους και τα φυλάκια αναψυχής για τις τρέχουσες και τις μελλοντικές γενιές.

ACE Στόχος : "Στο επίκεντρο της προσπάθειάς μας είναι οι στρατιώτες, οι αερομεταφορείς, οι οικογένειές τους και οι πολίτες αυτής της μεγάλης χώρας." Ό, τι κάνουμε πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους.

Σχετικά με τους Campgrounds

Τα καταλύματα στις εγκαταστάσεις του ACE είναι καθαρά και καλά συντηρημένα και προσφέρουν τις βασικές παροχές: ντους, τουαλέτες, νερό, τραπέζια για πικ-νικ και πυροσβεστικά. Οι περιοχές είναι κατά κάποιο τρόπο κάπως πρωτόγονοι, αλλά συνήθως προσφέρουν υπηρεσίες για βαρκάρηδες και ψαράδες, όπως μαρίνες, εκτοξεύσεις σκαφών και αντιμετώπιση καταστημάτων.

Με πάνω από 2.500 περιοχές αναψυχής σε 450+ λίμνες που διαχειρίζεται το ACE, υπάρχουν σίγουρα πολλές επιλογές. Όπως και με τα campgrounds που παρέχει η αμερικανική δασική υπηρεσία, όλη η αναζήτησή σας απλοποιείται από την Recreation.gov. αυτές τις περιοχές του ποταμού και της λίμνης προς το κοινό και παρέχουν ευκαιρίες αναψυχής για ψάρεμα, βαρκάδα και κάμπινγκ.

Βρίσκοντας ένα στρατόπεδο των στρατιωτικών σωμάτων του αμερικανικού στρατού

Εάν ενδιαφέρεστε για κάμπινγκ σε έναν από αυτούς τους χώρους, υπάρχουν λίγοι πόροι που κάνουν την εύρεση και κράτηση κατασκηνώσεων εύκολη. Το Corps Lakes Gateway είναι ένας εύκολος εντοπιστής κατασκηνώσεων στο USACE και το Recreation.gov είναι ένα σύστημα κρατήσεων online campground USACE. Οι ιστοσελίδες αυτές έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να ερευνήσετε και να σχεδιάσετε μια περιπέτεια κάμπινγκ σε ένα στρατόπεδο στρατόπεδων μηχανικών της λίμνης και θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε έναν προορισμό lakefront κάμπινγκ προορισμός κοντά στο σπίτι.

Επιλογή και κράτηση κάμπινγκ

Κάθε σελίδα χώρου κατασκήνωσης θα σας πει λίγα πράγματα για την περιοχή και θα παρουσιάσετε έναν λεπτομερή χάρτη της διάταξης του κατασκηνωτή. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή του κατασκηνωτικού χώρου που σας ενδιαφέρει και να διαβάσετε τις λεπτομέρειες για κάθε κάμπινγκ για να βρείτε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας. Παρέχονται επίσης πληροφορίες για ειδικές εκδηλώσεις, υπηρεσίες και ανέσεις. Μόλις βρείτε μια κάμπιγκ που σας αρέσει, απλά κάντε κλικ στο ποντίκι σας και μπορείτε να κάνετε μια ασφαλή online κράτηση.

RVing στους Campgrounds

Η εύρεση μιας τοποθεσίας RV ή ενός χώρου κατασκήνωσης με αγκίστρια είναι απλή και εύκολη στα Recreation.gov ή ReserveAmerica.com. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα κάμπινγκ εισάγοντας τις προσωπικές προτιμήσεις σας. Να είστε βέβαιος να ψάξετε συγκεκριμένα για περιοχές RVing με συνδέσμους ή πρωτόγονες τοποθεσίες που θα φιλοξενήσουν ένα RV.

Περισσότερες πηγές

Δημοσιεύθηκε το 2005, το Camping με το Corps of Engineers είναι ένας οδηγός με χαρτόδετο που απαριθμεί τα campsites της USACE.