Πάρκο κάμπινγκ Hobson County

Το Hobson County Park της Ventura είναι ένα καταπράσινο κάμπινγκ, μια περιοχή τριγωνικού σχήματος με κάμπινγκ γύρω από την άκρη. Ορισμένες τοποθεσίες βρίσκονται ακριβώς δίπλα στον ωκεανό. Το πάρκο έχει ωραία θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στα ανοικτά των ακτών της Μάγχης. Μπορεί επίσης να δείτε τα δελφίνια, τους surfers, τα σκάφη του σκάφους και τα αλιευτικά σκάφη.

Υπάρχει μια μικρή, αμμώδης παραλία στο Hobson που εξαφανίζεται κατά την άμπωτη. Ενώ είστε εκεί, μπορείτε να πάτε για ψάρεμα ή βόλτα - ή να δείτε τις πισίνες παλίρροιας γύρω από το ξενοδοχείο.

Οι άνθρωποι δίνουν αυτό το campground και πάρκο μέτρια σχόλια κατά μέσο όρο, αλλά τα περισσότερα από τα είτε είναι πολύ υψηλά ή πολύ χαμηλά. Μπορείτε να διαβάσετε σχόλια του Hobson Park στο Yelp για να πάρετε μια ιδέα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Τι εγκαταστάσεις υπάρχουν στο πάρκο County Hobson;

Hobson έχει 31 τοποθεσίες για RVs και σκηνές. Δέκα από αυτούς έχουν συνδέσεις (50/30/20 με ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση και καλωδιακή τηλεόραση), αλλά οι περιοχές που βρίσκονται πλησιέστερα στο νερό είναι "ξηρές". Η επιφάνεια είναι χαλίκια και υπάρχουν μόνο λίγα δέντρα. Μπορούν να διανυκτερεύσουν μέχρι και 34 πόδια, αλλά μερικοί άνθρωποι που έχουν μείνει εκεί λένε ότι δεν φέρνουν μια εξέδρα πάνω από 25 πόδια, επειδή το πάρκινγκ είναι πολύ σφιχτό και γεμάτο. Στην πραγματικότητα, το μικρό μέγεθος του πάρκου είναι η συχνότερη καταγγελία από τους διαδικτυακούς κριτικούς.

Το κάμπινγκ βρίσκεται μεταξύ του ωκεανού και μιας σιδηροδρομικής γραμμής. Ο σιδηρόδρομος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και μπορείτε να περιμένετε πολλά τρένα για να περάσετε καθημερινά. Υπάρχει επίσης ένας σημαντικός αυτοκινητόδρομος (ΗΠΑ Hwy 101) κοντά και μπορεί να ακούσετε κάποιο θόρυβο διαδρόμου.

Όλα τα κάμπινγκ στο Hobson προσφέρονται μόνο με βάση την πρώτη παράδοση. Δε δέχονται κρατήσεις μόνο για κατασκήνωση εκτός εποχής.

Κάθε κάμπινγκ διαθέτει τραπέζι πικνίκ αλουμινίου και δακτύλιο πυροπροστασίας.

Προσφέρονται αποχωρητήρια με νιπτήρες και ντους που λειτουργούν με κέρματα. Το πάρκο διαθέτει WiFi. Υπάρχει επίσης ένα περίπτερο παραχώρησης που πωλεί λίγα είδη διατροφής και καυσόξυλα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού πάτε στο πάρκο Hobson County

Τα κατοικίδια επιτρέπονται (με μικρή χρέωση ανά ζώο) και πρέπει να παραμένουν σε ένα λουρί που έχει μήκος 6 πόδια ή μικρότερο.

Μέχρι 6 άτομα επιτρέπεται να παραμείνουν σε κάθε κάμπινγκ και 3 "αντικείμενα" (σκηνή, RV ή αυτοκίνητο) επιτρέπονται σε κάμπινγκ.

Η μέγιστη διαμονή είναι 14 συνεχόμενες ημέρες.

Εάν μπορείτε να βρείτε χώρο εκεί, μπορείτε να προτιμήσετε Rincon Parkway campground αντ 'αυτού. Δεν είναι πολύ μακριά (λίγα μίλια βόρεια) και έχει πολύ περισσότερο χώρο (αλλά όχι ντους ή νιπτήρες). Και οι δύο λειτουργούν από την κομητεία Ventura.

Πώς να φτάσετε στο πάρκο Camp Hobson County

Πάρκο County Hobson
5210 W. Εθνική ακτή του Ειρηνικού
Ventura, CA

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πάρκο Hobson County στο http://www.ventura.org/beach-front-parks/hobson-beach-park
Ελέγξτε τα τέλη κατασκήνωσης

Το πάρκο Hobson βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Ventura και Santa Barbara.

αν έχετε GPS Hobson Beach Park, δεν θα σας πάει εκεί που θέλετε να πάτε. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σας μεταφέρει σε ένα άλλο πάρκο συνολικά. Η χρήση της παραπάνω διεύθυνσης δεν λειτουργεί καλύτερα. Παρόλο που λέει ο δικτυακός τόπος του νομού, θα σας μεταφέρει στον πυροσβεστικό σταθμό. Για να πάρετε το GPS σας για να σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να είστε, πρέπει να είστε συγκεκριμένοι. Πληκτρολογήστε το πάρκο Hobson County και θα πρέπει να πάτε στο σωστό μέρος.

Για να φτάσετε εκεί, πάρτε την έξοδο 78 από το US Hwy 101 και στρίψτε νότια προς το CA Hwy 1 (Pacific Coast Highway), ταξιδεύοντας για λίγο λιγότερο από ένα μίλι.