Πλατεία αγοράς του Σαν Πέδρο

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο κέντρο του Σαν Χοσέ, μην χάσετε την αγορά πλατεία San Pedro, μια αγορά ειδικών τροφίμων με περισσότερα από 20 στάβλους, μπαρ, καταστήματα και λίγο ιστορία του Σαν Χοσέ.

Η αγορά άνοιξε το 2012 και γρήγορα έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και χώρους συγκέντρωσης στο Downtown San Jose. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για συνάντηση σε μια ηλιόλουστη μέρα και το δείπνο και τα ποτά αργά τη νύχτα.

Η αγορά έχει μια ποικιλία από πωλητές τροφίμων, γι 'αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δειπνήσετε ως ομάδα. Η αγορά προσφέρει ζωντανή μουσική, trivia και εκδηλώσεις τις περισσότερες νύχτες. Ελέγξτε τον ιστότοπο για το τρέχον μουσικό πρόγραμμα και τα επερχόμενα συμβάντα.

Η αγορά περιβάλλει το Adobe Peralta. Χτισμένο το 1787, το σπίτι είναι το παλαιότερο κτίριο στο Σαν Χοσέ. Μπορείτε να δείτε την αγκάθι και την υπαίθρια σόμπα τους, δίπλα στην πλατεία της κεντρικής αγοράς, αλλά το εσωτερικό είναι ανοιχτό μόνο για εκδρομές οργανωμένες από την Ιστορία του Σαν Χοσέ.

Μέσα στην Αγορά

Η αγορά έχει δύο κτίρια. Market Hall , στη γωνία των βόρειων Almaden και W. St. John Street, και το El Dorado Building & Garage , στη γωνία της οδού San Pedro και της οδού W. St. John. Το Market Hall διαθέτει ένα κεντρικό δωμάτιο με πωλητές κατά μήκος των τειχών, ενώ το El Dorado Building διαθέτει μια σειρά από μικρές αίθουσες καθώς και την ανοιχτή γκαράζ με τραπέζια, χώρο επιδείξεων, μπαρ και καφετέρια.

Το Peralta Adobe Plaza, το υπαίθριο αίθριο μεταξύ των δύο κτηρίων διαθέτει διάφορους χώρους καθισμάτων και υπαίθριο στάδιο εκδηλώσεων.

Όταν ο καιρός είναι καλός, τα τραπέζια αίθρων γεμίζουν γρήγορα.

Πού να φάτε και να πίνετε

Οι προμηθευτές τροφίμων περιλαμβάνουν:

Μπαρ:

Καταστήματα:

Ώρες / Οδηγίες / Χώρος στάθμευσης

Η πλατεία του San Pedro Square είναι ανοιχτή καθημερινά. Οι ώρες ποικίλλουν, αλλά οι περισσότερες στάσεις και μπάρες είναι ανοιχτές ως εξής: Κυριακή-Τετάρτη, 11 π.μ.-10μ.μ. και Πέμπτη-Σάββατο, 11 π.μ.-12πμ. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Διεύθυνση: 87 San Pedro Street, San Jose, CA

Η αγορά βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, κοντά στις εθνικές οδοί 280, 17, 101 και 87. Βρίσκεται σε απόσταση 2-3 λεπτών με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό VTA στο πάρκο St James Park και περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο διαμεταφοράς San Jose Diridon (Caltrain / VTA / Amtrak).

Το καλύτερο μέρος για να σταθμεύσετε είναι το γκαράζ της πόλης στην οδό 45 Ν. Market Street. Δεν επικυρώνονται όλοι οι πωλητές της αγοράς. Ελέγξτε τη σελίδα οδηγιών της αγοράς για μια τρέχουσα λίστα επιχειρήσεων που επικυρώνουν.

Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης στους δρόμους γύρω από την αγορά.