Ασημένιο σπόρια Ροντέο

Cowboys σέλα δύο φορές το χρόνο για γεμάτο δράση, όλα-αμερικανικό rodeo!

Είτε πρόκειται για τον Φεβρουάριο ή τον Ιούνιο, ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε από το Stetson και το lasso έναν σωρό οικογενειακής διασκέδασης στο Silver Spurs Rodeo, όπου οι κορυφαίοι καουμπόηδες της χώρας και το πιο απρόβλεπτο ζωικό κεφάλαιο το αναμείγαν για δράση υψηλού κινδύνου, . Οι οπαδοί του Rodeo θα εκπλαγούν από τα γεγονότα που ανυψώνουν τον παλμό, όπως η ιππασία, η πάλη, η ιππασία, η γυμναστική και το βαρέλι. καθώς και, να διασκεδάσουν με τους ευχαριστημένους από το πλήθος cowboy κλόουν.

Το Silver Spurs Rodeo ιδρύθηκε από το Silver Spurs Riding Club το 1944 για να προωθήσει την καλή ιπποδρομία και καλή υποτροφία στην κομητεία Osceola. Έχει αναπτυχθεί σε ένα από τα πιο επιτυχημένα rodeos στη χώρα, το μεγαλύτερο rodeo ανατολικά του Μισισιπή και κατατάσσεται ετησίως μεταξύ των κορυφαίων 50 γεγονότων που τιμωρούνται από την επαγγελματική ένωση Rodeo Cowboys.

Κερδισμένο εδώ και χρόνια σε μια υπαίθρια αρένα, το Silver Spurs Rodeo πραγματοποιείται τώρα στο Silver Spurs Arena υψηλής τεχνολογίας, που βρίσκεται στο Osceola Heritage Park. Η εγκατάσταση εσωτερικού χώρου πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ελέγχεται από το κλίμα με το τελευταίο τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό υψηλής τεχνολογίας και τον ήχο - το απόλυτο σε ροδοκόκκινη άνεση.

Η ιστορία της χώρας των βοοειδών του Kissimmee

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επισκέπτονται το Kissimmee, που βρίσκεται νότια από τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα της Κεντρικής Φλόριντα, είναι λίγο πολύ έκπληκτοι που διαπιστώνουν ότι τα κτηνοτροφικά αγροκτήματα, τα rodeos και οι καουμπόηδες έχουν διαδραματίσει τόσο μεγάλο ρόλο στην κουλτούρα της περιοχής.

Αλλά είναι αλήθεια. Όλα αυτά ήταν πολύ πριν ο κ. Disney ήρθε στην πόλη και άλλαξε την κεντρική Φλόριντα για πάντα.

Πίσω στη δεκαετία του '50, όταν οι Ισπανοί εξερευνητές προσγειώθηκαν στις ακτές της Φλόριντα, τα πλοία τους φορτώθηκαν με όλα όσα χρειάζονταν για να δαμάσουν μια νέα επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων των βοοειδών. Διαπίστωσαν ότι η διέλευση των υδατώδους βάλτους της Κεντρικής Φλόριντα ήταν προδοτική και έχασαν περισσότερο από μερικά κεφάλια βοοειδών στα μουντζωτά, κουνούπια νεκρά εδάφη.

Παρά τις τρομακτικές συνθήκες και το επικίνδυνο περιβάλλον, τα χαμένα βοοειδή επιβίωσαν ... και πολλαπλασιάστηκαν ... και πάνω από 200 χρόνια αργότερα, οι επόμενοι άποικοι της περιοχής διαπίστωσαν ότι οι πεδιάδες της κοιλάδας του ποταμού Kissimmee ξεχύνονται με αγέλες άγριων αγελάδων. Αναφέρονται ιστορίες των πρώιμων κατοίκων στο κέντρο του Kissimmee που περιφράζουν τις αυλές τους για να κρατήσουν τις άγριες αγελάδες έξω. Παρόλα αυτά, ενώ η γενναιοδωρία των τεσσάρων βοοειδών προκάλεσε πονοκεφάλους για τις πρωτοπόρες οικογένειες της Osceola, τα βοοειδή παρείχαν μια πολύτιμη πηγή τροφής και έναν τρόπο ζωής που παραμένει ακόμα και σήμερα.

Φυσικά, τι κάνουν οι κτηνοτρόφοι για διασκέδαση μετά τη δουλειά του ράντσο; Κάθε εβδομάδα οι ντόπιοι καουμπόηδες και κορίτσια ανταγωνίζονται σε γεμάτα δράση, όλα τα αμερικανικά γεγονότα, όπως η ιππασία με ταύρο, το κτύπημα των μοσχαριών και οι αγωνιστικές κούρσες. Όλα αυτά συμβαίνουν στο Friday Night Rodeo του Kissimmee Sports Arena. Όμως, δύο φορές τον χρόνο, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο, η δράση ξεκινάει με μεγάλη ταχύτητα στο διήμερο Silver Spurs Rodeo, όπου οι πιο σκληροί καουμπόηδες της χώρας πηγαίνουν επικεφαλής με τους ταλαιπωρημένους ταύρους και τους βόλους της σέλας.

Πληροφορίες και οδηγίες

Το Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Osceola των 120 στρεμμάτων, το οποίο περιλαμβάνει το Silver Spurs Arena, το Osceola County Stadium, το εκθεσιακό κτίριο, το υπαίθριο περίπτερο, το KVLS Pavillion και το Πανεπιστήμιο Florida Extension Services έχει αναπτυχθεί ως ένα showplace των εγκαταστάσεων που τιμήζουν και γιορτάζουν το Kissimmee .

Την κοινότητα του Cloud και την αγροτική και κτηνοτροφική κληρονομιά της.

Τα εισιτήρια για το Silver Spurs Rodeo διατίθενται στο διαδίκτυο ή καλώντας το 407-67RODEO.

Το Silver Spurs Rodeo βρίσκεται στο Silver Spurs Arena, το 1875 Silver Spur Lane, το Kissimmee. Το Silver Spurs Arena βρίσκεται μέσα στο Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς Osceola, στον αυτοκινητόδρομο 192 ανατολικά του Kissimmee, λίγα μόνο μίλια από τα μεγάλα θεματικά πάρκα του Ορλάντο.